fbpx

Haar tattoo ervaringen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Bent u benieuwd naar haar tattoo ervaringen? Micro haar pigmentatie is een vrijwel pijnloos alternatief voor een haarimplantatie. De techniek is te vergelijken met een gewone tatoeage, maar verschilt op meerdere punten van een lichaamstattoo. Specialisten brengen gekleurd pigment ongeveer 1 mm diep in de hoofdhuid aan, waardoor het effect van natuurlijke haarstoppels ontstaat. Uw haardos lijkt voller, littekens zijn aan het oog onttrokken en kaalheid krijgt een geschoren uiterlijk. Haar tattoo ervaringen zijn positief, ook omdat het een techniek is die bij een grote doelgroep bruikbaar is als behandeling van haarverlies.

Haar tattoo ervaringen en meer zelfvertrouwen

Een van de grootste voordelen die mensen noemen na een micro haar pigmentatie behandeling is een toename van het zelfvertrouwen. Uitgedunde en kale plekken in uw haardos worden weggewerkt. De methode is geschikt voor licht haarverlies en volledige haaruitval. Het is een niet-chirurgische behandelmethode, die geen littekens achterlaat en die geen langdurige hersteltijd kent. Een haar tattoo verhoogt uw welzijn, geeft u meer zelfvertrouwen en maakt dat u weer plezier en zin heeft in sociale contacten. Micro haar pigmentatie is duurzaam en onschadelijk voor uw eigen haargroei.

Natuurlijk ogende haargroei

Heeft u last van haarverlies en bent u benieuwd wat u daaraan kunt doen? Door het lezen van MHP ervaringen ziet u wat deze behandelmethode inhoudt en welke resultaten u mag verwachten. Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om haaruitval te behandelen. Alle methodes hebben unieke voor- en nadelen. Waar een operatieve haartransplantatie blijvende resultaten geeft en op kale plekken nieuwe haargroei laat ontstaan, is het een dure behandeling met een zekere kans op medische risico’s. Haargroeimiddelen, zoals Dutasteride en Finasteride hebben invloed op uw libido en bijwerkingen zijn in sommige gevallen blijvend. Een haar tattoo is minimaal belastend.

Voordelen haar tattoo

Micro haar pigmentatie is een unieke behandeltechniek en heeft interessante voordelen:

 • Meteen resultaat en een natuurlijke ogende look.
 • Onschadelijk voor de gezondheid.
 • Geen littekens en/of complicaties.
 • Geschikt voor het behandelen van verschillende soorten haaruitval.
 • Duurzaam.
Kwalitatief hoogwaardige behandeltechniek

Het succes van een haar tattoo zit in de ervaring van de specialist die de behandeling uitvoert. Ervaren behandelaars begeleiden u het hele project en streven naar een langdurig resultaat. Goede klinieken werken met duurzame, hypoallergene semipermanente pigmenten die ook op langere termijn kleurvast zijn. In tegenstelling tot een echte tatoeage heeft MHP-pigment niet de neiging om blauw of groen te verkleuren. Met het verstrijken van de tijd vervaagd de kleur en is een touch-up of nabehandeling wenselijk. Afhankelijk van onder andere uw levensstijl en de manier waarop u de hoofdhuid beschermt laten de meeste mensen eens in de achttien tot vierentwintig maanden een nabehandeling toepassen.

Betrouwbare haarverliesbehandeling

Micro haar pigmentatie heeft geen invloed op de natuurlijke haargroei. Verwacht daarom geen verbetering van de haargroei na het laten toepassen van een haar tattoo. De methode zorgt ervoor dat haarverlies aan het oog is onttrokken en haarproblemen nauwelijks opvallen. Mensen die de haar tattoo eerder hebben laten toepassen, zeggen dat ze veel positieve reacties uit de omgeving krijgen. Vooral het natuurlijke uiterlijk van het pigment is een pluspunt. Laat uzelf adviseren door ervaren specialisten. Bekijk haar tattoo voor en na foto’s en stel alle vragen die u heeft over deze behandelmethode. Een ander voordeel van een haar tattoo is dat u meteen na de eerste sessie verandering en verbetering ziet. De genezingstijd is kort en buiten het feit dat u uw hoofdhuid beschermd tegen uv-stralen en een paar dagen afziet van zwemmen en/of het bezoeken van een sauna, zijn er geen bijzonderheden.

Is een haar tattoo de juiste behandelmethode voor haarverlies?

Het bijzondere van een haar tattoo is de brede inzetbaarheid. De techniek camoufleert littekens, bedekt kale plekken, maakt een uitgedunde haardos voller en geeft een kaal hoofd een geschoren uiterlijk. Resultaten zijn optisch, maar helemaal natuurlijk. Het pigment valt als zodanig niet op en is niet als ‘haar tattoo’ herkenbaar. Micro haar pigmentatie behandelt zowel tijdelijk als blijvend haarverlies en is breder toepasbaar dan bijvoorbeeld een haartransplantatie. Mensen die een negatief haartransplantatie advies krijgen, komen mogelijk wel voor een haar tattoo in aanmerking. Of de methode voor u geschikt is, blijkt tijdens een adviesgesprek bij een MHP-specialist.

Haar tattoo kosten

Afhankelijk van de omvang van de haar tattoo liggen de kosten voor een behandeling tussen € 590 en € 3500. Iedere situatie is anders. Misschien laat u alleen een kale plek bedekken of wilt u een uitgedunde haardos optisch voller laten maken, terwijl anderen volledige kaalheid laten behandelen. De inspanning van de specialist, de hoeveelheid pigment en te behandelen oppervlakte spelen een rol in de kostprijs. Een behandeling bestaat uit twee tot drie sessies en is over het algemeen goedkoper dan een haartransplantatie. Prijsvergelijken is mogelijk.

MHP-ervaringen lezen

Als u niet bekend bent met een haar tattoo, maar het idee van een minimaal invasieve oplossing voor haarverlies u aanspreekt, zoekt u informatie en gebruikerservaringen. Online vindt u bijvoorbeeld veel meningen op Haarweb.nl, mensen delen ervaringen over klinieken, specialisten en behandelmethodes. Hoe heeft een ander de haar tattoo voorbereidt? Voldoet het resultaat aan de eerdere verwachting? Zoek naar ervaringen waar foto’s van de hoofdhuid zijn bijgeplaatst. Zo ziet u hoe u eruit ziet na een sessie. Deze foto’s laten zien hoe de huid herstelt en hoe het pigment in de dagen na een behandeling in felheid afneemt. Lees ervaringen met een open blik en neem een beslissing nadat u zelf met een specialist heeft kennisgemaakt.

Gratis consult

Welke behandelmethode u voor haaruitval voor ogen heeft, maak altijd persoonlijk kennis met een kliniek en behandelaar. Stel vragen over de ervaring van een behandelaar en zie welke resultaten eerder bereikt zijn. Ervaringen en reviews zijn nuttig, maar vertrouw vooral op uw eigen intuïtie bij het kiezen van een specialist. Vergelijk behandelmethodes met elkaar, zet de voor- en nadelen tegenover elkaar en weet waardoor uw haarverlies wordt veroorzaakt. Weet u (nog) niet welke behandeling het beste bij u past? Onze specialisten hebben goede ervaringen met mesotherapie bij haaruitval. Wilt u daar meer over weten? Maak eens een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op +31495547848.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu