fbpx

Haartransplantatie in Houten, Middelburg of Waalwijk

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Zorgt uw haaruitval voor onzekerheid en twijfels? Kalende inhammen en dunner wordend haar kan met een haartransplantatie in Houten, Middelburg, Waalwijk of omgeving permanent opgelost worden. Voor een haarimplantatie maakt u een afspraak voor een informerend consult bij de specialisten van Acura Medisch Centrum. Tijdens het gesprek wordt de behandeling toegelicht en ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel.

Haartransplantatie in Houten, Middelburg of Waalwijk?
Haartransplantatie in Houten, Middelburg of Waalwijk?
Redenen voor een haartransplantatie in Houten, Middelburg, Waalwijk of omgeving

Tot voor kort was het ongebruikelijk om aan de omgeving te laten zien dat iemand een haartransplantatie had ondergaan. Door de technologische ontwikkelingen op het gebied van zowel de techniek als de apparatuur, kiezen steeds meer mannen en vrouwen voor een haartransplantatie. Haartransplantatie bij vrouwen wordt dus ook steeds populairder. Dankzij bekende personen wordt een haartransplantatie gelukkig steeds meer een bespreekbaar onderwerp. Diverse bekende Nederlanders nemen geen blad voor de mond als het over de innovatieve haartransplantatie behandeling gaat. U kunt vaak niet eens zien of iemand een haartransplantatie heeft ondergaan. De gebruikte haartransplantatie methodes geven natuurlijke en permanente resultaten. Door een toename in het aantal haarklinieken en het aantal haartransplantaties dat op jaarbasis wordt uitgevoerd, zijn ook de kosten fors gedaald, wanneer we de prijzen vergelijken met een aantal jaren geleden. Een haartransplantatie is voor een grote groep mannen en vrouwen beschikbaar. Dat maakt dat de drempel om een haarkliniek te benaderen ook lager.

Intakegesprek haartransplantatie

Denkt u na over een haartransplantatie? Het lezen van verschillende informatiebronnen verschaft u meer inzicht. Daarnaast is een professioneel onmisbaar bij het maken van een keuze. Het intakegesprek bij Acura Medisch Centrum is geheel vrijblijvend van aard en erop gericht om u te informeren over de mogelijkheden. Tijdens het gesprek worden een aantal zaken behandeld en besproken. Belangrijke vragen die tijdens het consult aanbod komen zijn onder meer:

 •  Wat is de onderliggende oorzaak van uw kaalheid en/of dunner wordende haarbos?
 • Hoe is de huidige haar dichtheid en de kwaliteit van het haar?
 • Is er voldoende donormateriaal aanwezig in het donorgebied?
 • Heeft u realistische verwachtingen van een haartransplantatie?
 • Welke haartransplantatie techniek past het beste bij uw situatie?

De arts zal kijken hoe uw hoofdhuid er uit ziet en hoe de kwaliteit is van het aanwezige donormateriaal. U hoort hoeveel grafts getransplanteerd moeten worden, voor het best mogelijke resultaat. De kostprijs van een haartransplantatie in Houten, Middelburg, Waalwijk of omgeving wordt voornamelijk door dit aantal haarzakjes bepaald.

Haartransplantatie voor mannen en vrouwen

Acura Medisch Centrum heeft een jarenlange ervaring met het toepassen van FUE-haartransplantaties bij mannen en vrouwen. De techniek die wordt gebruikt, laat geen zichtbare littekens achter. Afhankelijk van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt, kan een behandeling meerdere aaneengesloten uren duren. Bij een groot aantal haarzakjes kan een arts ook besluiten om de behandeling over meerdere dagen te verspreiden. Acura Medisch Centrum heeft modern ingerichte privéklinieken in Amsterdam en Weert. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een haartransplantatie u te bieden heeft? Contact opnemen kan zowel telefonisch, via e-mail of door online contactformulier in te vullen. U bent van harte welkom.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Houten, Middelburg of Waalwijk’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu