fbpx

Haartransplantatie Hongarije

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Denkt u na over een haartransplantatie Hongarije? Er worden tegenwoordig in vrijwel alle Europese landen haartransplantaties uitgevoerd, zelfs in dit land. Let echter wel op dat in dit land de gezondheidszorg over het algemeen minder ver is dan in Nederland. Toch kiezen ieder jaar weer een behoorlijk aantal mensen voor een behandeling in dit land. Indien u twijfelt over haarimplantatie in Hongarije, Nederland of een ander land, kunt u op basis van deze informatie wellicht beter een keuze maken.

Ervaringen met haartransplantatie Hongarije

Met bijna 10 miljoen inwoners is Hongarije qua inwonersaantal ongeveer te vergelijken met België. Als er online wordt gekeken naar haartransplantatie ervaringen in Hongarije,  valt direct op dat hier eigenlijk slechts weinig informatie over te vinden is. Sterker nog, wanneer we het grootste forum op het gebied van haartransplantaties raadplegen, is de informatie over deze ingreep in Hongarije nihil. Een reden dat nog weinig mensen hebben gekozen om hun ervaring te delen op het forum Haarweb, kan zijn dat er toch nog relatief weinig mensen in dit land behandeld zijn.

Haartransplantatie Hongarije.
Haartransplantatie Hongarije.
Wat kost een haartransplantatie in Hongarije?

De haartransplantatie kosten in Nederland en de haartransplantatie kosten in Hongarije ontlopen elkaar niet veel. Sommige klinieken in Nederland zijn behoorlijk wat duurder, maar als de prijzen worden vergeleken met Acura Medisch Centrum, is het verschil in de prijzen te verwaarlozen.

Nadelen van een haartransplantatie in Hongarije

Het eerste obstakel dat natuurlijk op komt bij een ingreep in Hongarije, is de taalbarrière. Mensen spreken hier nog niet zo goed Engels als mensen dat in Nederland doen. Daarnaast is er toch nog sprake van een behoorlijke afstand. Een nadeel van een haartransplantatie in Hongarije is dat u toch nog meer dan 1.000 kilometer moet afleggen om hier behandeld te kunnen worden. Bij een eventuele controle na de behandeling is dit ook een grote belemmering.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie Hongarije’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu