fbpx

Haarstichting

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

De Nederlandse Haarstichting is een goed doel, opgericht voor mensen met haarproblemen. De Nederlandse Haarstichting bestaat inmiddels al weer bijna 10 jaar. Het gaat om een ANBI-geregistreerd goed doel. Ieder jaar helpen ze meer dan een miljoen mensen met haarproblemen. Dit doen zij op verschillende manieren. Acura Medisch Centrum is al jarenlang sponsor en samenwerkingspartner van deze mooie stichting. Samen met deze stichting hebben we ook verschillende interessante instructie video’s ontwikkeld. Onder andere over de haartransplantatie bij Yuri van Gelder is een professionele voorlichtingsvideo ontwikkeld.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Wat doet de Nederlandse Haarstichting?

De Nederlandse Haarstichting is opgericht voor mensen met haarproblemen. Deze stichting is opgericht door Edwin van Wooning, momenteel ook één van de twee directeuren van de stichting. Hij werd al voor zijn 20e kaal en besefte zich dat hij vast niet de enige persoon was met zo’n groot haarprobleem. Daarom heeft hij destijds besloten de Haarstichting op te richten.
Na 3 jaar was de stichting al uitgegroeid tot best bezochte goede doelen stichting van Nederland, met meer dan een miljoen bezoekers per jaar. Dit geeft ook direct aan hoeveel mensen er met haarproblemen kampen.

Welke logo’s heeft de Haarstichting ontwikkeld?

De Nederlandse Haarstichting heeft diverse logo’s ontwikkeld. Onder andere voor sponsoren, voor kappers en voor haarwerkspecialisten.

Haar doneren aan de Haarstichting

De Haarstichting heeft de eerste Haarbank ter wereld opgericht. Met de Haarbank worden haardonaties ingezameld. U kunt haar doneren of een pruik doneren aan de Haarbank. Hiermee worden jaarlijks honderden financieel minder bedeelde vrouwen met kanker en haarziekten geholpen. Er worden mensen in Nederland en het buitenland geholpen. Denkt u er ook aan om uw haar te doneren? Dan is dit absoluut een geschikte organisatie. Het is daarnaast ook mogelijk om tweedehands pruiken te doneren. Wellicht heeft u nog een ongebruikte pruik of een pruik die nog in goede conditie is? U helpt enorm als u dit opstuurt naar het volgende adres:
Nederlandse Haarstichting
Thomas Mannsingel 86
2553 DA Den Haag

Vragen stellen aan de Haarstichting

Wilt u vragen stellen aan deze organisatie? Dit kan door via het contactformulier vragen te stellen. Er worden jaarlijks duizenden vragen beantwoord van mensen die graag iets willen weten over bijvoorbeeld de oorzaak van haarverlies, behandelingen tegen haaruitval of een goede kliniek waar u zich kunt laten behandelen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Op de website van deze stichting worden een groot aantal onderwerpen besproken. Omdat er zo veel onderwerpen worden besproken, benoemen we alleen de meest besproken onderwerpen:

 • Haaruitval
 • Haarproblemen
 • Overbeharing
 • Haarziekten
 • Haartransplantatie
 • Micro haar pigmentatie
 • Haarwerken / pruiken
 • Haargroeimiddelen
 • Overige behandelingen tegen haaruitval

De website telt meer dan 1.000 informatieve pagina’s over haarproblemen en oplossingen hiervoor. Omdat het een onafhankelijk goed doel betreft, is het vaak verstandig om deze website uitgebreid te bestuderen. Veel cliënten van Acura Medisch Centrum kijken bijvoorbeeld vaak eerst op de website van deze stichting. Door hier informatie te vergaren en te kijken naar ervaringen, bent u beter voorgelicht en is het eenvoudiger om een geschikte kliniek te selecteren voor uw behandeling.
Voor meer informatie over deze stichting kunt u terecht op www.haarstichting.nl.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu