fbpx

Haartransplantatie advies

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Steeds meer mensen met haaruitval en kaalheid overwegen een haartransplantatie. Haartransplantaties worden zowel in Nederland als in buitenlandse klinieken uitgevoerd. De kwaliteit van de geleverde zorg is hoog en verschilt net als de kostprijs per haarkliniek. Acura Medisch Centrum heeft toonaangevende klinieken in Amsterdam en Weert. Overweegt u een haarimplantatie? Begin dan altijd met inwinnen van haartransplantatie advies bij ervaren specialisten.

Haartransplantatie advies?
Haartransplantatie advies?
Advies over haartransplantaties

Geen mens is hetzelfde. Datzelfde geldt ook voor aanbieders van haartransplantaties. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken, is goed advies over de haartransplantatie onontbeerlijk. Want hoe zit het met de kwaliteit van een buitenlandse kliniek als de tarieven zo laag zijn? Of hoeveel ervaring heeft een cosmetisch chirurg met de haartransplantatie techniek? Een haartransplantatie is immers een ingrijpende behandeling, met een stevig kostenplaatje. U heeft gekozen voor een permanente oplossing tegen haaruitval en bent op zoek naar de best mogelijke resultaten. Even zoeken op internet levert een schat aan informatie op over zowel de gebruikte technieken, binnen- en buitenlandse haarklinieken, als ervaringsverhalen. Alles tezamen maakt dat het beslissen niet eenvoudiger. Haartransplantatie advies dat wordt verstrekt door een ervaren cosmetisch arts, biedt vaak uitkomst.

Doe uw voordeel met goede haartransplantatie informatie

In uw strijd tegen kaalheid kan een haartransplantatie een goede oplossing zijn. Dit is echter helaas niet voor iedereen zo. Haartransplantatie advies kan een indicatie geven welke behandeling voor u geschikt is. Afhankelijk van onder meer de oorzaak van uw kaalheid, is het soms beter om andere behandelingen in overweging te nemen. Hier kunt u achter komen door een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens het haartransplantatie adviesgesprek wordt gekeken naar uw hoofdhuid en de onderliggende reden voor het haarverlies. Doorgaans komen mannen en vrouwen die lijden aan Alopecia androgenetica voor een haarimplantatie behandeling in aanmerking. Voorwaarde is wel dat u over voldoende donormateriaal beschikt. Heeft het haarverlies een andere oorzaak? Dan zal de arts de alternatieve behandel mogelijkheden met u doornemen. Zeker als uw haarverlies in de beginfase zit, kan de arts een afwijkend haartransplantatie advies geven. Hierbij kunt u onder andere denken aan het gebruik van werkzame haargroeimiddelen. Het is altijd verstandig om haartransplantatie informatie in te winnen bij verschillende haarklinieken.

Waar kunt u terecht voor een haartransplantatie advies?

Om tot een objectieve beslissing te komen, wordt het vaak aangeraden om verschillende artsen te raadplegen voor een advies. Let daarbij altijd op de kwaliteit en service die een haarkliniek biedt. In Nederland ligt de lat hoog, mede omdat klinieken moeten voldoen aan strenge wet- en regelgeving die door de Nederlandse overheid wordt gehanteerd. Vraag een aantal behandelplannen met prijsvoorstellen op, zodat u de aangeboden behandelingen nauwkeurig met elkaar kunt vergelijken. Welke zorg is inbegrepen? Hoeveel grafts worden getransplanteerd? Waar kunt u terecht bij eventuele complicaties? Een succesvolle haartransplantatie begint met een correct uitgevoerd intakegesprek door een specialistisch arts. De klinieken van Acura Medisch Centrum bevinden zich op centrale locaties die zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer bereikbaar zijn. Een afspraak maken, doet u telefonisch of via e-mail. Een intakegesprek verplicht u tot niets, het geeft u wel een mogelijkheid om deskundig haartransplantatie advies te ontvangen.

Haartransplantatie advies FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over haartransplantatie advies. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.
1. Waarom is advies bij een haartransplantatie belangrijk?
Cosmetische behandelingen zoals een haartransplantatie vragen een gedegen onderzoek en voorbereiding. Niet iedereen is een geschikte kandidaat en de ingreep kent zowel voor- als nadelen. Zeker als u een haartransplantatie overweegt is iedere vorm van informatie en professioneel advies welkom. Het helpt u de juiste keuze te maken.

2. Waar vind ik haartransplantatie informatie?
Informatie is in uiteenlopende vormen online te vinden. Ervaringsverhalen, reviews en websites van haarklinieken geven antwoord op de eerste vragen die u heeft. Met het bekijken van zowel haartransplantatie voor en na foto’s als haartransplantatie video’s krijgt u een idee van het verloop van de ingreep en de manier waarop de verfijnde apparatuur wordt toegepast.

3. Is advies van een haartransplantatie specialist objectief?
Ja, een professionele specialist zal u geen haartransplantatie adviseren als blijkt dat u eigenlijk geen geschikte kandidaat bent. Ervaren behandelaars zien al tijdens het intakegesprek of een natuurlijk resultaat verwacht kan worden. Blijkt dit niet het geval te zijn, dan krijgt u dat te horen. Eventueel wordt een andere behandeling voorgesteld.

4. De adviezen die ik krijg zijn tegenstrijdig, wat moet ik nu doen?
Als u een negatief behandeladvies krijgt, is het logisch om elders een second opinion te vragen. Het kan gebeuren dat u na het vertellen van uw eerdere ervaringen bij een andere haarkliniek toch een positief advies krijgt. Vergeet echter niet dat een ervaren haartransplantatie specialist nooit zonder reden een negatief advies geeft. Uiteindelijk bent uzelf degene die een definitieve beslissing neemt.

5. Wat kan ik verwachten van een haartransplantatie adviesgesprek?
Het advies- of intakegesprek stelt u in staat om vragen te stellen over de beoogde behandeling en de resultaten die in uw situatie verwacht mogen worden. Uw gezondheid wordt besproken. Dit evenals uw medisch verleden, de oorzaak van haarverlies en eventueel medicijngebruik. Uw hoofdhuid, haargroei en haarverlies worden nader bekeken, zodat een specialist kan bepalen hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren.

6. Kan ik advies krijgen voor de periode na een haartransplantatie?
Het verzorgen van uw hoofdhuid, het haar en de getransplanteerde haarzakjes is zeker de eerste dagen en weken na de ingreep van invloed op het resultaat. U krijgt hiervoor zowel advies als instructies. De meeste specialisten maken dit al bespreekbaar tijdens het intakegesprek.

7. Waarom is het noodzakelijk om bij meerdere haarklinieken op consult te gaan?
Advies krijgen is goed, maar het is bovenal belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die de ingreep uiteindelijk toepast. Het advies luidt dan ook om met een aantal behandelaars kennis te maken. U kunt talloze ervaringsverhalen lezen, maar er gaat niets boven uw eigen intuïtie.

8. Is informatie op een haarforum betrouwbaar?
Onafhankelijke fora geven redelijk betrouwbare informatie weer. Als u op zoek bent naar een persoonlijk advies ga dan naar een haarkliniek. Professionals kunnen u immers gerichte informatie geven.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie advies’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu