fbpx

Haartransplantatie in Amstelveen, Haarlem of Hoofddorp

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Haaruitval en kaal worden, het zijn onderwerpen waar u liever niet aan denkt. Maar wat doet u als u er achter komt dat uw haar dunner begint te worden? U wilt waarschijnlijk graag dat de haaruitval gestopt wordt. Kiest u voor een haargroeimiddel? Wat zijn geschikte mogelijkheden voor een haartransplantatie in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of omgeving? Een haarimplantatie is een ingreep met een blijvend resultaat en bovendien een manier om kaalheid op effectieve wijze te bestrijden.

Haartransplantatie in Amstelveen, Haarlem of Hoofddorp?
Haartransplantatie in Amstelveen, Haarlem of Hoofddorp?
De innovatieve oplossing bij haarverlies

Ziet u uw hoofd langzaam steeds kaler worden? Een haartransplantatie in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of omgeving kan uitkomst bieden. Ervaren medisch specialisten voeren een ingreep met uiterste precisie uit. De artsen van Acura Medisch Centrum in Weert zijn gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie methode. Deze innovatieve operatie techniek kenmerkt zich door:

 • Een vrij pijnloze ingreep. Na de behandeling kunt u soms wel wat jeuk ervaren.
 • Het herstel verloopt snel.
 • Het resultaat is natuurlijk en bovendien blijvend.
 • Er blijven geen ontsierende littekens achter.

De FUE haartransplantatie behoort tot de meest populaire behandelingen tegen haaruitval in Nederland. Het betreft een chirurgische ingreep die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. U kunt de haartransplantatie kliniek in dezelfde dag weer verlaten.

FUE haartransplantatie in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of omgeving

Zowel mannen als vrouwen hebben te maken met natuurlijk haarverlies. Uw lichaam vernieuwt zichzelf voortdurend, waardoor oude haren uitvallen en nieuwe haren terug groeien. Als deze groei niet meer voldoende aanhoudt, wordt uw haardos dunner. Met het verstrijken van de tijd kan Alopecia androgenetica optreden. Deze vorm van haarverlies komt voornamelijk voor bij mannen en wordt in de volksmond mannelijke kaalheid genoemd. Dat vrouwen ook aan deze vorm van Alopecia kunnen lijden, is minder bekend. Een haartransplantatie is een behandeling die geschikt is voor zowel mannelijke als vrouwelijke haaruitval. De FUE haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum wordt voorafgegaan door een uitgebreid intakegesprek. Hierbij worden uw persoonlijke wensen en omstandigheden besproken. Zo wordt een behandeling doorgaans afgeraden bij mensen die lijden aan onder meer diabetes en epileptische aandoeningen. Heeft u last van vergevorderde kaalheid, waarbij er onvoldoende donorhaar aanwezig is? Dan zal de arts u eveneens een andere behandeling adviseren.

Behandelwijze haartransplantatie

Bij de haartransplantatie die met de FUE methode wordt uitgevoerd, werkt de specialist met behulp van een holle naald. De grafts worden een voor een uit de haarkrans verwijderd en in een speciale vloeistof gelegd. Na een kwaliteitscontrole worden de geoogste grafts teruggeplaatst in de kalende gebieden. Hier begint het haargroei proces opnieuw en produceren de getransplanteerde grafts nieuwe haren. Het resultaat is blijvend. Dit komt doordat de haren in de haarkrans niet gevoelig zijn voor het hormoon dat verantwoordelijk is voor erfelijke haaruitval. De ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving. U voelt vrijwel niets van het oogsten en transplanteren van de haarzakjes. De medisch specialisten van Acura Medisch Centrum hebben veel ervaring met het uitvoeren van de FUE techniek. De techniek heeft een aantal voordelen ten opzichte van overige haartransplantatie technieken.

 • De FUE methode laat geen zichtbare littekens achter. Ook korte bij een kortere haardracht is het niet te zien dat u een haartransplantatie heeft ondergaan.
 • In tegenstelling tot de verouderde FUT techniek is het mogelijk om een groter aantal grafts te oogsten.
 • De wonden herstellen snel en de mogelijkheid op complicaties is uiterst klein. Hierdoor bent u in staat uw dagelijkse werkzaamheden binnen een aantal dagen na de haartransplantatie te hervatten.

Meer informatie over een FUE haarimplantatie in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of omgeving vraagt u eenvoudig aan bij Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Amstelveen, Haarlem of Hoofddorp’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu