fbpx

Haartransplantatie in Den Haag, Leiden of Zaanstad

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Overweegt u een haartransplantatie in Den Haag, Leiden of Zaanstad? Als u een kwalitatief hoogwaardige FUE haarimplantatie zoekt dan is Acura Medisch Centrum een moderne privé kliniek. Vanuit Den Haag, Leiden of Zaanstad kunt u de kliniek in Amsterdam of Weert prima bereiken. Parkeren is geen probleem en ook het openbaar vervoer stopt vlakbij het Centrum. Voor een haartransplantatie bent u bij de specialisten van Acura Medisch Centrum in ervaren, vertrouwde handen.
Haartransplantatie in Den Haag, Leiden of Zaanstad.

Moderne haartransplantatie in Den Haag, Leiden, Zaanstad of omgeving?

Regelmatig zien de specialisten bij Acura Medisch Centrum in Weert mannen en vrouwen die een haartransplantatie overwegen. Het spreekt voor zich dat u bij meerdere haarklinieken informeert naar de mogelijkheden en de kosten voor een haartransplantatie in Den Haag, Leiden of Zaanstad. Let bij het vergelijken van de overzichten op de onderdelen die bij een behandeling zijn inbegrepen. Een lage haartransplantatie prijs kan aantrekkelijk lijken, maar het gaat uiteindelijk om de resultaten die u met de haartransplantatie kunt bereiken. Acura Medisch Centrum werkt met de moderne FUE haartransplantatie techniek. FUE betekent Follicular Unit Extraction. Dit houdt in dat de grafts een voor een met behulp van een holle naald worden geoogst. Na een kwaliteitscontrole worden de grafts getransplanteerd op de kalende plaatsen. De gebruikte techniek laat geen littekens achter en wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Bijkomende voordelen van een FUE haartransplantatie:

 • Dankzij het gebruik van de holle naald zijn er geen wonden die gehecht moeten worden.
 • Van littekenvorming op het achterhoofd is geen sprake.
 • Nauwelijks sprake van bloedverlies en/of pijn.
 • De behandeling laat nauwelijks zwellingen achter.
 • Het herstel verloopt snel.
Vrouwen haartransplantatie in Den Haag, Leiden of Zaanstad

Net zoals mannen krijgen ook vrouwen te maken met ongewenst haarverlies. In tegenstelling tot bij mannen is er meestal geen sprake van plaatselijk haarverlies. Haarverlies bij vrouwen verschilt qua patroon van dat van mannen. Ondanks de verschillen hebben mannen en vrouwen een grote overeenkomst: de wens iets te doen om de haaruitval tegen te gaan. Dit kan onder andere met een haartransplantatie. Door het verbeteren en verfijnen van de techniek, kiezen steeds meer vrouwen ook voor een haartransplantatie in Den Haag, Leiden, Zaanstad of andere stad. Net zoals bij mannen dient de haarkrans, die zich aan de achterkant van het hoofd bevindt, als donorgebied. Hier worden de grafts, met daarin ieder 1 tot 4 haren, geoogst. De geoogste grafts worden in een speciale vloeistof gelegd, voordat ze in het transplantatiegebied geplaatst worden. Het is normaal dat de getransplanteerde haren in de weken na de transplantatie uitvallen. Dit hoort bij het herstel van het haargroeiproces. Het optimale resultaat is negen tot twaalf maanden na de haartransplantatie bereikt. Wat zijn de voordelen van een haartransplantatie bij vrouwen?

 • Dankzij de innovatieve FUE haartransplantatie techniek verloopt het herstel snel. U kunt uw werkzaamheden een aantal dagen na de ingreep hervatten.
 • Op regelmatige basis vinden controles plaats bij Acura Medisch Centrum, waarbij de resultaten nauwgezet worden gevolgd.
 • Na enkele weken kunt u weer gewoon sporten.
 • Het haar kan behandeld worden zoals u gewend bent.
 • De resultaten zijn blijvend.
Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wilt u meer weten over de haarimplantatie in Den Haag, Leiden, Zaanstad of omgeving? De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. In het gesprek wordt de onderliggende oorzaak van uw haarverlies bekeken en bepaald de arts of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie. U kunt vragen stellen en uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. Aan het einde van het consult ontvangt u een persoonlijk behandelplan met een volledig overzicht van de haartransplantatie kosten. Een afspraak maakt u telefonisch of per e-mail.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Den Haag, Leiden of Zaanstad’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu