fbpx

Haartransplantatie ervaringen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Er zijn online veel haartransplantatie ervaringen te vinden. Omdat het interessant is om zowel een haartransplantatie ervaring van een man als een vrouw te lezen, hebben we twee van onze cliënten gevraagd om hun ervaring met de FUE haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum te delen. Omdat we naast de FUE haartransplantatie ook de haartransplantatie met biofibres aanbieden, delen we ook een ervaring van een haartransplantatie met biofibres.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Haartransplantatie ervaringen
FUE haartransplantatie ervaring Sonja – Acura Medisch Centrum

‘Haaruitval komt eigenlijk niet bij ons in de familie voor, maar vanaf mijn 35e leek ik toch last te krijgen van een wat terugtrekkende haarlijn. In eerste instantie viel me dit niet zo op, tot ik er steeds meer opmerkingen van anderen over begon te krijgen. Toen ik het in de gaten ging houden, bleek inderdaad dat mijn haarlijn terug leek te trekken en dat de inhammen steeds groter werden. Op mijn 37e heb ik besloten dat het genoeg was en dat ik hier stappen tegen wilde ondernemen. Ik ben toen bij 2 haarklinieken op consult gegaan, waaronder Acura Medisch Centrum. Acura Medisch Centrum is gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie methode en raadde mij een behandeling aan met 1.500 grafts voor de haarlijn.

Haartransplantatie ervaringen.
Haartransplantatie ervaringen.

De behandeling zelf viel me erg mee. Er werd een klein stukje haar aan de achterkant van het hoofd kort geschoren. De behandeling was eigenlijk vrij snel achter de rug. Na de haartransplantatie begon het spannendste gedeelte. Eerst ging het haar uitvallen, wat ook eerder was aangegeven. Na 4 maanden zag ik dat de eerste haren weer gingen groeien en nu, 11 maanden later, heb ik eindelijk weer een mooie haarlijn. Mijn ervaring met de haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum was dan ook zeer positief.’

FUE haartransplantatie ervaring Sander – Acura Medisch Centrum

‘Pfoe, wat vond ik het naar om kaal te worden. Dag en nacht was ik er mee bezig. Op een gegeven moment begon het zo mijn leven te beïnvloeden, dat mijn vriendin zei dat ik er maar eens wat aan moest doen. Zelf besefte ik ook dat het eigenlijk niet langer zo kon. Ik ben toen eerst op internet gaan kijken welke mogelijkheden er waren om iets te doen tegen haaruitval. Al snel kwam ik op de website van de Haarstichting. De voor- en nadelen van de FUE haartransplantatie werden hier uitgelegd. Hierdoor viel mijn oog al snel op de haartransplantatie behandeling met de FUE methode. De korte herstelperiode en het uitblijven van een litteken waren voor mij de voornaamste redenen om hiervoor te kiezen.
Na een online zoektocht kwam ik uit bij Acura Medisch Centrum. De lage kosten in combinatie met de hoge klanttevredenheid spraken mij vooral erg aan. Na een prettig consult besloot ik me hier te laten behandelen. Ik kon gelukkig al binnen een maand terecht. Tijdens de ingreep zijn er 3.300 grafts getransplanteerd. Onder andere de inhammen en de kruin werden volledig opgevuld. Het was een lange zit, maar het was het allemaal waard! Na 9 maanden was het resultaat al prachtig. Vrienden van mij schatten mij direct 10 jaar jonger. En het grootste voordeel, ik ben niet meer zo veel bezig met mijn haaruitval. Ik kan me weer focussen op leuke dingen. Mijn vriendin is er bovendien ook erg blij mee!’

Haartransplantatie biofibres ervaring Anouk – Acura Medisch Centrum

‘Ik denk dat er niet veel mensen zijn die zo veel hebben geprobeerd om hun haaruitval op te lossen als ik. Bezoekjes aan de huisarts, dermatoloog, klinieken, noem maar op. Helaas leek niets te werken en een normale haartransplantatie was voor mij ook geen optie. Mijn donorgebied was namelijk erg dun en op het hoofd was er sprake van diffuse haaruitval. Daardoor is het lastiger om hier haren tussen te plaatsen.
Toen ik hoorde over een haartransplantatie met biofibres, ben ik me hierin gaan verdiepen. Uiteindelijk bleek dit een interessante optie te zijn, omdat mijn donorgebied niet geschikt is voor een haartransplantatie. Na een proefbehandeling viel de hoofdbehandeling ook erg mee, in 4 uur zijn 2.000 haren getransplanteerd. Hierdoor lijkt mijn haar direct veel voller. Ieder jaar valt slechts 10% van de geïmplanteerde haren uit. Kortom, ik raad dit echt aan mensen aan die niet in aanmerking komen voor een FUE haartransplantatie en toch weer een mooie bos met haar willen.

Veelgestelde vragen over haartransplantatie ervaringen

Er bestaan een aantal vragen over haartransplantatie ervaringen, die regelmatig terug komen. U kunt deze vragen uiteraard via de mail of telefonisch aan ons voorleggen, maar het is natuurlijk wel zo handig om al een aantal vragen via deze weg te beantwoorden.

 1. Waarvoor kan ik een haartransplantatie ervaring gebruiken?
  De voornaamste reden om een haartransplantatie ervaring te bestuderen, is om te kijken hoe het zit met ervaringen van anderen die een haartransplantatie hebben ondergaan. het is namelijk op basis van dergelijke ervaringen met mogelijk om te bepalen welke haarkliniek uw voorkeur heeft. Aan de hand van dergelijke ervaringen met haartransplantatie kan namelijk een betere inschatting worden gemaakt van de kwaliteit die een bepaalde kliniek biedt.
 2. Wat zijn de bekendste haartransplantatie forums?
  Als mensen zoeken naar interessante ervaringen met haartransplantatie, kunt u onder andere op de volgende sites kijken: HaarwebHaarstichtingKliniekervaringen.nl.
 3. Hoe weet ik of een gedeelde haartransplantatie ervaring betrouwbaar is?
  Het is lastig om te achterhalen of een gedeelde haartransplantatie ervaring betrouwbaar is. De websites waarop deze ervaringen worden gedeeld, doen hier over het algemeen echter wel goed onderzoek naar. Om zeker te weten of er positief wordt gereageerd over een bepaalde kliniek, is het verstandig om meerdere haartransplantatie ervaringen te bestuderen.
 4. Wat voor soort forums bestaan er voor haartransplantatie?
  Veel haartransplantatie forums bevatten verschillende informatie, ook over andere behandelingen tegen haaruitval. Over het algemeen wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende onderwerpen: haartransplantatie ervaringen, haartransplantatie Turkije ervaringen, haartransplantatie vrouwen ervaringen, haargroeimiddelen ervaringen, haarwerk en pruiken ervaringen.
 5. Kan ik op ervaringen reageren die online zijn gedeeld op een haartransplantatie forum?
  Op de meeste haartransplantatie fora moet eerst worden ingelogd, alvorens er kan worden gereageerd op een ervaring met de haartransplantatie behandeling. Het is echter de insteek van veel fora dat er discussies ontstaan over de ervaring van de desbetreffende persoon.
 6. Kan ik zelf mijn haartransplantatie ervaring ook delen?
  Wij waarderen het, net als veel andere haarklinieken, als u er voor kiest uw ervaring met Acura Meisch Centrum te delen. U kunt uw ervaring met de haartransplantatie in onze kliniek onder andere delen op sites als Haarweb of Kliniekervaringen.nl.
 7. Zijn er kosten verbonden aan het delen van een ervaring met een haartransplantatie?
  Vaak moet u eerst lid worden van een forum, voordat ervaringen kunnen worden gedeeld. Voor zover ons bekend is, zijn er geen haartransplantatie fora waar eerst moet worden betaald voor een lidmaatschap. Het delen van dergelijke ervaringen is daarom normaal gesproken gratis.
 8. Wat kan ik leren van de positieve en negatieve haartransplantatie ervaringen die gedeeld worden?
  Als u online zoekt naar haartransplantatie ervaringen, valt direct op dat er zowel positieve als negatieve ervaringen worden gedeeld over de haartransplantatie behandeling. U kunt van zowel de positieve als negatieve ervaringen veel leren. U kunt van de positieve ervaringen met haartransplantatie leren over welke klinieken mensen vaak tevreden zijn. Van de negatieve ervaringen met haartransplantatie kunt u leren tegen welke problemen u aan kunt lopen en welke haartransplantatie klinieken u mogelijk beter kunt weren.
 9. Welke verschillen bestaan er tussen de online gedeelde ervaringen over haartransplantatie?
  De manier waarop een haartransplantatie ervaring wordt gedeeld, verschilt sterk per website. Op Kliniekervaringen.nl wordt bijvoorbeeld een vragenlijst afgewerkt. Op basis hiervan rolt er een cijfer uit. Op Haarweb worden over het algemeen uitgebreidere ervaringen gedeeld. Daarnaast verschilt het natuurlijk ook nog per persoon in hoeverre een gedeelde ervaring uitgebreide of summiere informatie bevat. Daarnaast delen sommige mensen wel graag haartransplantatie voor en na foto’s, terwijl anderen dat juist niet doen.
 10. Waar moet ik op letten bij het lezen op een haartransplantatie ervaring van iemand anders?
  Wanneer u een ervaring van iemand bestudeert die een haartransplantatie heeft ondergaan, kunt u op verschillende zaken letten. Let bijvoorbeeld op hoe de behandeling is verlopen, hoe de resultaten zijn en hoe de onderlinge communicatie is geweest. Is de desbetreffende persoon daarnaast te spreken over de haartransplantatie kosten en de kwaliteit die hij of zij heeft ervaren? Dit zijn allemaal punten die u mee kunt nemen, tijdens het bestuderen van dergelijke ervaringen.
 11. Worden haartransplantatie Turkije ervaringen ook gedeeld?
  Ja, online vindt u uiteenlopende ervaringen met haartransplantatie. Zowel binnen- als buitenlandse aanbieders en specialisten worden beoordeeld, besproken en vergeleken. Datzelfde geldt voor behandelingen die in Turkije hebben plaatsgevonden.
 12. Wat kan ik verwachten van online haartransplantatie ervaringen?
  Regelmatig worden ervaringen van anderen verduidelijkt met foto’s van de bereikte resultaten. U kunt hier zien hoe de resultaten zich ontwikkelen kort na de haartransplantatie. Voordat het eindresultaat wordt bereikt, zijn 9 tot 12 maanden verstreken. Dit soort foto’s geeft u een beter idee van hetgeen u in de weken en maanden na de haartransplantatie kunt verwachten.
 13. Worden er ook negatieve haartransplantatie ervaringen gedeeld?
  Ja, en het zijn deze negatieve ervaringen met haartransplantatie waar u uw voordeel mee kunt doen. Lees waarom iemand een negatieve ervaring achter de rug heeft. Is er sprake van ontevredenheid over de haarkliniek of de behandeld specialist? Voldoen de resultaten niet aan het verwachtingspatroon? Negatieve ervaringen geven u inzicht in de soms minder rooskleurige kant van de ingreep die u overweegt te ondergaan.
 14. Hoe zijn de ervaringen met haartransplantaties in Turkije?
  Net zoals met binnenlandse ervaringen, zijn de meningen over haartransplantaties in Turkije verdeeld. Zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen worden gedeeld. Bij het lezen van deze ervaringen, let u naast het bereikte resultaat ook op het feit hoe iemand de behandeling ter plaatse heeft ervaren. Communicatieproblemen en langer ter plaatse verblijven dan vooraf gepland, kunnen van invloed zijn op de algemene ervaring.
 15. Is het belangrijk om haartransplantatie ervaringen te lezen?
  Iedereen bereidt op zijn of haar eigen manier voor op een cosmetische behandeling. Dat is in het geval van een haartransplantatie niet anders. Zeker als u nog niet veel informatie heeft gelezen, kunnen ervaringsverhalen van anderen de ingreep verduidelijken.
 16. Ik lees een aantal negatieve haarimplantatie ervaringen over de specialist van mijn voorkeur. Moet ik nu een andere keuze maken?
  Ervaringsverhalen zijn persoonlijke meningen. Ga naar het intakegesprek bij de haarkliniek van uw voorkeur en ervaar zelf hoe dit gesprek verloopt. Als u een goed gevoel heeft over het gesprek en vertrouwen heeft in de behandelend specialist, is er niet per se een reden om een andere keuze te maken. Houd echter wel in uw achterhoofd dat u ook een negatieve haartransplantatie ervaring kunt krijgen bij de desbetreffende kliniek.
 17. Kan ik tijdens een intakegesprek vermelden dat ik negatieve ervaringsverhalen heb gelezen?
  Ja, dat is zeker mogelijk. Ervaren haartransplantatie specialisten kunnen u wellicht geruststellen en informeren over de mogelijkheden die bij uw situatie passen. Iedere haartransplantatie is immers anders. Negatieve ervaringen met haarimplantaten worden over het algemeen veroorzaakt door een verkeerde verwachting en een teleurstellend resultaat.
 18. Wordt een haartransplantatie ervaring altijd gelezen?
  Het ene forum is drukker bezocht dan het andere en de ene blog wordt beter gelezen dan de volgende. U kunt er van uitgaan dat u niet de enige bent die haartransplantatie ervaringen leest en/of zoekt voorafgaand aan een ingreep. Het kan een geruststellende gedachte zijn om te weten dat er anderen zijn die een haartransplantatie willen of hebben ondergaan en deze ervaringen willen delen.
 19. Waarom is het belangrijk om zelf kennis te maken met een haarkliniek?
  Haartransplantatie ervaringen en meningen van anderen zijn persoonlijk. Hoe u een gesprek of behandeling ervaart kan anders zijn. Onderschat uw eigen gevoel en intuïtie niet. Ter plekke bij een haarkliniek ervaart u zelf hoe een gesprek verloopt en hoe u wordt behandeld. Dit gevoel blijkt vaak meer waard te zijn dan de mening van iemand anders.
 20. Wat is het slagingspercentage van een haartransplantatie?
  De meeste ingrepen worden succesvol toegepast. Gemiddeld genomen slaagt ongeveer 90% van alle haartransplantaties die jaarlijks uitgevoerd worden. Haarimplantaties mislukken zelden, er is eerder sprake van een resultaat dat niet aan de verwachting voldoet.
 21. Hoe weet ik of een haartransplantatie specialist de nodige ervaring heeft?
  De beste informatie krijgt u door dit gewoon te vragen tijdens een consult. Ervaren artsen zullen u aantoonbaar bereikte resultaten laten zien en vertellen hoe lang en welke ervaring ze precies hebben.
 22. Waarom kies ik voor een ervaren haartransplantatie arts?
  De verwachting is groot en u kijkt uit naar een nieuwe haardos. Ervaren artsen hebben de ingreep in de vingers zitten, plaatsen de haarzakjes in een natuurlijke groeirichting en voeren de haartransplantatie efficiënt uit. U krijgt niet alleen hoofdhuid en haar verzorgingsadviezen, er wordt uitgebreid gesproken over hetgeen u wel of niet doet in de dagen na de ingreep. Bij beginnend specialisten ontbreekt deze routine en soms ook een stukje van de kennis die noodzakelijk is voor een succesvolle haarimplantatie.
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie ervaringen’ een consult inplannen voor een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu