fbpx

Haartransplantatie in Apeldoorn, Hengelo of Zoetermeer

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

wordend haar en kalende plekken zijn niet de langer een reden om bij de pakken neer te gaan zitten, u hoeft zich hier niet bij neer te leggen. Acura Medisch Centrum biedt haartransplantatie in Apeldoorn, Hengelo, Zoetermeer of omgeving aan. De behandeling biedt natuurlijke resultaten die blijvend van aard zijn. Met moderne klinieken in Amsterdam en Weert bent u zeker van kwaliteitsvolle zorg, hoogwaardige behandeltechnieken en uitstekende resultaten.

Haartransplantatie in Apeldoorn, Hengelo of Zoetermeer?
Haartransplantatie in Apeldoorn, Hengelo of Zoetermeer?
Kennismaken met haartransplantatie in Apeldoorn, Hengelo, Zoetermeer of omgeving

Haarproblemen zoals kaalheid en ongewenst haarverlies komen voor bij mannen en vrouwen. Oorzaken zijn verschillend, waarbij niet iedereen meteen voor een haartransplantatie in aanmerking komt. Het is van belang om te weten dat iedereen op dagelijkse basis haren verliest. Pas als dit aantal meer dan 100 is en van nieuwe aangroei nauwelijks sprake is, begint uw haardos dunner te worden. Alopecia androgenetica is in de meeste gevallen de veroorzaker van het haarverlies. Bij deze erfelijke factor, die geregeld als mannelijke kaalheid wordt omschreven, wordt het natuurlijke haargroei proces verstoord. Dit komt door het mannelijke hormoon dihydrotestosteron en treft zowel mannen als vrouwen. Het patroon van de haaruitval uit zich bij mannen als vorming van inhammen, een kalende kruin en een terugtrekkende haargrens. Bij vrouwen is voornamelijk een dunner wordende haardos zichtbaar. Alopecia androgenetica kan vaak goed met een FUE haartransplantatie behandeld worden. De mate van kaalheid mag niet te ver gevorderd zijn, u dient daarnaast over voldoende donormateriaal te beschikken.

Kies voor ervaren specialisten

Het succes van een haarimplantatie in Apeldoorn, Hengelo, Zoetermeer of omgeving valt of staat met de deskundigheid en ervaring van de artsen. Acura Medisch Centrum werkt met een ervaren team van specialisten en assistenten. FUE-haartransplantaties worden na een zorgvuldige voorbereidingsperiode uitgevoerd in de klinieken in Amsterdam en Weert. De innovatieve techniek die wordt toegepast, vindt plaats onder plaatselijke verdoving. U hoeft geen angst te hebben voor huid die wordt weggenomen, hechtingen of littekenvorming. Met behulp van een fijne holle naald verwijdert de cosmetisch arts de grafts een voor een uit het donorgebied. Elk haarzakje bevat een tot vier haren en wordt voor het terugplaatsen gecontroleerd op kwaliteit. In het transplantatiegebied worden kleine ‘gaatjes’ gemaakt, waar de geoogste grafts in worden aangebracht. Zowel uw hoofdhuid als de getransplanteerde haren hebben tijd nodig om te herstellen, waarna het natuurlijke haargroeiproces zich herstelt. Haartransplantatie behandelingen worden met uiterste nauwkeurigheid uitgevoerd. Afhankelijk van het aantal grafts die bij u worden getransplanteerd, wordt een behandeling soms over meerdere dagen verspreid. Informatie hierover ontvangt u tijdens het intakegesprek bij Acura Medisch Centrum.

Biedt een haartransplantatie mogelijkheden voor u?

De resultaten van een haartransplantatie zijn blijvend. U dient rekening te houden met een periode die uiteenloopt van negen tot twaalf maanden, voordat een optimaal resultaat is bereikt. Direct zichtbare resultaten heeft een haartransplantatie behandeling niet. Het uiteindelijke resultaat kan worden beïnvloed door de kwaliteit van het donormateriaal en uw gezondheid. De artsen geven u advies mee voor de eerste weken na de FUE-haartransplantatie. Door hier rekening mee te houden, vergroot u de kans op een positief resultaat. Wilt u weten of uw persoonlijke situatie geschikt is voor een succesvolle haartransplantatie? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum. Op de website van de Haarstichting vindt u ook veel informatie over de haartransplantatie behandeling.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Apeldoorn, Hengelo of Zoetermeer’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu