fbpx

Haartransplantatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom of Maarssen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Verstoren kaalheid of haarverlies uw zelfbeeld? Haargroeimiddelen beloven vaak veel. Er zijn slechts een paar wetenschappelijk bewezen medicijnen die het haarverlies tijdelijk kunnen verminderen. Bent u het gebruik van deze middelen zat of is uw kaalheid al in een gevorderde fase? Een haartransplantatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen of omgeving geeft natuurlijk ogende en blijvende resultaten.

Haartransplantatie in Assen, Capelle aan den Ijssel, Bergen op Zoom of Maarssen?
Haartransplantatie in Assen, Capelle aan den Ijssel, Bergen op Zoom of Maarssen?
Haaranalyse en persoonlijk advies

Vooraf wilt u weten of de haartransplantatie bij u mogelijk is. Misschien dat u daarnaast ook interesse heeft in de resultaten die met een haarimplantatie bereikt worden. Acura Medisch Centrum biedt u daarom het eerste intakegesprek gratis aan. Tijdens dit vrijblijvende consult wordt een haaranalyse uitgevoerd. De arts kijkt naar de oorzaak van uw haaruitval en bespreekt uw gezondheidssituatie. Tijdens dit gesprek wordt tevens de kwaliteit van uw haar beoordeeld. Om voor een haartransplantatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen of omgeving in aanmerking te komen, is het belangrijk dat u over voldoende donormateriaal beschikt. Het gesprek wordt afgerond met een persoonlijk behandeladvies.

Oorzaken haaruitval

Niet iedereen heeft last van haaruitval of kaalheid om dezelfde reden. Haaruitval kan tijdelijk zijn, indien de oorzaak het gebruik van medicijnen en/of een bepaalde aandoening is. Tijdelijke haaruitval herstelt zichzelf in de meeste gevallen als de medicatie wordt gestopt of als uw ziekte onder controle is. Daarnaast kunnen zowel mannen als vrouwen last hebben van kaalheid die erfelijk bepaald is. Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval. Indien uw kaalheid nog niet te ver gevorderd is kan een haarimplantatie mogelijk uitkomst bieden.

Moderne FUE-haartransplantatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen of omgeving?

Bij de klinieken van Acura Medisch Centrum werken artsen die jarenlange ervaring hebben met haartransplantaties. Een FUE-haartransplantatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom, Maarssen of omgeving wordt toegepast met uiterste nauwkeurigheid. Mannelijke en vrouwelijke kaalheid wordt met behulp van de FUE-techniek blijvend opgelost. De veilige behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het vooruitstrevende van deze behandelmethode is het feit dat er niet wordt gesneden. Dit betekent dat er niet hoeft te worden gehecht, waardoor de haartransplantatie geen lelijk litteken achterlaat. Bereikte resultaten zijn natuurlijk en permanent. Voor een FUE-haartransplantatie wordt gewerkt met een holle naald. Hiermee oogst de behandelend arts de grafts een voor een uit het donorgebied. Dit gebied bevindt zich aan de achterkant van uw hoofd in de haarkrans. De geoogste haarzakjes worden na een kwaliteitscontrole in het transplantatiegebied teruggeplaatst. U ontvangt tips en adviezen die uw herstel ten goede komen. Kort nadat de haartransplantatie is afgerond, mag u de kliniek verlaten.

Vragen over haartransplantatie?

De klinieken van Acura Medisch Centrum nodigen u van harte uit voor een intakegesprek. Maak een afspraak in Amsterdam of Weert en laat u voorlichten over de behandeling die uw zelfvertrouwen een boost geeft. Neem telefonisch contact op of vul het invulformulier in. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Assen, Capelle aan den IJssel, Bergen op Zoom of Maarssen’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu