fbpx

Haarkliniek

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Bij haarkliniek Acura Medisch Centrum bent u aan het juiste adres voor een haartransplantatie met een optimaal resultaat. Naast haartransplantaties bieden wij ook diverse andere cosmetische ingrepen aan. Dankzij onze verschillende locaties door heel Nederland, zijn we voor iedereen goed bereikbaar.

Haarkliniek.
Haarkliniek.

Wanneer u een haarkliniek zoekt, zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Hoe vindt u de beste haarkliniek? En waar moet een goede haarkliniek allemaal aan voldoen?

Hoeveel haarklinieken bestaan er in Nederland?

In Nederland bestaan ongeveer 15 haarklinieken. Het grootste gedeelte van deze haarklinieken voeren naast haartransplantaties ook andere behandelingen uit. Voorbeelden van andere behandelingen zijn bijvoorbeeld injectables en mesotherapie behandelingen.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Sommige haarklinieken bestaan al langer dan 30 jaar. Er zijn echter ook verschillende haarklinieken die pas enkele jaren bestaan. Door de toenemende vraag naar haartransplantaties, zijn er steeds meer klinieken die zich gaan focussen op deze cosmetische ingreep.

Hoe bepaalt u de kwaliteit van de haarklinieken?

Er bestaan niet veel mensen die alles weten over de haartransplantatie behandeling. Er is online natuurlijk veel informatie te vinden over deze behandeling, maar veel moet u zelf ondervinden. Onder andere op de website van de Haarstichting staat veel onafhankelijke informatie over ingrepen om iets te doen tegen uw haaruitval. Onder andere de FUE haartransplantatie en FUT haartransplantatie methode worden uitgebreid beschreven. Daarnaast is er een zoekfunctie ontwikkeld met Nederlandse, Belgische en Turkse haarklinieken. Dit is de haartransplantatie klinieken zoekfunctie van de Haarstichting.
U kunt de kwaliteit van de verschillende haarklinieken bepalen door ervaringen met deze haarklinieken te bestuderen. Op basis van ervaringen van anderen kunt u een goed beeld krijgen hoe de desbetreffende haarkliniek scoort op verschillende onderwerpen:

 • De voor- en nazorg
 • Het haartransplantatie resultaat
 • De service en bereikbaarheid van de haarkliniek
 • De klanttevredenheid

Er bestaan daarnaast nog diverse andere criteria op basis waarvan u de kwaliteit kunt bepalen. Onder andere op Kliniekervaringen.nl en Haarweb kunt u een groot aantal ervaringen met haarklinieken vinden. We raden u aan deze ervaringen goed te bestuderen en op deze manier een mening te vormen over de haarkliniek(en).

Is Acura Medisch Centrum de beste haarkliniek?

Acura Medisch Centrum beschikt over een zeer ervaren team van haartransplantatie artsen en medisch specialisten. Volgens een groot aantal cliënten die u zijn voorgegaan zijn wij de beste haarkliniek van Nederland en België. We zijn erg trots op onze score op Kliniekervaringen van ruim een 9. We nodigen u graag uit om op locatie te ondervinden dat wij kwaliteit in een hoog vaandel staan.

Kies voor de haarkliniek met de beste prijs-kwaliteit verhouding

Wanneer u iets wilt laten doen aan uw haaruitval, is het verstandig om te kiezen voor een kliniek met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij bieden als haarkliniek de haartransplantatie behandeling aan, tegen zeer scherpe tarieven. Wij staan daarom bekend als kliniek met de beste prijs-kwaliteit verhouding van de Benelux.
Het vinden van de geschikte haarkliniek is lastig. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn talloze haarklinieken gevestigd. Maar hoe kiest u de haarkliniek die het beste bij u past? Om tot een verantwoorde keuze te komen zijn er een aantal zaken waar u op kunt letten en waar u rekening mee dient te houden. Daarnaast kan uw eigen gevoel bij een haarkliniek en de medewerkers van doorslaggevend belang zijn.

Uw haar verdient de juiste haarkliniek

Zeker bij beginnende kaalheid bent u niet meteen aangewezen op een ingrijpende en kostbare haartransplantatie. Beschikt u nog over voldoende eigen haar? Overweeg dan eerst het toepassen van een minder ingrijpende behandeling. Ongewenst haarverlies kan in de begin fase effectief worden behandeld met diverse methoden en therapieën. De markt kent een aantal wetenschappelijk effectief bewezen haargroeimiddelen die haaruitval verminderen en in sommige gevallen een halt toeroepen. Enkele producten zijn alleen op recept verkrijgbaar, uw huisarts is hiervoor de aangewezen persoon. Heeft u weinig vertrouwen in de resultaten van haargroeimiddelen? Dan kan een haarkliniek alternatieve behandelingen bieden. Minder ingrijpend dan een haartransplantatie zijn onder meer mesotherapie en micro haar pigmentatie. Breng u zelf op de hoogte van de voor u mogelijk interessante behandelingen. Online zoeken geeft u een eerste inzicht in de verschillende therapieën. Ook kunt u meer gericht zoeken naar een bijpassende haarkliniek en/of schoonheidscentrum.

Aan welke voorwaarden voldoet een goede haarkliniek?

Iedereen heeft zo zijn of haar ideeën waar een haarkliniek aan dient te voldoen. U kunt uw keuze volledig door de tarieven laten bepalen, maar u kunt ook meerdere zaken met elkaar combineren. Het aanbod van haarklinieken is uitgebreid en zo is ook het dienstenaanbod en het serviceniveau van uiteenlopende kwaliteit. Acura Medisch Centrum heeft klinieken in Weert en Amsterdam. Alle klinieken voldoen aan de strenge wet- en regelgeving zoals die is vastgelegd door de Nederlandse overheid. Op regelmatige basis vinden interne controles plaats die worden gerapporteerd aan de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Behandelend medisch specialisten zijn BIG-geregistreerd en volgens op regelmatige basis bijscholing, training en workshops. Jaarlijks behalen de artsen accreditatiepunten waarmee de bekwaming binnen het eigen vakgebied wordt gegarandeerd.
De kwaliteit van de behandeling die het Acura Medisch Centrum uitvoert ligt hoog. In uw zoektocht naar de juiste haarkliniek zijn dit punten die u ter overweging mee kunt nemen. Zet de kwaliteit van de zorg, de vakbekwaamheid van de specialisten en de bereikbaarheid bijvoorbeeld eens af tegen een haarkliniek die in het buitenland is gevestigd. Wat zijn dan opvallende verschillen? Genoemde tarieven liggen bij de buitenlandse haarkliniek lager dan in Nederland. Arbeidsloon is vaak goedkoper waardoor de prijzen laag gehouden kunnen worden. Maar hoe zit het dan met de communicatie en bereikbaarheid? Voor veel mensen is het praktisch om in de eigen taal met de specialist te praten. Dit voorkomt misverstanden en bovendien bent u beter in staat om vragen te stellen over de behandeling die u overweegt te ondergaan. Buiten het taalverschil is de bereikbaarheid van een buitenlandse haarkliniek ten opzichte van een Nederlandse specialist relevant bij het nemen van een beslissing. Het is niet ondenkbaar dat u meerdere malen naar de haarkliniek gaat voor controles. Een Nederlandse kliniek is dan makkelijker te bereiken dan een haarkliniek waar u met het vliegtuig heen gaat.

Begrip en vertrouwen zijn van onschatbare waarde

Haarverlies geeft het zelfvertrouwen van mannen en vrouwen een dreun. Sommige mensen schamen zich voor een dunner wordende haardos. U bent dan gebaat bij een haarkliniek waar u zichzelf begrepen voelt. Zo is een FUE haartransplantatie een ingrijpende en dure ingreep. Het spreekt voorzich dat u daarbij een bepaald verwachtingspatroon heeft. Ontspannen de behandeling ondergaan werkt resultaat bevorderend. Als u vertrouwen heeft in de medisch specialist die uw haartransplantatie uitvoert bent u minder gespannen en dat werkt voor de arts makkelijker. Begrip en vertrouwen zijn wederzijds.
U heeft bij de eerste kennismaking met de kliniek en de medisch specialist een bepaald gevoel. Is dit gevoel niet positief dan is het meestal verstandig om voor een andere haarkliniek te kiezen. De spreuk “er is maar één eerste indruk” is eveneens van toepassing als het gaat om een behandelaar of een kliniek. Vindt u de wijze van verwelkomen niet prettig of voelt u zichzelf genegeerd? Kijk dan zeker verder totdat u een behandelaar vindt waar u zich wel begrepen voelt.

Waar let u nog meer op als u een haarkliniek zoekt?

Regelmatig verschijnen publicaties en ervaringsverhalen over en met haarklinieken in de gedrukte media. Magazines, glossies, lifestyle bladen er valt genoeg te lezen over de werkwijze van de verschillende behandelaars. Eveneens interessant om te lezen zijn de diverse haartransplantatie fora. U leest hier ervaringen van mannen en vrouwen die al een haartransplantatie en/of andere behandeling tegen ongewenste haaruitval en kaalheid hebben ondergaan. De verschillende klinieken worden besproken, waarbij u haartransplantatie voor en na foto’s kunt zien.
Probeer altijd met een objectieve blik mee te lezen. Wat kunt u nog meer doen? Als uw interesse door een haarkliniek is gewekt neem dan een kijkje op de betreffende website. Is de website in een begrijpelijke taal geschreven? Worden uw eerste vragen beantwoord? Kunt u contactgegevens vinden? Het zijn een aantal vragen die u een eerste indruk van de kliniek geven. Het blijft door het grote aantal actieve binnen- en buitenlandse klinieken lastig om direct uw juiste keuze te bepalen. Vraag daarom altijd meerdere prijsopgaven aan en ga bij meerdere klinieken naar een intakegesprek. U keuze wordt dan al een stukje eenvoudiger.

Veelgestelde vragen over een haarkliniek

Er bestaan een aantal vragen over een haarkliniek, die regelmatig terug komen. U kunt deze vragen uiteraard via de mail of telefonisch aan ons voorleggen, maar het is natuurlijk wel zo handig om al een aantal vragen via deze weg te beantwoorden.

 1. Hoe zit het met de kwaliteit van haarkliniek Acura Medisch Centrum?
  Wij staan bekend om topkwaliteit, in combinatie met eerlijke prijzen. Op onder andere de website Kliniekervaringen.nl ziet u dat wij maar liefst een 9,4 scoren op klanttevredenheid.
 2. Waar vind ik de beste haarkliniek?
  Er zijn verschillende manieren om te bepalen wat de beste haarkliniek is. U kunt hier onder andere haartransplantatie ervaringen van anderen voor bestuderen. Daarnaast kunt u kijken naar haartransplantatie voor en na foto’s en naar de klanttevredenheid. Als u de eerdere aspecten bestudeert, zult u al snel zien dat Acura Medisch Centrum zich één van de beste haarklinieken van Nederland en België mag noemen.
 3. Welke haartransplantatie methoden worden toegepast in een haarkliniek?
  Er bestaan verschillende haartransplantatie methoden die worden toegepast in een haartransplantatie kliniek. Wij hebben ons gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie methode. Deze methode heeft diverse voordelen ten opzichte van de FUT haartransplantatie methode.
 4. Bestaan er verschillen tussen haarklinieken in Nederland en Turkije?
  Er bestaan diverse verschillen tussen haarklinieken in Nederland en Turkije. Naast de verschillende landen waar de desbetreffende klinieken gevestigd zijn, bestaat er ook vaak een groot verschil in kwaliteit. De kwaliteit van haarklinieken in Turkije kan sterk verschillen. Maak daarom altijd een weloverwogen afweging over een behandeling in eigen land of het buitenland.
 5. Wat kost een haartransplantatie bij haarkliniek Acura Medisch Centrum?
  De haartransplantatie kosten zijn afhankelijk van het aantal grafts die getransplanteerd moeten worden. Daarnaast zijn de kosten van de behandeling ook afhankelijk van de methode waarvoor u kiest. Voor een haarsparende haartransplantatie wordt bijvoorbeeld altijd een kleine meerprijs gerekend.
 6. Brengt een haarkliniek in Turkije meer risico’s met zich mee?
  Wanneer u kiest voor een haartransplantatie in Turkije, brengt dit meer risico met zich mee dan wanneer u kiest voor een haartransplantatie in Nederland. Met de hygiëne wordt in Turkije bijvoorbeeld vaak minder rekening gehouden. Daarnaast is het een risico dat u vlak na de behandeling met het vliegtuig terug reist. Wanneer er bepaalde complicaties optreden, is het bovendien vaak lastig om met de haartransplantatie arts in contact te komen.
 7. Waar kan ik haarkliniek ervaringen vinden?
  Het is altijd verstandig om van tevoren onderzoek te doen naar de kwaliteit van een haarkliniek. U kunt hiervoor verschillende websites raadplegen. De websites waar u hierover belangrijke informatie kunt vinden, zijn de website van de Haarstichting, Haarweb en Kliniekervaringen.nl.
 8. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste haarkliniek in Nederland?
  Als u op zoek bent naar de haarkliniek met de laagste haartransplantatie kosten en de beste kwaliteit, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om de eerlijke prijsstelling en zeer hoge klanttevredenheid.
 9. Kunnen in een haarkliniek ook vrouwen worden behandeld?
  Een haartransplantatie is tegenwoordig niet alleen weggelegd voor mannen. Ook voor vrouwen kan dit een goede oplossing zijn om haaruitval te verhelpen. Acura Medisch Centrum heeft daarentegen veel ervaringen met haartransplantatie bij vrouwen.
 10. Welke haartransplantatie behandelingen worden uitgevoerd?
  In onze haarkliniek kunt u onder andere terecht voor de normale FUE haartransplantatie, een haarsparende FUE haartransplantatie, de baardtransplantatie en de wenkbrauwtransplantatie.
 11. Wanneer ga ik voor advies naar een haarkliniek?
  Mannen en vrouwen die te maken hebben met ongewenste, erfelijke haaruitval zoeken hiervoor vaak een oplossing. Waar u in het begin wellicht een haargroeimiddel uitprobeert, kunt u later een blijvende oplossing zoeken. De ervaren artsen van haarkliniek Acura Medisch Centrum kunnen u gericht advies geven over welke behandeling het beste bij uw situatie past. U kunt hierbij denken aan mesotherapie bij haaruitval, haargroeimiddelen of een FUE haartransplantatie.
 12. Hoe ziet een adviesgesprek bij een haarkliniek eruit?
  Het adviesgesprek bij Acura Medisch Centrum is vrijblijvend. Tijdens het gesprek zal de arts u diverse vragen stellen die onder meer uw gezondheid en de oorzaak van het haarverlies betreffen. Wees tijdens het gesprek open en eerlijk, waarbij u niet vergeet om eventueel medicijngebruik ter sprake te brengen. Vervolgens wordt gesproken over de wensen en verwachtingen die u heeft van een behandeling als oplossing bij haaruitval. De arts bekijkt uw hoofdhuid en de mate waarin de haaruitval is gevorderd. Aan de hand hiervan kan een behandelvoorstel voor bijvoorbeeld een haartransplantatie worden gegeven. U krijgt uitleg over de betreffende behandeling en welke resultaten u kunt verwachten. Ter afsluiting van het gesprek ontvangt u een behandelvoorstel met een gedetailleerde prijsopgave.
 13. Kan ik op elk willekeurig moment langskomen voor advies?
  Oplossingen tegen haaruitval verdienen aandacht. Om niet teleurgesteld te worden, is het raadzaam om eerst een afspraak te maken bij Acura Medisch Centrum. De arts heeft dan meer tijd en u kunt de vragen die u heeft stellen.
 14. Hoe kan ik een keuze maken voor de beste haarkliniek?
  Haartransplantaties worden steeds vaker uitgevoerd. Het aantal aanbieders is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Als u niet direct een keuze kunt maken, kunt u selectief te werk gaan. Kijk vooraf goed wie de ingreep uitvoert. Ervaren artsen hebben de behandeling als het ware in de vingers zitten en behalen uitstekende resultaten. Voelt u zich welkom bij de haartransplantatie kliniek? Als het vertrouwen ontbreekt, kijkt u wellicht beter even verder. Vergelijk verschillende tarieven en aanbieders met elkaar. Let daarbij wel op dat de basisgegevens hetzelfde zijn. Wees altijd realistisch met de verwachtingen die u heeft. Heeft u van nature dun haar? Verwacht dan als resultaat van een haartransplantatie geen volle haardos. Geloof zogenaamde wonderdokters die dit beloven niet.
 15. Kan ik resultaten zien van behandelingen die bij haarklinieken zijn uitgevoerd?
  Ja, tijdens het intakegesprek kan een arts u zogenaamde voor en na foto’s laten zien. Dit betreft behandelingen die bij Acura Medisch Centrum zijn uitgevoerd.
 16. Waar is Acura Medisch Centrum gevestigd?
  Acura Medisch Centrum heeft twee moderne privéklinieken, in Amsterdam en Weert. Het intakegesprek voor een oplossing tegen haaruitval kan plaatsvinden in zowel Amsterdam als Weert. De meeste behandelingen vinden eveneens in beide klinieken plaats. FUE haartransplantaties worden in de kliniek in Weert toegepast.
 17. Heb ik een verwijzing van een (huis)arts nodig om een afspraak bij een haarkliniek te maken?
  Nee, dat is niet nodig. U kunt zich wel eerst door een (huis)arts laten adviseren als u last heeft van overmatige haaruitval, voordat u een afspraak bij een haarkliniek maakt.
 18. Ben ik geschikt voor een haartransplantatie bij een haarkliniek?
  Uw geschiktheid wordt bepaald door een ervaren haartransplantatie specialist. Als uw haaruitval veroorzaakt wordt door Alopecia androgenetica en nog niet te ver gevorderd is, kan de haarimplantatie behandeling een goede oplossing zijn. U dient wel over voldoende donormateriaal te beschikken om een goed resultaat mogelijk te maken.
 19. Kan ik ook voor een andere behandeling terecht bij een haarkliniek?
  Ja, naast een haartransplantatie kunt u ook andere behandelingen ondergaan. Welke behandeling het beste past bij uw situatie wordt in een persoonlijk intakegesprek bekeken en met u besproken. Wij bieden namelijk ook de mesotherapie behandeling tegen haaruitval aan.
 20. Waarom wordt geadviseerd verschillende haarklinieken te bezoeken?
  Niet iedereen heeft hetzelfde gevoel bij een bepaalde haartransplantatie kliniek en een behandelend specialist. Een haartransplantatie is een langdurige behandeling, waarbij u ontspannen en met vertrouwen in de behandelstoel plaats moet kunnen nemen. Als de eerste kennismaking al niet is wat u er van verwachtte, ontbreekt het vertrouwen vaak. Misschien dat u bij een andere haarkliniek wel een goed gevoel heeft. Dit is iets wat u zelf moet ontdekken, maar wat zeker een belangrijk onderdeel is van het hele traject.
 21. Is het verstandig om haarklinieken met elkaar te vergelijken?
  Haarklinieken vergelijken is altijd een goed idee. U krijgt zo inzicht in de behandelingen, de kosten en de werkwijze van verschillende haarklinieken.
 22. Is de kwaliteit van een goedkope haarkliniek slecht?
  Nee, net zoals de kwaliteit van de duurste haarkliniek ook niet het beste hoeft te zijn. Goedkope aanbiedingen dient u met de nodige aandacht te bekijken. Let op wat er allemaal bij een genoemde prijs is inbegrepen en wat de daadwerkelijke kosten zijn aan het einde van de rit. Probeer ook ervaringsverhalen van anderen te lezen, voordat u een definitieve beslissing neemt.
 23. Worden de kosten van een behandeling bij een haarkliniek vergoed?
  Vaak wordt een behandeling bij haaruitval en kaalheid om cosmetische redenen uitgevoerd. Zorgverzekeraars vergoeden deze kosten vrijwel nooit. Als er sprake is van haaruitval die wordt veroorzaakt wordt door brandwonden en/of ongevallen, dan is er soms een mogelijkheid om voor vergoeding in aanmerking te komen. De voorwaarden hiervoor worden vermeld in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.
 24. Welke garanties geeft een haarkliniek op een haartransplantatie?
  U heeft doorgaans levenslange groeigarantie op de resultaten van de getransplanteerde haarzakjes. De garantievoorwaarden kunnen verschillen. Een haartransplantatie specialist licht de garanties toe tijdens een vrijblijvend intakegesprek.
 25. Is de haartransplantatie kliniek ook bereikbaar na de haartransplantatie?
  Ja, u kunt na de haartransplantatie altijd contact opnemen met Acura Medisch Centrum. Uw vragen worden beantwoord en u kunt rekenen op professionele nazorg. Samen met u volgt de uitvoerend specialist de ontwikkeling van de resultaten nauwkeurig op.
 26. Kan ik bij een haarkliniek een proefstukje uit laten voeren?
  Ja, als u niet zeker bent of een haartransplantatie bij u het gewenste resultaat oplevert, kan een proefstukje uitgevoerd worden. Een maximaal aantal van 100 grafts wordt getransplanteerd. Na afloop kunt u dan alsnog een beslissing nemen voor een volledige haartransplantatie of afzien van verdere behandeling.
 27. Biedt een haarkliniek ook een betaling in termijnen?
  Ja, ook Acura Medisch Centrum kan u in contact brengen met een kredietverstrekker die gespecialiseerd is in het financieren van cosmetische ingrepen. De aanvraag verloopt volledig via de kredietmaatschappij. U dient inzage te verlenen in uw maandelijkse inkomsten en uitgaven. Na goedkeuring wordt dan een krediet toegekend.
 28. Beschikt een haarkliniek over een kwaliteitskeurmerk?
  De aanwezigheid van een kwaliteitskeurmerk zegt wat over de werkwijze van een haarkliniek. Keurmerk verstrekkende instanties hanteren strikte regels en voeren regelmatige controles uit. Van een haarkliniek die beschikt over een of meerdere kwaliteitskeurmerken kunt u hoogwaardige dienstverlening en zorg verwachten. De beschikbaarheid van een kwaliteitskeurmerk is iets om aandacht aan te besteden bij het zoeken en selecteren van een haarkliniek.
 29. Kan ik bij een haarkliniek een prijsopgave vragen?
  Ja. Het is normaal om de prijzen en mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Hou er wel rekening mee dat u voor een persoonlijke prijsopgave vaak langs moet komen voor een intakegesprek. Verschillende klinieken bieden ook de mogelijkheid voor een telefonisch consult aan.
 30. Is het normaal om te betalen voor een intakegesprek bij een haarkliniek?
  Een eerste consult of intakegesprek is bij de meeste haarklinieken gratis. Wilt u vervolgens een aanvullend gesprek dan kunnen daar kosten voor in rekening gebracht worden. Het staat iedere haarkliniek vrij om zelf de kosten te bepalen. Zo kan het ook gebeuren dat u het eerste consult betaald, maar dat deze kosten later in mindering worden gebracht op de kostprijs van de haartransplantatie.
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haarkliniek’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu