fbpx

Haartransplantatie in Groningen of Enschede

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Veel mannen en vrouwen worden op een bepaald punt in hun leven geconfronteerd met ongewenst haarverlies en kaalheid. Acura Medisch Centrum heeft vestigingen in Amsterdam en Weert. Hier kunt u terecht voor een betaalbare haartransplantatie. De haartransplantatie in Groningen, Enschede of omgeving kan zorgen voor een mooi en blijvend resultaat. U krijgt uw eigen haar terug en kijkt weer met vertrouwen in de spiegel.

Haartransplantatie in Groningen of Enschede?
Haartransplantatie in Groningen of Enschede?
Gespecialiseerde haartransplantatie in Groningen, Enschede of omgeving?

Een haartransplantatie in Groningen, Enschede of omgeving biedt een blijvende oplossing bij kaalheid. Acura Medisch Centrum heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties. De cosmetisch artsen passen hierbij de zogenaamde FUE haartransplantatie techniek toe. U wordt behandeld in een moderne privé kliniek die aan de strenge wet- en regelgeving van de Nederlandse overheid voldoet. U begint uw voorbereiding op de haartransplantatie in Groningen, Enschede of omgeving met een intakegesprek bij de kliniek. Hierbij wordt u onder meer attent gemaakt op de onderstaande belangrijke punten:

 • De arts wijst u op het gebruik van eventuele medicijnen. Het kan zijn dat u als advies krijgt om bepaalde middelen een aantal dagen tot weken voor de geplande ingreep niet te gebruiken. Bespreek dit ook met uw behandeld arts of specialist.
 • Haargroeimiddelen zoals Propecia of Minoxidil gebruikt u ook niet meer vanaf 2 weken voordat de haartransplantatie plaatsvindt.
 • Vermijd ook het gebruik van haarlotions.
 • Stoppen met roken komt het resultaat ten goede. Roken heeft een negatief effect op de bloedcirculatie, wat nadelig is voor het haargroeiproces.
 • In de week voor de haartransplantatie beperkt u het gebruik van alcohol.
FUE haartransplantatie in Groningen, Enschede of omgeving?

De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum voeren FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen uit. De techniek is innovatief en laat geen littekens achter op de achterzijde van het hoofd. Bij het eerste consult wordt de techniek nader toegelicht en krijgt u foto’s van resultaten te zien. De FUE techniek maakt gebruik van een uiterst fijne holle naald, waarmee de grafts een voor een uit het donorgebied worden geoogst. Elke graft bevat 1 tot 4 haren. Het is een intensieve behandeling die met uiterste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. Voordat de geoogste grafts getransplanteerd worden, ondergaan ze een kwaliteitscontrole. U merkt weinig van de ingreep die met een plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. Afhankelijk van het aantal grafts die bij u worden getransplanteerd, kan de behandeling over meerdere dagen worden verspreid. Kort na de haartransplantatie in Groningen, Enschede of omgeving mag u de privé kliniek verlaten. Aangeraden wordt om niet zelf naar huis te rijden. Laat u ophalen of kies voor het openbaar vervoer.

Nazorg en herstel haartransplantatie

Met de FUE haarimplantatie methode bereiken de specialisten van Acura Medisch Centrum uitstekende resultaten. De resultaten zijn bovendien blijvend van aard. Het is wel zo dat met het ouder worden uw haar dunner kan worden. Samen met u streven de artsen naar optimaal haalbare resultaten. De dag na de behandeling komt u al terug naar de kliniek voor een eerste controle. Probeer de adviezen die u van de arts heeft ontvangen zoveel mogelijk op te volgen. Vermijd het dragen van mutsen en andere hoofddeksels zeker de eerste weken na de haartransplantatie. Gebruik shampoos zonder chemische toevoegingen. Uw hoofdhuid en de haargroei hebben tijd nodig om te herstellen. Intensief sporten wordt u in de eerste weken na de behandeling afgeraden. Dit geldt ook voor zwemmen. Dit is pas na acht weken weer mogelijk. Het uiteindelijke resultaat is negen tot twaalf maanden na de ingreep zichtbaar. Als u na de haartransplantatie vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met de ervaren artsen en assistenten van Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Groningen of Enschede’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu