fbpx

Haartransplantatie in Eindhoven of Veldhoven

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wordt uw haar dunner? Heeft u last van kalende inhammen? Bent u op zoek naar een blijvende behandeling tegen haaruitval? Overweeg dan eens de mogelijkheden van een haartransplantatie in Eindhoven, Veldhoven of omgeving. De haarimplantatie techniek biedt een blijvende oplossing bij ongewenst haarverlies. Maak een weloverwogen keuze voor een haarkliniek die uw haartransplantatie uitvoert.

Haartransplantatie in Eindhoven of Veldhoven?
Haartransplantatie in Eindhoven of Veldhoven?
Haartransplantatie in Eindhoven, Veldhoven of omgeving voor het mooiste haar

In uw strijd tegen kaalheid en dunner wordend haar, bent u natuurlijk op zoek naar een blijvende oplossing. Wilt u weer naar de kapper voor een echte kappersbeleving? In de moderne privé klinieken van Acura Medisch Centrum wordt de innovatie FUE haartransplantatie uitgevoerd. De klinieken bevinden zich in Weert. Een korte afstand voor een succesvolle haartransplantatie in de buurt van Eindhoven of Veldhoven. Is een haartransplantatie een optimale behandeling voor u? Dat hangt onder meer af of u nog over voldoende haren in het donorgebied beschikt. De haren in uw haarkrans, op het achterhoofd, dienen van afdoende kwaliteit te zijn. U krijgt professioneel advies over een geschikte behandeling tegen haaruitval door een van de medisch specialisten.

Kies voor een haartransplantatie behandeling

Als u woonachtig bent in de regio Eindhoven of Veldhoven, dan zijn de klinieken van Acura in Weert uitstekend bereikbaar. U kunt beide klinieken met eigen transport en per openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Parkeergelegenheden zijn in de directe omgeving voldoende aanwezig. Acura Medisch Centrum werkt met ervaren BIG-geregistreerde medisch specialisten en professionele assistenten. Samen met u streven de artsen voortdurend naar optimaal haalbare resultaten. Hiervoor behalen de artsen jaarlijks zogenaamde accreditatiepunten. Binnen het vakgebied bekwamen de artsen zich door nauwgezet de laatste ontwikkelingen en technieken te volgen. Daarnaast vinden bijscholingen, het bezoeken van workshops en het bijwonen van internationale congressen plaats. U bent bij de klinieken van Acura Medisch Centrum zeker van een hoge kwaliteit voor haarimplantaten.

Intakegesprek haartransplantatie

Een haartransplantatie in Eindhoven, Veldhoven of omgeving is een persoonlijke behandeling op maat. U kunt een afspraak maken voor een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum in Weert. Het eerste consult is vrijblijvend en is een gesprek waarin uw haaruitval wordt besproken en de behandelmogelijkheden worden bekeken. De arts bekijkt uw hoofdhuid en de onderliggende oorzaak van uw haarverlies. Aan de hand hiervan kan een persoonlijk behandelplan worden samengesteld. In het gesprek komen meerdere thema’s aan bod. Van uw medische achtergrond tot uw verwachtingspatroon van een haartransplantatie. Het is voor de arts van belang dat u uw wensen weergeeft. Deze zullen indien nodig bijgesteld worden naar een realistisch haalbaar te verwachten resultaat. Wees in het gesprek open en eerlijk over eventuele medicatie die u gebruikt. Sommige medicijnen hebben invloed op het ongewenste haarverlies. De arts zal u hierover uitgebreid informeren. Samen met arts neemt u eventueel een kijkje in de behandelkamer en kunt u foto’s bekijken van eerder uitgevoerde haartransplantaties. Het intakegesprek wordt afgesloten met het overhandigen van een overzichtelijke prijsopgave die volledig op uw situatie is afgestemd.

Hoe ziet een haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum eruit?

Tijdens het intakegesprek wordt onder andere de behandelmethode met u besproken. Op de dag van de haartransplantatie krijgt u na aankomst in de kliniek operatiekleding aan en wordt de ingreep met u doorgenomen. Na het maken van foto’s wordt uw haar gewassen en gaat u naar de behandelkamer. Als uw vitale functies zoals hartslag, bloeddruk en zuurstofgehalte zijn gecontroleerd, wordt de plaatselijke verdoving toegediend. De uiterst nauwkeurige behandeling duurt een aantal aaneengesloten uren en kan bij een zeer grote behandeling eventueel over meerdere dagen worden verspreid. Vanuit het donorgebied worden met behulp van de FUE methode grafts gehaald en op de kalende plaatsen getransplanteerd. U kunt de kliniek dezelfde dag al weer verlaten, waarbij u de nodige adviezen van de arts ontvangt. Deze adviezen kunnen de resultaten positief beïnvloeden. Na de haartransplantatie duurt het negen tot twaalf maanden voor het optimale resultaat bereikt is.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Eindhoven of Veldhoven’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu