fbpx

Haartransplantatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem of Bussum

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Stoort u zich aan uw kalende hoofd? Heeft u last van ongewenste haaruitval? Bent u op zoek naar een permanente oplossing tegen haarverlies? Een haartransplantatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem, Bussum of omgeving biedt een definitieve oplossing voor mannen en vrouwen.

Haartransplantatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem of Bussum?
Haartransplantatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem of Bussum?
Onzichtbare haartransplantatie met blijvend resultaat

Acura Medisch Centrum voert een haartransplantatie indien gewenst onzichtbaar uit. Met name vrouwen staan soms huiverig tegenover een haarimplantatie, omdat vaak gedacht wordt dat het haar gemillimeterd wordt. Dit is in de meeste gevallen niet zo. Door alleen het gedeelte van het donorgebied kort te scheren valt het overige haar, indien aanwezig, na de behandeling over het geschoren gebied heen. Het is niet zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Een behandeling op deze manier is mogelijk, indien u over voldoende donormateriaal beschikt en uw kaalheid niet door een onderliggende ziekte wordt veroorzaakt. De mogelijkheden voor een behandeling worden bij de kliniek tijdens een intakegesprek besproken. Als blijkt dat uw haaruitval niet door genetische factoren is ontstaan, kan een advies gegeven worden voor een alternatieve behandeling.

De FUE-haartransplantatie methode

Het ervaren haartransplantatie team van Acura Medisch Centrum past de FUE-haartransplantatie methode met succes toe. Binnen het Centrum wordt u als cliënt centraal gesteld. De volledige behandeling is erop gericht om samen met u naar een optimaal eindresultaat te streven. Vanaf het eerste contact voelt u zichzelf welkom en begrepen. Is dit niet het geval? Ga dan bij u zelf na waarom u een ontevreden gevoel heeft en vergelijk uw ervaring met andere haarklinieken. Een FUE-haartransplantatie moet u met vertrouwen ondergaan. Dit verbetert het eindresultaat. De behandeling vindt plaats onder een lokale verdoving. De arts oogst de grafts een voor een uit het donorgebied. Hiervoor wordt gewerkt met een holle naald. In het transplantatiegebied worden minuscule kleine gaatjes gemaakt, waar de haarzakjes in geplaatst worden. Ieder haarzakje bevat gemiddeld een tot vier haren. Om een natuurlijk resultaat de creëren, plaatst de arts de haarzakjes in dezelfde haargroei richting als de andere haren. Dit is een intensief proces, wat ervoor zorgt dat de behandeling meerdere aaneengesloten uren kan duren. De duur van een behandeling wordt mede bepaald door het aantal grafts die getransplanteerd worden.

Ervaren specialisten voor een haartransplantatie

De artsen van Acura Medisch Centrum zijn BIG-geregistreerd en hebben jarenlange ervaring met haartransplantaties. Regelmatig worden workshops, congressen en trainingen gevolgd, die vak gerelateerd zijn. Dit betekent dat men op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en mogelijkheden op het gebied van haartransplantatie technieken. Bovendien behalen de artsen jaarlijks accreditatiepunten. Daarom bent u zeker van de kundigheid op het vakgebied van de behandelend arts. Acura Medisch Centrum beschikt over diverse keurmerken. Privéklinieken die dit keurmerk willen ontvangen, moeten voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en medisch zorg. U bent bij de klinieken in Amsterdam en Weert in goede, vertrouwde handen. Wilt u meer weten over een de haartransplantatie behandeling? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Bergschenhoek, Roermond, Doetinchem of Bussum’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu