fbpx

Haartransplantatie aanbieding of korting

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wat voor product u ook wilt kopen of dienst die u wilt afnemen, een aanbieding of korting is natuurlijk altijd interessant. Maar waar vindt u nu de beste haartransplantatie aanbieding of korting? En indien u hier gebruik van maakt, levert u dan niet in op kwaliteit? Dit zijn vragen die u uzelf moet stellen, indien u op zoek bent naar een goedkopere haartransplantatie behandeling. U heeft waarschijnlijk ook al eerder van anderen gehoord dat het essentieel is dat u kiest voor een kwalitatief hoogstaande kliniek. Dit is nodig om uiteindelijk een optimaal resultaat van uw behandeling te krijgen.

Haartransplantatie aanbieding of korting.
Haartransplantatie aanbieding of korting.
Waar vindt u de beste haartransplantatie aanbieding of korting?

Er zijn weinig haarklinieken die een aanbieding doen of korting geven op de haartransplantatie behandeling. We zien in de praktijk dat dit soms gebeurt, wanneer een kliniek het iets rustiger heeft en lege plekken wilt opvullen. Het is dan duurder om het personeel niet te laten behandelen, dan dit eventueel met een interessante korting tegen kostprijs te laten doen.
Daarnaast is het in bepaalde gevallen ook mogelijk om op een andere manier korting op uw haartransplantatie te krijgen. Wij doen u graag een haartransplantatie aanbieding, wanneer u bereid bent om foto’s te laten maken voor, tijdens en na de behandeling. We tonen onder andere op onze site graag de resultaten van de haartransplantaties die bij onze kliniek zijn uitgevoerd. Dankzij deze voor en na foto’s kunnen andere mensen namelijk beter een beeld vormen van het resultaat dat ze van de behandeling mogen verwachten.
Dit geldt ook voor het toestaan van bijvoorbeeld het maken van een micro haar pigmentatie video, tijdens de behandeling. Op deze manier helpt u uw medemens, de kliniek en daarnaast ook nog eens uw eigen portemonnee.

Een haartransplantatie aanbieding of korting bij Acura Medisch Centrum?

Bent u geïnteresseerd in een aanbieding of korting voor een haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum? Tijdens het kennismakingsgesprek leggen we u graag verschillende mogelijkheden voor om korting te krijgen op de haartransplantatie behandeling. Deze korting kan in bepaalde gevallen oplopen tot meer dan 1.000 euro.

Haartransplantatie aanbieding of korting FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over een haartransplantatie aanbieding of korting. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Hoe en waar vind ik een haartransplantatie aanbieding?
Haartransplantatie aanbiedingen kunt u onder meer online volgen en vinden. Zowel Nederlandse als buitenlandse haarklinieken plaatsen regelmatig aanbiedingen of andere kortingsmogelijkheden. Groepskortingen zijn eveneens niet meer weg te denken als het gaat om korting op een cosmetische behandeling. Kijk wel altijd goed naar de inhoud van een aanbieding.

2. Ik heb een haartransplantatie aanbieding ontvangen. Hoe weet ik of deze betrouwbaar is?
Kijk altijd naar bestaande klantervaringen en lees daar waar mogelijk reviews over de haarkliniek die de aanbieding doet. Ga ter plekke een kijkje nemen en maak kennis met de medewerkers van de betreffende kliniek. Zorg dat u vooraf alle eventueel bijkomende kosten overzichtelijk heeft, zodat u achteraf niet met een nare verrassing wordt geconfronteerd.

3. Op welke kortingsbedragen kan ik rekenen?
Aangezien het aantal aanbiedingen en kortingsmogelijkheden beperkt is, moet u geen ‘halve prijs’ aanbiedingen verwachten. Net zoals de prijzen die door haarklinieken zelf bepaald worden, geldt dat ook voor kortingsbedragen. Mooie kortingen schommelen tussen een paar honderd en duizend euro in. Krijgt u meer korting? Dan is dat mooi meegenomen.

4. Heb ik garantie op een haartransplantatie die met korting is toegepast?
De kortingsvoorwaarden en garantiebepalingen geven aan hoe en wanneer u garantie heeft op een haartransplantatie. Vaak staat de garantie los van een eventuele korting. Lees vooraf altijd goed de verschillende bepalingen door en vraag desnoods aan een haarkliniek of het een met het ander verband houdt.

5. Krijg ik korting als ik toestemming geef om mijn gegevens voor publicatie doeleinden te gebruiken?
Haarklinieken geven soms korting als uw haartransplantatie voor en na foto’s voor publicatie gebruikt mogen worden. Ook kan beeldmateriaal voor promotionele doeleinden gebruikt worden. Let, voordat u akkoord gaat met de korting, op hoe lang en op welke manier de betreffende beelden gebruikt mogen worden.

6. Levert een haarkliniek die korting geeft, goede kwaliteit?
Er is geen reden om aan te nemen dat de kwaliteit onder de maat zou zijn op het moment dat er sprake is van een aanbieding of korting. Probeer vooraf meer te weten te komen over de haarkliniek die de korting geeft, kijk daarbij zeker ook naar de ervaring van een behandelend specialist. Diverse websites bieden de mogelijkheid om zowel cosmetische ingrepen als klinieken met elkaar te vergelijken.

7. Wat doe ik als ik achteraf niet tevreden ben?
Haartransplantaties mislukken zelden. U kunt achteraf wel een teleurstellend gevoel hebben als blijkt dat het resultaat anders of minder is dan u verwachtte. Ervaren specialisten praten met u over uw verwachtingen. Als blijkt dat deze onrealistisch zijn dan wordt getracht om dit beeld bij te stellen. Dit kan onder meer met foto’s van bereikte resultaten. In geval van een teleurstelling kan, indien mogelijk, later een aanvullende behandeling plaatsvinden waarbij het haar verder verdicht wordt.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie aanbieding of korting’ een consult inplannen voor een haarimplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu