fbpx

Haartransplantatie voor en na foto’s

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Kaalheid en haaruitval veroorzaken bij mannen en vrouwen soms hinder in het dagelijkse leven. Beginnende haaruitval kan met behulp van diverse middelen worden verminderd. Een groot aantal producten zijn zowel vrij als op recept verkrijgbaar. Deze middelen hebben geen effect bij ver gevorderde kaalheid. U kunt dan een haartransplantatie overwegen. Bekijk in de voorbereidende fase haartransplantatie voor en na foto’s en zie welke resultaten bereikt worden met deze effectieve ingreep.

Haartransplantatie voor en na.
Haartransplantatie voor en na.
Foto’s van een haartransplantatie

Het is een feit dat beelden vaak zoveel meer zeggen dan woorden. Een ingrijpende behandeling zoals een haarimplantatie is iets wat u niet dagelijks meemaakt. Het is een kostbare ingreep, waarbij u een zo goed mogelijk resultaat nastreeft. Wat mag u verwachten van een FUE haartransplantatie en hoe ziet een behandeling er uit? Het zijn slechts enkele vragen die u heeft, als u zich aan het oriënteren bent op een mogelijke behandeling tegen ongewenst haarverlies. Door veel te lezen worden sommige vragen redelijk eenvoudig beantwoord. Online kunt u een groot aantal haartransplantatie voor en na foto’s bekijken, die resultaten nog beter in beeld brengen. Voordat deze eindresultaten worden bereikt, is een periode van negen maanden tot een jaar verstreken. Meelezen op een lotgenoten- en/of haartransplantatie forum is interessant. Sommige mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan, maken tijdens de periode van het herstel foto’s van de resultaten. Het zijn deze haartransplantatie voor en na foto’s die een realistische kijk geven op het verwachtingspatroon.

Haartransplantatie foto’s, de behandeling in beeld gebracht

De doelstelling van foto’s voor en na de haartransplantatie is u een realistisch beeld te geven van de behandeling. Resultaten worden behaald door een combinatie van factoren. Zowel uw persoonlijke wensen, de aanwezigheid van eigen haar, uw leeftijd en medische achtergrond spelen een rol van belang. U krijgt van de arts al tijdens het intakegesprek bij Acura Medisch Centrum haartransplantatie voor en na foto’s te zien. De bereikte resultaten verschillen per persoon. Gedurende het gesprek worden de mogelijkheden uiteen gezet en heeft u alle tijd om vragen te stellen. Wilt u meer weten over de haartransplantatie foto’s? Schroom u niet, u bent op de juiste plaats om meer duidelijkheid en inzicht te krijgen in de volledige behandeling. Bij het bekijken van de haartransplantatie voor en na foto’s zult u zien dat geen resultaat hetzelfde is. Dat maakt een haartransplantatie behandeling een uiterste nauwkeurige en bovendien individuele ingreep.

Haartransplantatie voor en na foto.
Haartransplantatie voor en na foto.
Vergelijk haartransplantatie voor en na foto’s

Neem de tijd om de diverse haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken. Haaruitval heeft diverse patronen en kan meerdere onderliggende oorzaken hebben. U kunt tussen de foto’s zoeken naar vergelijkbare haaruitval als in uw eigen situatie. Let daarbij op of de foto’s voornamelijk een terugtrekkende haarlijn in beeld brengen of meer gericht zijn op inhammen. Geen hoofd is hetzelfde, u krijgt door deze haartransplantatie foto’s te bekijken wel enig inzicht in de mogelijk haalbare resultaten. Meelezen op een forum stelt u in staat om naast de foto’s ook haartransplantatie ervaring verhalen van anderen te lezen. Klinieken, behandelend artsen en de verschillende haartransplantatie technieken worden besproken. Let daarbij op dat niet alle fora even objectief zijn. Het gaat er voornamelijk om dat u inzicht krijgt in de behandelwijze en daarbij zijn de haartransplantatie voor en na foto’s van belang.

Haartransplantatie voor en na foto's.
Haartransplantatie voor en na foto’s.
Haartransplantatie voor en na foto’s vrouwen

Veel informatie over haartransplantatie behandelingen gaat over mannen. Mannelijke kaalheid komt vaak voor en behandelingen hebben veel aan populariteit gewonnen. De bekendheid van haarimplantaties is mede te danken aan een groot aantal bekende personen die voor een behandeling hebben gekozen. De publiciteit rondom deze ingrepen maakt dat de behandeling steeds toegankelijker wordt. Vrouwen kunnen net als mannen last hebben van erfelijke haaruitval. Het patroon van vrouwelijke haaruitval verschilt in vergelijking met dat van mannen. Bij vrouwen wordt de haardos vaak verspreid over het hoofd dunner. Waar mannen eenvoudiger praten over kaalheid en behandelwijzen, is het onderwerp voor veel vrouwen beladen. Een volle, glanzende haardos is onderdeel van het persoonlijke voorkomen. Wordt een haartransplantatie bij vrouwen ook uitgevoerd? Het antwoord op deze vraag is ja! Dankzij de moderne technieken hoeven vrouwen niet altijd meer eerst het haar te laten millimeteren. Dit legt de drempel om voor een behandeling te kiezen een stuk lager. Veel vrouwen zijn u bij Acura Medisch Centrum voorgegaan en hebben dankzij de haarimplantatie behandeling meer zelfvertrouwen gekregen. Haartransplantatie voor en na foto’s van vrouwen zijn zowel bij de klinieken in Amsterdam en Weert als online beschikbaar.

Haartransplantatie voor en na foto’s FAQ – Veelgestelde vragen

1. Wat zijn haartransplantatie voor en na foto’s?
De haarkliniek waar u de haartransplantatie ondergaat, maakt foto’s die in uw dossier worden bewaard. Daarom wordt er voor aanvang van de ingreep een foto van uw hoofd gemaakt. Na het bereiken van het eindresultaat, 9 tot 12 maanden later, wordt nogmaals een foto gemaakt. Aan de hand van deze foto’s wordt het verschil duidelijk.

2. Waarom worden haartransplantatie voor en na foto’s gemaakt?
U krijgt op een duidelijke en snelle manier inzicht in de resultaten die bereikt kunnen worden met een haartransplantatie. Behandelend specialisten kunnen op deze manier bovendien laten zien welke resultaten de kliniek in het verleden heeft behaald.

3. Worden deze foto’s altijd gemaakt, is het verplicht?
Het maken van haartransplantatie voor en na foto’s is een onderdeel van de behandeling. Uiteraard is niets verplicht. Zowel voor uzelf als voor de behandelend specialist is het echter goed om in een oogopslag het resultaat van de behandeling te kunnen zien. De foto’s komen in uw medisch dossier terecht en worden niet openbaar gemaakt als u dat niet wilt.

4. Waar kan ik haartransplantatie voor en na foto’s bekijken?
Online worden tal van haartransplantatie voor en na foto’s gepubliceerd. U vindt dit soort beeldmateriaal zowel op websites van haarklinieken, tijdschriften en particuliere blogs en vlogs. Dezelfde foto’s worden op diverse plaatsen gebruikt. Aanvullende beelden van haartransplantatie resultaten kunt u tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek zien. Dit zijn voor en na foto’s van behandelingen die ter plaatse zijn uitgevoerd. Het is overigens niet verplicht om toestemming te geven aan de kliniek om uw foto’s binnen de haarkliniek te tonen.

5. Wat bereik ik met het bekijken van haartransplantatie voor en na foto’s?
Met het bekijken van voor en na foto’s wordt duidelijk wat een haartransplantatie voor resultaat kan opleveren. Hou er wel rekening mee dat het twee moment opnames betreft. Tussen het maken van de voor foto en de na foto zit een periode van ruim een jaar. Staar uzelf niet blind op het spectaculaire resultaat, het duurt even voordat dit wordt bereikt.

6. Kan ik ook foto’s van de tussenliggende periode zien?
Haarklinieken maken alleen voor en na foto’s, terwijl de ontwikkeling van het resultaat vaak minimaal net zo interessant is. Het internet is dan een handige hulpbron. Regelmatig worden op fora en blogs beelden gepubliceerd van zowel kort na de ingreep als van de ontwikkeling van de haargroei door de maanden heen. Deze beelden geven een realistisch beeld van hetgeen u kunt verwachten en zijn een prima aanvulling als voorbereiding op een haartransplantatie.

7. Ik heb gehoord dat ik korting krijg als ik toestemming geef om mijn voor en na foto’s te publiceren. Klopt dat?
Kortingsmogelijkheden zijn interessant om te overwegen, zeker bij een kostbare ingreep als een haartransplantatie. Het komt soms voor dat u een korting krijgt als u de behandelaar toestemming geeft om uw foto’s voor publicatie- en promotiedoeleinden te gebruiken. Verdiep u altijd goed in de voorwaarden die voor het krijgen van de korting van toepassing zijn.

8. Krijg ik tijdens een intakegesprek automatisch voor en na foto’s te zien, of moet ik hierom vragen?
De behandelend specialist van Acura Medisch Centrum laat aan u tijdens het intakegesprek voor en na foto’s zien, indien u dit wilt. U hoeft hier niet om te vragen. Uiteraard kunt u om uitleg vragen bij de foto’s en/of vragen stellen die betrekking hebben op uw eigen situatie.

9. Ik zie online veel dezelfde foto’s. Hoe kan dat?
Haarklinieken respecteren uw privacy. In openbare publicaties, zoals online, wordt daarom bewust gekozen voor algemene beelden. Niet iedereen geeft toestemming om de gemaakte foto’s te publiceren en/of openbaar te maken. Bij het bezoeken van de kliniek voor een intakegesprek worden vaak foto’s getoond van behandelingen die ter plaatse zijn toegepast.

10. Hoelang worden de haartransplantatie voor en na foto’s bewaard?
De gemaakte foto’s worden in uw medisch dossier bewaard. Medische gegevens dienen minimaal 15 jaar bewaard te worden. Dit is wettelijk vastgelegd.

11. Is het mogelijk om foto’s van de behandeling te maken?
U zit tijdens de haartransplantatie in een behandelstoel en krijgt waarschijnlijk weinig mee van hetgeen op uw hoofd gebeurt. In overleg met de behandelend specialist en de assistenten kunnen, indien gewenst met uw eigen apparatuur, foto’s gemaakt worden van de behandeling. Dit beeldmateriaal behoort aan u toe en komt op geen enkele manier in uw medisch dossier terecht.

12. Zijn er ook haartransplantatie video’s die ik kan bekijken?
Ja. Zowel binnen- als buitenlandse haartransplantatie klinieken publiceren haartransplantatie video’s online. U krijgt zo een prima indruk van de ingreep die u overweegt uit te laten voeren.

Maak een afspraak voor een consult

Bent u toe aan de volgende stap, op weg naar een vollere haardos? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij Acura Medisch Centrum. De kliniek werkt met ervaren specialisten die u informeren over de haartransplantatie technieken. Tijdens het eerste gesprek wordt onder meer gekeken naar uw hoofdhuid en de oorzaak van het ongewenste haarverlies. Als u nog over voldoende eigen haar in de haarkrans beschikt, legt de specialist de behandeltechniek nader uit. Tijdens het gesprek krijgt u haartransplantatie foto’s te zien van behandelingen die bij Acura Medisch Centrum zijn uitgevoerd. De arts doet u een persoonlijk behandelvoorstel, waarin wordt weergegeven hoeveel grafts er getransplanteerd worden, de nazorg en een overzichtelijk kostenoverzicht. Zeker als u zenuwachtig bent voor het gesprek, wordt het aangeraden om iemand mee te nemen. U bent er dan zeker van dat u alle vragen stelt die u heeft. Uw eventuele onzekerheden worden weggenomen, zodat u met vertrouwen de haartransplantatie kunt ondergaan. U maakt een afspraak bij Acura Medisch Centrum door te telefoneren of een e-mail te sturen.

13. Kan ik ook foto’s zien van haartransplantaties met een onnatuurlijk resultaat?
Ja, al zult u deze meestal niet vinden op de website van een haarkliniek. Dit soort foto’s worden getoond in blogs van mensen die een haartransplantatie hebben laten toepassen en teleurgesteld zijn in het resultaat. Een haarkliniek toont eventueel een paar beelden van een onnatuurlijk resultaat om aan te geven dat u ook bij de kliniek terecht kunt voor een corrigerende ingreep.

14. Hoe weet ik of een haartransplantatie specialist ervaring heeft?
Vraag tijdens het intakegesprek om aantoonbare ervaring en resultaten die iemand bereikt heeft. U krijgt haartransplantatie voor en na foto’s te zien van ingrepen die de specialist in het verleden heeft toegepast.

15. Mag ik mijn eigen foto’s op een haarforum plaatsen?
Het staat u uiteraard vrij om zelf te beslissen of u uw haartransplantatie voor en na foto’s op een haarforum of andere site wilt plaatsen. Als u niet wilt dat uw foto’s door anderen gebruikt worden, is het belangrijk om vooraf te weten hoe het betreffende forum een en ander heeft geregeld met het oog op privacy. Vergeet niet dat online knippen en plakken eenvoudig is.

16. Is het nuttig om buitenlandse haartransplantatie foto’s te bekijken?
Waarom niet? Het bekijken van de voor en na foto’s past binnen de voorbereiding op een eventuele persoonlijke ingreep. Uiteenlopende foto’s geven u een goede indruk van de mogelijkheden die bij een bepaald patroon van haaruitval bereikt worden.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie voor en na foto’s’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu