fbpx

Haartransplantatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek of Rijswijk

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Een haartransplantatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Rijswijk of omgeving wordt door meerdere haarklinieken aangeboden. Nederlandse en buitenlandse behandelcentra hebben vestigingen in of vlakbij deze grote steden. De meeste van deze gespecialiseerde privéklinieken behandelen mannen en vrouwen die dagelijks hinder hebben van dunner wordend haar en een toenemende mate van kaalheid. Waar beginnende haaruitval in de regel met een haargroeimiddel kan worden gestabiliseerd, wordt er toch vaak alsnog een haartransplantatie aangeraden.

Haartransplantatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek of Rijswijk?
Haartransplantatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek of Rijswijk?
Haartransplantatie behandelingen in Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Rijswijk of omgeving

Het ervaren team van medisch specialisten en professionele assistenten van Acura Medisch Centrum informeert u graag over de haartransplantatie mogelijkheden. Een haartransplantatie geeft u mogelijk weer een volle haardos. De artsen van Acura Medisch Centrum passen met succesvolle resultaten de FUE-haartransplantatie techniek toe bij dames en heren, die geconfronteerd worden met:

 • Kaalheid en dunner wordend haar.
 • Pleksgewijze kaalheid, alopecia areata, die onder controle is.
 • Een terugtrekkende haarlijn en groter wordende inhammen.
 • Ontsierende littekens.

U kunt tijdens een haartransplantatie behandeling bij Acura Medisch Centrum rekenen op duidelijke communicatie. Het is belangrijk dat u uw wensen kenbaar maakt en aangeeft wat u verwacht van een haartransplantatie.

Veel voorkomende oorzaken van haarverlies

Afhankelijk van de oorzaak van uw kaalheid wordt een haartransplantatie vaak geadviseerd. Haarverlies kan onder meer veroorzaakt worden door:

 • Blootstelling aan stress.
 • Erfelijke omstandigheden.
 • Gebruik van bepaalde medicatie.

Overweegt u een haartransplantatie en bent u onder behandeling van een medisch specialist? Neem dan altijd deze informatie mee naar het intakegesprek met de arts van onze kliniek. Onderliggende documentatie is van belang voor een succesvolle behandeling.

Tarieven haartransplantatie Heerlen, Spijkenisse, Sneek, Rijswijk of omgeving

Cosmetische ingrepen hebben vaak een prijskaartje. Dat geldt ook voor een haartransplantatie. De ingreep wordt uitgevoerd onder lokale verdoving en gebeurt op poliklinische basis. U mag de kliniek kort na de behandeling verlaten, om thuis verder te herstellen. Haartransplantatie tarieven worden grotendeels bepaald door het aantal grafts die getransplanteerd worden. Dit aantal hangt af van de mate van de kaalheid en de aanwezigheid van voldoende donormateriaal. Tijdens het intakegesprek maakt de arts een inschatting voor de hoeveelheid haarzakjes die bij u getransplanteerd worden, gedurende de behandeling. De kosten voor een haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum worden bepaald door het aantal getransplanteerde grafts.

Haarimplantatie biedt een permanente oplossing bij haaruitval en kaalheid. De resultaten van de ingreep zijn niet direct zichtbaar. Na de transplantatie is het niet ongebruikelijk dat de getransplanteerde haren uitvallen. Dit hoort bij het herstel van uw natuurlijke haargroei proces. Na verloop van tijd beginnen de haren te groeien. U kunt uw kapsel net zo behandelen als dat u dat gewend was voor de ingreep. Definitieve resultaten zijn negen tot twaalf maanden na de behandeling zichtbaar.
Een haartransplantatie is een poliklinische behandeling, wat inhoudt dat u ’s avonds gewoon weer naar huis kunt. Haarkliniek Acura Medisch Centrum verzorgt kosteloos een privéchauffeur die u na afloop van uw haartransplantatie naar huis brengt, zodat u zorgeloos in uw eigen woning kunt herstellen.
Meer weten? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Heerlen, Spijkenisse, Sneek of Rijswijk’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu