fbpx

Haartransplantatie in Den Helder, Drachten, Barneveld of Hoogeveen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Haartransplantatie is een populaire permanente behandeling tegen haaruitval. De technieken zijn innovatief en blijvende, natuurlijke resultaten worden behaald. Haartransplantatie in Den Helder, Drachten, Barneveld, Hoogeveen of omgeving is toegankelijk voor mannen en vrouwen. Een haartransplantatie wordt door meerdere haarklinieken aangeboden. Het is in uw eigen belang om informatie, ervaringen en tarieven met elkaar te vergelijken.

Haartransplantatie in Den Helder, Drachten, Barneveld of Hoogeveen?
Haartransplantatie in Den Helder, Drachten, Barneveld of Hoogeveen?
Wat is een haartransplantatie?

Simpel gezegd is een haartransplantatie het verplaatsen van haarzakjes die uit uw eigen haarkrans komen naar de aangegeven kalende plekken. De haarzakjes, grafts genoemd, die uit de haarkrans komen hebben een andere genetische samenstelling dan de haren elders op uw hoofd. Hierdoor zijn ze niet gevoelig voor het mannelijke dihydrotestosteron hormoon, dat verantwoordelijk is voor Alopecia androgenetica. Typische mannelijke kaalheid kan hiermee worden gestopt. De haren die getransplanteerd worden, blijven uw leven lang groeien. Haartransplantatie in Den Helder, Drachten, Barneveld, Hoogeveen of omgeving is een behandeling die al lang bestaat. De voorbije 20 jaar heeft de techniek zich in snel tempo ontwikkeld en verfijnd. Waar er bij de eerste haartransplantaties een stukje huid uit het achterhoofd werd weggenomen, hoeft er tegenwoordig niet langer meer gesneden en gehecht te worden. Innovatieve ontwikkelingen en verbeteringen hebben ervoor gezorgd dat een haartransplantatie zonder litteken mogelijk is. Verschillende haarklinieken, waaronder Acura Medisch Centrum, werken met de FUE-methode. Bij deze techniek worden de grafts een voor een uit het donorgebied gehaald met een fijne naald. Na een uitgebreide kwaliteitscontrole plaatst de arts de haarzakjes in de transplantatie gebieden.

Wanneer wordt een haartransplantatie uitgevoerd?

Het overwegen van een haartransplantatie roept vaak veel vragen op. Komt u in een aanmerking voor een haartransplantatie? Het is een vraag die beantwoord wordt tijdens een adviesgesprek in de klinieken van Acura Medisch Centrum. Om daadwerkelijk een haartransplantatie in Den Helder, Drachten, Barneveld of Hoogeveen te kunnen ondergaan moet de oorzaak van uw kaalheid bekend zijn. Alopecia androgenetica komt doorgaans als oorzaak in aanmerking, tenzij uw kaalheid al te ver gevorderd is. Om een geslaagde haarimplantatie te bewerkstelligen dient u over voldoende eigen donormateriaal te beschikken. De aanwezige haren in uw haarkrans worden op kwaliteit beoordeeld. Bovendien telt ook uw verwachtingspatroon mee. De arts zal u altijd een eerlijke inkijk geven in de resultaten die in uw situatie haalbaar zijn. Haaruitval en kaalheid die veroorzaakt worden door onder meer medicijngebruik en/of onderliggende ziektes zijn niet direct een reden om een haartransplantatie te ondergaan. Tijdens het adviesgesprek worden alternatieve behandelingen besproken.

Resultaten van haartransplantatie in Den Helder, Drachten, Barneveld, Hoogeveen en omgeving

De resultaten van een haartransplantatie zijn niet direct na de behandeling zichtbaar. U moet rekenen op een periode van negen tot twaalf maanden, voordat de definitieve eindresultaten bereikt zijn. De artsen van Acura Medisch Centrum behalen uitstekende resultaten met de FUE-methode. Bent u benieuwd welke resultaten u kunt verwachten van een haartransplantatie? Tijdens het intakegesprek wordt de behandeltechniek uitgelegd en krijgt u voorbeelden van behaalde resultaten te zien. U ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel voor een haartransplantatie, waarbij de arts u kan vertellen wat u als eindresultaat mag verwachten. Een afspraak maakt u telefonisch of door het contactformulier in te vullen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Den Helder, Drachten, Barneveld of Hoogeveen’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu