fbpx

Haartransplantatie contact

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Ongewenste haaruitval is voor vrouwen en mannen vaak erg vervelend. Het haarverlies kan verschillende oorzaken hebben, waaronder een erfelijke factor, medicijngebruik, stress en ziektes. Naast tijdelijke vermindering van de haaruitval, kunt u de mogelijkheid voor een permanente oplossing overwegen. Informatie of haartransplantatie contact krijgt u van de ervaren medewerkers van Acura Medisch Centrum.

Haartransplantatie contact?
Haartransplantatie contact?
Wat is een haarimplantatie?

Een FUE haartransplantatie geeft permanente resultaten bij kaalheid. Het is een behandeling die over het algemeen kan worden uitgevoerd bij iedereen die over voldoende gezond donormateriaal beschikt. Haartransplantatie contact met een ervaren specialist is belangrijk om vast te kunnen stellen wat de oorzaak is van uw haaruitval. Bent u voor uw haarproblemen onder behandeling van een dermatoloog? Neem dan informatie mee, waaruit blijkt dat uw behandelend arts op de hoogte is van de door u voorgenomen cosmetische ingreep. Met name in gevallen waarbij het haarverlies niet wordt bepaald door erfelijke factoren of Alopecia androgenetica, kan een arts voorstellen om een andere behandeling te overwegen. Bent u geschikt ‘materiaal’ voor een haartransplantatie? Tijdens het eerste haartransplantatie contact legt de arts de ingreep uitgebreid toe. Acura Medisch Centrum past al jaren met succes de FUE-methode toe. Door te werken met een fijne holle naald kan de arts de haarzakjes een voor een uit het donorgebied oogsten. Wij hebben bovendien zeer scherpe haartransplantatie kosten, in combinatie met de beste kwaliteit.

Waar kunt u terecht voor haartransplantatie contact?

Acura Medisch Centrum heeft modern ingerichte privéklinieken in steden als Amsterdam en Weert. De artsen en medewerkers zijn erop gericht om samen met u een succesvol eindresultaat te bereiken. U staat als cliënt centraal. Voor een bevredigend resultaat is het belangrijk dat u zich welkom en begrepen voelt. Het wordt aangeraden om bij een aantal haarklinieken een afspraak te maken voor een eerste haartransplantatie inlichting.
Vergelijk uw ervaringen en maak daarna een weloverwogen keuze. De klinieken van Acura Medisch Centrum beschikken over diverse keurmerken en voldoen aan de strenge wet- en regelgeving zoals bepaald door de Nederlandse overheid. U bent in vertrouwde en ervaren handen bij artsen die jaarlijks accreditatiepunten behalen. Op regelmatige basis worden trainingen, cursussen en workshops gevolgd, zodat de artsen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in een specifiek vakgebied. Haarimplantaties worden met uiterste precisie en hoge kwaliteit uitgevoerd. U wordt deskundig voorbereid op de ingreep, zodat u weet welke handelingen uitgevoerd worden op de behandeldag. Ontspannen en met vertrouwen in de behandelkamer plaatsnemen, bevordert het herstel van uw haartransplantatie.

Alles wat u wilt weten over een haartransplantatie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Uiteraard bent u gebaat bij deskundig haartransplantatie advies. U kunt daarnaast uw voordeel doen door het lezen van zogenaamde haartransplantatie ervaringsverhalen die u online vindt. Door de toename van het aantal ingrepen besteden ook andere media als glossy’s en tijdschriften met enige regelmaat tijd aan haarklinieken en haartransplantaties. Bekijk voor en na foto’s of bekijk via YouTube haartransplantatie ingrepen volgens verschillende technieken. Sommige vragen worden beantwoord tijdens uw voorbereidingsperiode en maken soms plaats voor nieuwe. Schrijf deze vragen op en stel ze aan de specialisten van Acura Medisch Centrum. Wilt u aanvullend haartransplantatie contact? U kunt de klinieken zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Haartransplantatie contact FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over haartransplantatie contact. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Vind het intakegesprek plaats bij een gespecialiseerde arts?
Ja, tijdens het gesprek beoordeelt de arts uw hoofdhuid, de mate waarin het haar is uitgevallen en de beschikbaarheid van donormateriaal. Ook uw gezondheid, medicijngebruik en ingrepen die u in het verleden heeft ondergaan zijn belangrijk voor de beeldvorming van een arts. Het is uiteindelijk ook de arts die uw geschiktheid voor de ingreep bepaalt.

2. Kan ik bij medewerkers van een haarkliniek om informatie vragen?
Informatie aanvragen kan zowel telefonisch, via e-mail of door een online contactformulier in te vullen. Ervaren medewerkers hebben brede kennis van de haartransplantatie en kunnen doorgaans uw specifieke eerste en algemene vragen beantwoorden.

3. Is er ook contact mogelijk met een haarkliniek na afloop van een haartransplantatie?
Hoe de controles en nazorg geregeld zijn, wordt kort uitgelegd tijdens een eerste consult. Na afloop van de haartransplantatie krijgt u verzorgingstips en instructies. Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen als u vragen heeft over het herstel of als er sprake is van aanhoudende bijwerkingen.

4. Wat is het belang van meerdere haartransplantatie contacten of consulten?
U moet zich goed voelen bij een behandelaar. Ontbreekt het vertrouwde gevoel of heeft u het idee dat u verkeerd wordt begrepen, dan is het beter om voor een andere haarkliniek te kiezen. Door naar een aantal haarklinieken te gaan voor een intakegesprek bent u in staat uw persoonlijke ervaringen met elkaar te vergelijken.

5. Moet ik betalen voor een haartransplantatie consult?
De meeste haarklinieken hanteren het ‘gratis intakegesprek’ principe. Voor een eerste consult worden doorgaans geen kosten in rekening gebracht. Dit verandert als u een aanvullend consult aanvraagt. Kosten verschillen per kliniek en kunnen afhankelijk zijn van de gespreksduur.

6. De haarkliniek van mijn voorkeur is onbereikbaar, hoe krijg ik toch contact?
Is een haarkliniek op geen enkele manier bereikbaar? Wellicht is het beter om een andere haartransplantatie specialist te zoeken. Zeker na een haartransplantatie is het voor uw gevoel belangrijk dat contact met de haarkliniek mogelijk is. Lees reviews en klantervaringen waarbij u extra aandacht besteed aan de telefonische bereikbaarheid van een haarkliniek.

7. Verloopt het contact met een buitenlandse haarkliniek altijd in een vreemde taal?
Dat hangt af van de locatie van de kliniek en het feit of er een Nederlandse vestiging is. Steeds vaker beschikken buitenlandse klinieken over een vertegenwoordiging in Nederland. Hier kunt u doorgaans met Nederlands prima terecht. Wees er wel op bedacht dat eenmaal ter plekke specialisten en kliniekmedewerkers meestal geen Nederlands spreken. Bent u het Engels en/of Duits onvoldoende machtig, dan kunnen er al snel communicatieproblemen ontstaan.

8. Heb ik tijdens een haartransplantatie behandeling een vaste contactpersoon?
Ook dit verschilt per haarkliniek. Vaak vinden mensen het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben, u hoeft dan immers niet iedere keer uw hele verhaal toe te lichten. Vraag naar de mogelijkheden tijdens een intakegesprek.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie contact’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu