fbpx

Haartransplantatie Amsterdam

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Een haartransplantatie in Amsterdam is een populaire locatie om deze cosmetische ingreep te ondergaan. In Amsterdam bevinden zich namelijk verschillende haarklinieken die zich hebben gespecialiseerd in deze behandeling. Wat we in de praktijk zien, is dat het geen probleem voor mensen is om enkele uren te rijden om een behandeling te kunnen ondergaan bij de beste haartransplantatie kliniek. Sterker nog, sommige mensen vliegen duizenden kilometers om bij een specifieke haarkliniek te kunnen worden behandeld.

Haartransplantatie Amsterdam.
Haartransplantatie Amsterdam.
Hoeveel haarklinieken bestaan er in Amsterdam?

Wanneer wordt gekeken naar klinieken waar daadwerkelijk een haartransplantatie in Amsterdam kan worden uitgevoerd, beperkt dit zich in Amsterdam tot 4 klinieken. Er zijn echter wel verschillende andere haartransplantatie klinieken, waarbij het mogelijk is om in Amsterdam op consult te komen. Acura Medisch Centrum heeft een OK voor een haartransplantatie behandeling in Weert. Het is echter wel mogelijk om in Amsterdam op consult te komen.
Waar steeds meer mensen voor kiezen, is een advies op basis van foto’s. Wij vragen in dit geval vijf foto’s:

 • Foto’s van beide zijkanten van uw hoofd.
 • Foto van de bovenkant van uw hoofd.
 • Foto van de achterkant (donorgebied) van uw hoofd.
 • Foto van uw aangezicht, de voorkant van uw hoofd.

Hierdoor is de drempel om een offerte op maat voor een haartransplantatie te krijgen veel kleiner. U kunt er eventueel ook voor kiezen om via Skype een consult aan te vragen. U kunt dan een consult hebben met de haartransplantatie arts, zonder dat u hier op bezoek hoeft te komen.

Haartransplantatie Amsterdam kosten

De kosten van haartransplantatie Amsterdam en overige steden kan sterk verschillen. Bij sommige klinieken in Amsterdam wordt voor een behandeling van 2.000 grafts ruim 10.000 euro gevraagd. Acura Medisch Centrum is in vergelijking met deze haarkliniek  ruim 50 procent goedkoper. Wij staan dan ook bekend om de haartransplantatie kliniek met de beste prijs-kwaliteit verhouding van Nederland. Wilt u een inschatting krijgen van de haartransplantatie kosten voor u? U kunt er dan dus voor kiezen om op consult te komen en kennis te maken met onze haartransplantatie arts. Het is ook mogelijk dat u de eerder genoemde foto’s stuurt, zodat een goede inschatting van het aantal benodigde grafts en de hiermee gemoeide kosten worden gemaakt.

Haartransplantatie Amsterdam ervaringen

Er zijn verschillende sites waar u ervaringen met haartransplantatie in Amsterdam en omgeving kunt vinden. Het bekendste haartransplantatie forum om hiervoor te raadplegen is Haarweb. Het is ook mogelijk om op de site Kliniekervaringen.nl te zoeken naar ervaring met de desbetreffende klinieken. Acura Medisch Centrum scoort op deze site bijvoorbeeld ruim een 9, een cijfer waar we erg trots op zijn.

Haartransplantatie Amsterdam FAQ – Veelgestelde vragen

1. Wordt een haartransplantatie in Amsterdam bij iedereen toegepast?
De oorzaak van uw haaruitval dient bekend te zijn en u dient over voldoende donorhaar te beschikken. Om voor een haartransplantatie in aanmerking te komen, is uw gezondheid belangrijk, evenals eventueel medicijngebruik. Uw geschiktheid wordt tijdens een persoonlijk intakegesprek door een haartransplantatie specialist bekeken en beoordeeld.

2. Is een haartransplantatie Amsterdam leeftijdsgebonden?
Normaal gesproken worden haartransplantaties vanaf 18 jaar uitgevoerd. Mits uw gezondheid goed is en u voor een haartransplantatie in aanmerking komt, is de behandeling niet aan een bepaalde leeftijd gebonden. Bij haartransplantaties die op zeer jonge leeftijd worden toegepast, kan vooraf niet altijd gezegd worden hoe het verloop van uw haarverlies is. Het kan dan voorkomen dat u een aanvullende behandeling nodig heeft, om een natuurlijk resultaat te behouden.

3. Waar kan ik in Amsterdam terecht voor een haartransplantatie?
Er bevinden zich verschillende haarklinieken in Amsterdam waar u welkom bent voor een vrijblijvend informatief gesprek over een haartransplantatie. In een moderne omgeving wordt uw situatie bekeken en krijgt u een professioneel advies over de mogelijkheden die bij u passen. De ingreep vindt bij Acura Medisch Centrum vindt plaats in de kliniek in Weert.

4. Is een haartransplantatie Amsterdam beter dan een behandeling in het buitenland?
Regelmatig wordt een haartransplantatie in het buitenland overwogen. U bent zelf degene die hierover de beslissing neemt. Stel uzelf altijd een paar vragen, voordat u naar een buitenlandse kliniek gaat. Want hoe is het met de kwaliteit gesteld? Welke ervaring heeft een behandelend specialist? Wat zijn de bijkomende reis- en verblijfskosten? Op welke manier kunt u communiceren?

5. Welke resultaten kan ik van een haartransplantatie verwachten?
De resultaten die de ervaren specialisten van Acura Medisch Centrum bereiken, zijn zowel bij mannen als vrouwen uitstekend. De behandeling wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. De haarzakjes die succesvol getransplanteerd worden, zullen uw leven lang haren blijven produceren.

6. Welke haartransplantatie methode wordt toegepast?
Acura Medisch Centrum werkt naar volle tevredenheid met de FUE techniek. Ook kan gekozen worden voor een haarsparende FUE haartransplantatie.

7. Mag ik roken en drinken na een haartransplantatie?
Geadviseerd wordt om zowel roken als het gebruik van alcoholische dranken direct na de haartransplantatie te vermijden. Zeker de eerste 48 tot 72 uur kan het gebruik van alcohol een negatief effect hebben op het resultaat. Roken beperkt u ook na de eerste dagen tot een minimum. Voor een optimaal resultaat is het beter om volledig te stoppen met roken.

8. Hoelang duurt de herstelperiode na een FUE haartransplantatie?
Het herstel na een haartransplantatie verloopt bij iedereen anders. Gemiddeld duurt het zo’n tien tot veertien dagen, voordat uw hoofdhuid is hersteld en u uw dagelijkse activiteiten en werkzaamheden weer rustig op kunt pakken.

9. Kan ik direct nieuwe haargroei zien?
Nee, helaas niet. Nieuwe haargroei begint in de meeste situaties pas na 3 tot 4 maanden. Het is niet ongebruikelijk dat de getransplanteerde haren in de weken na de ingreep uitvallen. Schrikt u hier niet van, het is een normaal verschijnsel. Voordat het resultaat definitief is, zijn zo’n 9 tot 12 maanden verstreken.

10. Wat kost een haartransplantatie in Amsterdam?
De kosten van een haartransplantatie in Amsterdam verschillen sterk per kliniek. De kosten voor een haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum worden bepaald door het aantal getransplanteerde grafts.

11. Is het mogelijk om een haartransplantatie in termijnen te betalen?
Acura Medisch Centrum brengt u, desgewenst, in contact met een kredietmaatschappij. Deze kredietverstrekker is gespecialiseerd in het financieren van cosmetische behandelingen. Of u gebruikt kunt maken van een kredietmogelijkheid, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Hierbij wordt onder meer gekeken naar uw maandelijkse inkomsten en uitgaven.

12. Waarom kies ik voor Acura Medisch Centrum?
Haartransplantaties worden uitgevoerd door ervaren haartransplantatie specialisten. Acura Medisch Centrum is door Elsevier verkozen tot beste kliniek van Nederland. De zorg die wordt geleverd is van hoge kwaliteit, waarbij betaalbare tarieven worden gehanteerd.

13. Hoelang duurt een haartransplantatie in Amsterdam?
De behandelduur is afhankelijk van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. Tijdens het intakegesprek kan de arts hier een nauwkeurige inschatting voor maken. Doorgaans neemt een behandeling tussen de 4 en 10 uur in beslag.

14. Wat kan ik doen gedurende de behandeling?
De haartransplantatie wordt onder plaatselijke verdovingen uitgevoerd. Dat betekent dat u gewoon aanspreekbaar bent. Geregeld krijgt u de gelegenheid om uit de behandelstoel op te staan en even de benen te strekken, naar het toilet te gaan of gewoon een korte wandeling te maken. Tijdens de behandeling heeft u de mogelijkheid om muziek te luisteren.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Amsterdam’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu