fbpx

Haartransplantatie in Delft, Venlo, Deventer of Sittard

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Een einde maken aan haaruitval en een toenemende mate van kaalheid. Het is door de moderne technieken eenvoudiger geworden om uw haarproblemen aan te pakken. Van een tijdelijke vermindering met gebruik van haargroeimiddelen tot een definitieve oplossing met een haarimplantatie. U kunt voor een haartransplantatie in Delft, Venlo, Deventer, Sittard of omgeving terecht bij Acura Medisch Centrum.

Haartransplantatie in Delft, Venlo, Deventer of Sittard.
Haartransplantatie in Delft, Venlo, Deventer of Sittard.
Toenemend aantal haartransplantaties in Delft, Venlo, Deventer, Sittard of omgeving

Technische ontwikkelingen hebben de haartransplantatie techniek bekendheid gegeven. Jaarlijks kiest een toenemend aantal mensen voor een haarimplantatie. De goede resultaten en de veelal positieve berichtgeving over de behandelmogelijkheden dragen hieraan bij. Waar de techniek tot een aantal jaren geleden voornamelijk bij mannen werd toegepast, hebben de verfijningen de behandeling voor vrouwen op de kaart gezet. Acura Medisch Centrum heeft jarenlange ervaring met de FUE haartransplantatie techniek. Resultaten van een haartransplantatie blijven uw leven lang zichtbaar.

FUE-haartransplantatie in Delft, Venlo, Deventer, Sittard of omgeving

Jaren is de FUT-haartransplantatie methode de meest toegepaste haartransplantatie techniek ter wereld geweest. De techniek wordt tegenwoordig minder toegepast. Littekenvorming is een belangrijke reden voor Acura Medisch Centrum om de FUT-techniek te vervangen door de innovatie FUE-methode. Welke haartransplantatie voor u het meest geschikt is, wordt door de arts geadviseerd tijdens het intakegesprek. Het grootste verschil tussen de twee transplantatie technieken is de manier waarop de grafts uit uw haarkrans worden geoogst. Bij FUT-haartransplantaties wordt een reepje huid van de achterzijde van uw hoofd verwijderd en de FUE-techniek oogst de grafts een voor een met een holle naald. Het herstel van een FUE-haartransplantatie verloopt snel en omdat er niet gesneden of gehecht wordt, blijft er geen ontsierend litteken achter. De techniek wordt door met de beste resultaten bij dames en heren toegepast.

Advies haartransplantatie

Denkt u dat een haartransplantatie de ideale oplossing is voor uw haaruitval? Laat u altijd goed adviseren over de ingreep. Het eerste intakegesprek bij Acura Medisch Centrum is gratis en vrijblijvend. Tijdens het gesprek heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. U kunt uzelf voorbereiden op het consult door bijvoorbeeld haartransplantatie ervaringsverhalen te lezen. Tijdens het gesprek worden een aantal onderwerpen besproken. Denk hierbij onder meer aan de reden van uw kaalheid. Is er sprake van erfelijke kaalheid of wordt uw haaruitval door een ziekte veroorzaakt? Wat heeft u voor verwachtingen van een haartransplantatie? Hoe ziet uw medische achtergrond eruit? Net als u streeft de cosmetisch arts naar een optimaal eindresultaat. Daarbij is het belangrijk dat men op de hoogte is van eventueel medicijngebruik, allergieën en eventuele haarbehandelingen die u in het verleden heeft ondergaan. In het gesprek ontvangt u van de arts een persoonlijk behandelplan, waarin onder andere het aantal grafts wordt vermeld, die getransplanteerd zullen worden. Wilt u meer weten over een haartransplantatie bij onze kliniek of informatie krijgen over de haartransplantatie kosten? Een afspraak bij de Acura Medisch Centrum in Weert maakt u snel door telefonisch contact op te nemen. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Delft, Venlo, Deventer of Sittard’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu