fbpx

Haartransplantatie garantie

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Bestaan er haartransplantatie garanties? En hoe kunt u hier het beste aanspraak op maken? Er zijn verschillende criteria die u stelt aan een haartransplantatie behandeling. Het is tenslotte een kostbare ingreep, waar u zo lang en zo veel mogelijk plezier van wilt hebben. We hebben voor u de meest gestelde vragen opgesteld over de garanties die kunnen worden gegeven op een haartransplantatie.

Haartransplantatie garantie.
Haartransplantatie garantie.
Haartransplantatie garantie FAQ – Veelgestelde vragen

1. Krijg ik garantie op een haartransplantatie?
Bij Acura Medisch Centrum heeft u garantie op de succesvol getransplanteerde haarzakjes. U krijgt garantie dat deze altijd zullen blijven groeien.

2. Wat houdt een haartransplantatie garantie in?
U krijgt een levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haarzakjes.

3. Aan welke voorwaarden is de haartransplantatie garantie verbonden?
Zowel de garantie voorwaarden als de van toepassing zijnde garantie termijn worden tijdens het intakegesprek nader toegelicht. U krijgt uitleg over de inhoud van de levenslange groeigarantie die wordt gegeven en aan welke voorwaarden u dient te voldoen om aanspraak te kunnen maken op de garantie.

4. Ik ben niet tevreden met het bereikte resultaat. Kan ik aanspraak maken op de haartransplantatie garantie?
Voorafgaand aan de ingreep zijn zowel de mogelijkheden als de verwachtingen die u heeft, met u besproken. Als er sprake is van een onrealistisch verwachtingspatroon, dan heeft de behandelend haartransplantatie specialist getracht dit bij te stellen naar een reëel beeld. Een haarimplantatie garantie is alleen van toepassing op de levenslange groei van de getransplanteerde haarzakjes. Het feit dat u niet tevreden bent met het eindresultaat valt helaas niet onder deze garantie.

5. Zijn de resultaten van een haartransplantatie echt blijvend?
Erfelijke kaalheid wordt veroorzaakt onder invloed van het DHT hormoon op de haarzakjes. Niet alleen wordt het haargroeiproces in een stroomversnelling gebracht, de haarzakjes worden bovendien verzwakt, waardoor nieuwe haargroei niet langer mogelijk is. De haartransplantatie wordt uitgevoerd met behulp van donormateriaal dat afkomstig is uit uw haarkrans en dat een andere structuur heeft dan de overige hoofdharen. Dankzij deze andere eigenschappen zijn de haarzakjes niet gevoelig voor het DHT hormoon en kunnen ze na de transplantatie uw leven lang nieuwe haren blijven produceren.

6. Is bij elke haartransplantatie een garantie van toepassing?
Acura Medisch Centrum geeft garantie op elke haarsparende FUE of gewone FUE haartransplantatie die bij de kliniek wordt uitgevoerd. Dat betekent dat u na een ingreep levenslange groeigarantie heeft op de succesvol getransplanteerde haarzakjes. Hierbij wordt geen onderscheid tussen mannen of vrouwen en ook niet op basis van de toegepaste haartransplantatie techniek.

7. Wat kan ik verwachten van een haartransplantatie garantie?
Acura Medisch Centrum is overtuigd van de uitstekende resultaten die bereikt worden met een FUE haartransplantatie. Getransplanteerde haarzakjes blijven haren produceren. Het vertrouwen in de behandeling en de resultaten die bereikt worden, heeft geresulteerd in het verstrekken van een levenslange groeigarantie.

8. Kan iedereen aanspraak maken op de haartransplantatie garantie?
Uiteraard geldt de levenslange groeigarantie alleen op haartransplantaties die bij Acura Medisch Centrum hebben plaatsgevonden.

9. Slaagt een haartransplantatie altijd?
Alhoewel het slagingspercentage hoog ligt, komt het een enkele keer voor dat het resultaat niet helemaal is wat iemand er van verwacht. Dit kan uiteenlopende oorzaken hebben. Als u zich houdt aan de adviezen en instructies die een haartransplantatie arts u geeft, heeft u zelf een zekere invloed op het eindresultaat. Slaat u de instructies in de wind en stapt u bijvoorbeeld direct na een haartransplantatie onder de douche om uw hoofdhuid en haar te wassen, dan is er een grote kans dat de getransplanteerde haarzakjes loslaten en het resultaat tegenvalt.

10. Ik zie drie maanden na de haartransplantatie nog geen resultaat. Kan ik de garantie aanspreken?
Nee. De ontwikkeling van het uiteindelijke haartransplantatie resultaat heeft tijd nodig. Pas na drie tot vier maanden is vaak de eerste nieuwe haargroei zichtbaar, waarna de resultaten zich gestaag verder ontwikkelen. Het duurt gemiddeld zo’n negen tot twaalf maanden totdat het optimale resultaat is bereikt. Dit gaat bij de een al wat sneller dan bij de ander. Tot die tijd heeft u echter geduld nodig.

11. Heb ik weer een volle haardos na een succesvolle haartransplantatie?
Dat hangt af van de mate waarin uw haaruitval is gevorderd op het moment dat de ingreep wordt toegepast. Ook het aantal grafts dat op de kalende gebieden wordt geplaatst is van invloed op de haardichtheid. Het is echter niet realistisch om een volle haardos te verwachten bij een ver gevorderde kaalheid. Al tijdens het intakegesprek kan een ervaren haartransplantatie arts aangeven welke resultaten u kunt verwachten van de ingreep.

12. Heeft de manier waarop ik mijn haar verzorg invloed op de haartransplantatie?
Ja, met name de eerste tien tot veertien dagen na het transplanteren van de haarimplantaten zijn voor een vlot herstel en een goed resultaat belangrijk. Gun uw lichaam tijd om te herstellen, hiermee geeft u de haarzakjes tijd en gelegenheid om vast te groeien. Kies daarbij voor het gebruik van milde verzorgingsproducten die u na gebruik zorgvuldig uitspoelt. De behandelend arts kan advies geven over de producten die geschikt zijn om te gebruiken na de haartransplantatie.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een behandeling tegen kaalheid?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie garantie’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu