fbpx

Haartransplantatie in Helmond of Hilversum

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Haartransplantatie in Helmond, Hilversum of omgeving is een onderwerp dat met enige regelmaat wordt besproken. Een grote groep mannen en vrouwen heeft op jonge leeftijd al te maken met dunner wordend haar en kaalheid. Dit kan leiden tot een lager zelfbeeld en minder zin om onder de mensen te komen. Gezond, glanzend haar is vaak onderdeel van het ideale zelfbeeld. Haarverlies en kaalheid kunnen met een haarimplantatie in Helmond of Hilversum opgelost worden.

Haartransplantatie in Helmond of Hilversum?
Haartransplantatie in Helmond of Hilversum?
Overweegt u een haartransplantatie in Helmond, Hilversum of omgeving?

Kaalheid kan meerdere oorzaken hebben. Afhankelijk van de onderliggende oorzaak en de mate van haaruitval, kan een haartransplantatie uitkomst bieden. De meest voorkomende oorzaken van ongewenst haarverlies zijn:

 • Alopecia androgenetica, dat ook wel typisch mannelijke kaalheid wordt genoemd. Dit wordt veroorzaakt door het dihydrotestosteron hormoon en leidt ook tot haaruitval bij vrouwen.
 • Stress factoren kunnen op langere termijn leiden tot haaruitval.
 • Gebruik van bepaalde medicijnen.
 • Onderliggende ziekten zoals alopecia areata.

Afhankelijk van de veroorzaker van het haarverlies, kan een cosmetisch arts een haartransplantatie voorstellen. Voordat u naar een haarkliniek gaat, kan het verstandig zijn om informatie bij uw behandelend arts of dermatoloog in te winnen. Deze specialist kunt u dan ook direct voorzien van de informatie die een haarkliniek meer en beter inzicht geeft in de reden van de kaalheid.

Haartransplantatie met permanent resultaat

Uw zoektocht naar de ideale oplossing bij haaruitval begint vaak niet direct met een haartransplantatie. In de beginfase wilt u veel aanpakken om het haarverlies te beperken. Mannen maken op regelmatige basis met succes gebruik van haargroeimiddelen als Finasteride of Minoxidil. Vrouwen worden door een dermatoloog steeds vaker attent gemaakt op de Diane pil. Deze middelen bieden slechts tijdelijk uitkomst. Op het moment dat de behandeling wordt gestaakt, keert het haarverlies terug. Het implanteren van haar met behulp van een haartransplantatie, geeft een blijvend resultaat. De behandeling wordt door de ervaren artsen van Acura Medisch Centrum uitgevoerd met de verfijnde FUE methode. De techniek houdt in dat de haarzakjes een voor een met een holle naald uit uw haarkrans worden gehaald. Daarna worden ze in een speciale vloeistof gelegd en op kwaliteit nagekeken. Vervolgens worden de haarzakjes, die ieder een tot vier haren bevatten, geïmplanteerd op de kalende plekken. Het is niet vreemd dat deze getransplanteerde haren enkele weken na de haartransplantatie uitvallen. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Het hoort bij het herstelproces van de haarzakjes en uw haargroei. De FUE methode laat geen ontsierende littekens achter en het herstel verloopt bij de meeste mannen en vrouwen vlot.

Meer weten over haartransplantatie in Helmond of Hilversum?

De artsen en vakkundige medewerkers van de Acura klinieken heten u van harte welkom in Amsterdam en Weert. U wordt op professionele wijze geïnformeerd over de haartransplantatie en de mogelijkheden voor een behandeling die past bij uw situatie. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kunt u de ervaringen en resultaten van haartransplantaties bekijken die de artsen hebben uitgevoerd. Acura Medisch Centrum hanteert scherpe tarieven, waarbij u zeker kunt zijn van onze gegarandeerde resultaten, welk uw leven lang zichtbaar zullen zijn.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Helmond of Hilversum’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu