fbpx

Haartransplantatie in Almelo, Hoorn of Gouda

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Dagelijks heeft iedereen te maken met verlies van haren. Dit aantal verschilt van persoon tot persoon. U hoeft zich daar niet altijd zorgen over te maken. Op het moment dat u echter dagelijks meer dan 100 haren verliest, kan er sprake zijn van overmatige haaruitval. Ongewenste kaalheid en dunner wordend haar treft zowel mannen als vrouwen. Als u niets voelt voor het gebruik van haargroeimiddelen, dan kan een haartransplantatie in Almelo, Hoorn, Gouda of omgeving een behandelmogelijkheid zijn.

Haartransplantatie in Almelo, Hoorn of Gouda?
Haartransplantatie in Almelo, Hoorn of Gouda?
Meest voorkomende vormen haaruitval

Een groot percentage mannen en vrouwen geeft aan regelmatig last te hebben van haaruitval. Hier is bij het merendeel al sprake van op jonge leeftijd, onder het 30e levensjaar. De oorzaken van haaruitval zijn divers, waardoor een haartransplantatie behandeling niet altijd de geschikte ingreep is tegen haaruitval.

 1. Alopecia androgenetica. Erfelijke kaalheid die ook wel eens typisch mannelijk wordt genoemd. Deze vorm van kaalheid wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT-hormoon wat het haargroeiproces negatief beïnvloedt. Deze vorm van haaruitval komt overigens ook bij vrouwen voor. Het patroon van het haarverlies is verschillend.
 2. Stress. Langdurige periodes van stress hebben een negatieve invloed op uw haargroeiproces. Het is belangrijk om stress tot een minimum te beperken. Vaak is het zo dat haarverlies dat veroorzaakt wordt door stress tijdelijk van aard is.
 3. Medicijngebruik. Zowel antidepressiva, bètablokkers als de anticonceptiepil hebben haaruitval als vaak voorkomende bijwerking. Wordt u hiermee geconfronteerd? Vraag dan altijd aan uw arts of het mogelijk is om het medicijn te vervangen.
 4. Ziekte. Bepaalde ziektes hebben haaruitval als gevolg. Op het moment dat de ziekte behandeld wordt en onder controle is wordt de haargroei doorgaans ook hersteld.
Haartransplantatie in Almelo, Hoorn, Gouda of omgeving?

Zowel medicijngebruik als ziektes die niet onder controle zijn, komen meestal niet voor een haarimplantatie in aanmerking. Daarom is het altijd aan te raden om naar een intakegesprek te gaan, als u een haartransplantatie overweegt.

Haartransplantatie behandeling

Een FUE haartransplantatie bestaat uit meerdere stappen. U begint met een eerste consult in een haarkliniek. Tijdens dit gesprek wordt uw kaalheid besproken en uw wensen besproken. De arts kijkt naar uw hoofdhuid en maakt een inschatting van het aantal haarzakjes dat tijdens de ingreep getransplanteerd moet worden. Het is belangrijk om melding te maken van eventueel medicijngebruik. Bent u onder behandeling van een medisch specialist? Neem dan altijd de benodigde informatie mee naar het consult. De arts is op deze manier nog beter in staat om u een persoonlijk behandelplan te geven. U ontvangt tips en adviezen die u voor en na de haartransplantatie kunt opvolgen. Na een gedegen voorbereidingsperiode wordt de behandeling uitgevoerd. Acura Medisch Centrum maakt hiervoor gebruik van de FUE-techniek. Een moderne methode waar succesvolle resultaten mee worden bereikt. Dan breekt de periode van het herstel aan. Verwacht niet direct na de ingreep zichtbaar resultaat. Het uiteindelijk resultaat is pas negen tot twaalf maanden na de haartransplantatie zichtbaar. Wilt u weten wat een haartransplantatie kost in uw situatie? Acura Medisch Centrum is telefonisch en via e-mail bereikbaar. U bent van harte welkom in een van de moderne privéklinieken in Amsterdam en Weert.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Almelo, Hoorn of Gouda’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu