fbpx

Haartransplantatie in Dordrecht, Ede, Leeuwarden of Alphen aan den Rijn

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Haartransplantatie in Dordrecht, Ede, Leeuwarden, Alphen aan den Rijn of omgeving is de enige behandeling om permanent af te rekenen met ongewenst haarverlies en kaalheid. De steden liggen op korte afstand van een aantal haarklinieken van Acura Medisch Centrum. Vee; mannen en vrouwen uit Nederland en de omliggende buurlanden gingen u reeds voor.

Haartransplantatie in Dordrecht, Ede, Leeuwarden of Alphen aan den Rijn?
Haartransplantatie in Dordrecht, Ede, Leeuwarden of Alphen aan den Rijn?
Oorzaken van haaruitval en kaalheid

Niet bij iedereen is er sprake van dezelfde oorzaak van ongewenst haarverlies. Naast andere oorzaken zijn er ook verschillende patronen waarin de haaruitval tot uiting komt. Van een dunner wordende haardos verspreid over het hoofd, tot kalende inhammen en een terugtrekkende haarlijn. Verschillen zijn ook zichtbaar in haaruitval bij mannen en vrouwen. Een haartransplantatie behandeling kan een effectieve behandeling zijn om kaalheid te verhelpen. Niet iedere oorzaak van kaalheid kan met een haartransplantatie worden opgelost. Indien u aan haaruitval lijdt door onderliggende ziektes, medicijngebruik of stress, kan een arts aanraden om een andere behandeling te proberen. Ziektes die aantoonbaar onder controle zijn en waarvoor uw behandelend specialist geen bezwaren heeft, komen mogelijk voor de haarimlantatie behandeling in aanmerking. Daarnaast biedt een haartransplantatie uitkomst bij de volgende oorzaken van haarverlies:

 • Typisch ‘mannelijke kaalheid’, veroorzaakt door Alopecia androgenetica. Deze vorm van kaalheid komt overigens ook bij vrouwen voor.
 • Alopecia areata, pleksgewijze kaalheid. Deze ziekte van de haarwortels dient onder controle te zijn. Uw dermatoloog kan een adviserende rol hebben bij een behandeling als een haartransplantatie.
 • Haaruitval die wordt veroorzaakt door extreme druk, door bijvoorbeeld straktrekken van de haren.
 • Als opvulling van een aanwezig litteken.
Moderne haartransplantatie in Dordrecht, Ede, Leeuwarden, Alphen aan den Rijn of omgeving

Acura Medisch Centrum behandelt mannen en vrouwen met de FUE-haartransplantatie methode. Hierbij worden de grafts een voor een geoogst. Hiervoor werkt de ervaren arts met een ultra fijne naald. De verkregen haarzakjes worden na het oogsten in een speciale vloeistof gelegd, op kwaliteit gecontroleerd en geplaatst in de kalende gebieden. Het is een haartransplantatie techniek die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt, maar er wordt niet gesneden en er hoeft ook niet gehecht de worden. Het herstel van de hoofdhuid verloopt vrij vlot. Een van de pluspunten van de FUE-techniek is het uitblijven van ontsierende littekens. Daarnaast heeft de techniek bijkomende voordelen:

 • Nauwelijks bloedverlies.
 • Zwellingen worden tot een minimum beperkt.

U ontvangt van de behandelend artsen van Acura bij uw haartransplantatie adviezen die het eindresultaat positief kunnen beïnvloeden:

 • Voorkom overmatige inspanning en zweten door intensieve sporten en zwaar tillen.
 • Draag in de eerste weken na de haartransplantatie geen hoofddeksels.
 • Vermijd het bezoek aan de sauna en langdurige blootstelling aan de zon.
 • Gebruik niet-chemische middelen om uw haar en huid te verzorgen.
Informatie haartransplantatie

Laat u door de artsen van Acura Medisch Centrum vrijblijvend informeren over een haarimplantatie. Het maken van een afspraak voor een intakegesprek kan een eerste stap zijn naar een blijvende oplossing bij haaruitval en kaalheid. De klinieken zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. U bent van harte welkom.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Dordrecht, Ede, Leeuwarden of Alphen aan den Rijn’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu