fbpx

Haartransplantatie in Alkmaar, Emmen, Westland of Naaldwijk

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Overweegt u een haartransplantatie in Alkmaar, Emmen, Westland, Naaldwijk of omgeving? U kunt daarvoor informatie inwinnen bij bekende en minder bekende haarklinieken. Het ruime aanbod in haartransplantatie mogelijkheden stelt u in staat om een doordachte keuze te maken. Voelt u zich welkom en begrepen bij een arts? Dan is de kans groot dat u ontspannen aan de behandeling begint.

Haartransplantatie in Alkmaar, Emmen, Westland of Naaldwijk?
Haartransplantatie in Alkmaar, Emmen, Westland of Naaldwijk?
Haartransplantatie in Alkmaar, Emmen, Westland, Naaldwijk of omgeving van hoge kwaliteit

Acura Medisch Centrum werkt met gespecialiseerde artsen die FUE-haartransplantaties uitvoeren. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een innovatieve techniek en ultra fijne, holle naalden. Haartransplantatie technieken zijn voortdurend in ontwikkeling. De artsen volgen hiervoor regelmatig bijscholingscursussen en workshops. De techniek zit als het ware in de vingers van de cosmetisch arts die de haartransplantatie uitvoert. Samen met u wordt gestreefd naar de mooiste eindresultaten. Bereid u zelf voor op de ingreep, zodat u weet wat u als mogelijk resultaat kunt verwachten. Tijdens een intakegesprek wordt de behandeling haarfijn uitgelegd en wordt de FUE-haartransplantatie techniek met foto’s toegelicht. Indien gewenst, kunt u een kijkje nemen in de behandelkamer. De resultaten die met een haartransplantatie worden bereikt, zijn blijvend. Het getransplanteerde haar zal altijd blijven groeien.

Haartransplantatie verschillen

Waarom kiest u voor een haartransplantatie in Nederland als een buitenlandse aanbieder misschien goedkoper is? Artsen die bij Nederlandse haarklinieken werkzaam zijn spreken uw eigen taal. Het is belangrijk dat u zich goed uit kunt drukken en dat u uw vragen kunt stellen, zonder dat er sprake is van misverstanden. Daarnaast zijn de klinieken altijd goed bereikbaar en kunt in geval van bijwerkingen of complicaties na de ingreep binnen korte tijd met een arts spreken. Kiest u voor bijvoorbeeld een haartransplantatie in Turkije, dan is de bereikbaarheid soms een drempel. Als u de kliniek meerdere malen bezoekt en u reist per vliegtuig, dan zorgen de reiskosten voor een extra kostenpost. U doet er goed aan om meerdere haarimplantatie mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Let daarbij altijd op alle kostenposten, die bij een prijsvoorstel zijn inbegrepen. Een lage prijs waarbij u vervolgens te maken krijgt met allerlei extra kosten, kan dan alsnog duur uitpakken.

Haartransplantatie voor mannen en vrouwen

Acura Medisch Centrum behandelt zowel mannen als vrouwen die voor een haartransplantatie in Alkmaar, Emmen, Westland, Naaldwijk of omgeving kiezen. Tijdens het intakegesprek wordt onder andere de conditie van uw hoofdhuid bekeken. De arts bespreekt de oorzaak van uw haaruitval en kijkt hoeveel grafts getransplanteerd kunnen worden voor een optimaal resultaat. Om tot een accuraat persoonlijk behandelplan te komen, kunt u eventuele informatie van behandelend specialisten meenemen naar het gesprek. Zeker als uw kaalheid wordt veroorzaakt door een onderliggende ziekte, is het van belang om de mogelijkheid van een haartransplantatie met uw arts te bespreken, alvorens een afspraak voor een consult te maken. Vervolgens worden de mogelijkheden van een haartransplantatie besproken en wordt gekeken naar het kostenplaatje. De arts houdt zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen, daarbij wordt wel gekeken naar realistisch haalbare resultaten. Een afspraak maakt u telefonisch of door een e-mail te sturen naar Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Alkmaar, Emmen, Westland of Naaldwijk’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu