fbpx

Haartransplantatie Iran

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wist u dat tegenwoordig in vrijwel alle landen ter wereld haartransplantaties worden uitgevoerd? U denkt er over na om een haartransplantatie in Iran te ondergaan? Houd er rekening mee dat Iran op het gebied van gezondheidszorg minder ver is dan Nederland. Toch gaan ieder jaar verschillende mensen naar Iran voor een haartransplantatie. Twijfelt u tussen een ingreep in Nederland, Iran of een ander land?

Haartransplantatie Iran.
Haartransplantatie Iran.
Ervaringen met haartransplantatie Iran

Iran is een land met behoorlijk veel inwoners. Wellicht had u het niet gedacht, maar er worden hier jaarlijks veel cosmetische ingrepen uitgevoerd. Een behandeling die hier onder andere populair is,  is de haartransplantatie behandeling. Wanneer we online zoeken naar haartransplantatie ervaringen in Iran, is hier weinig informatie over te vinden. Zelfs op het forum Haarweb, waar jaarlijks honderden haartransplantatie ervaringen worden gedeeld, is hier vrijwel niets over te vinden. Het is mogelijk dat er nu nog vrij weinig mensen kiezen voor deze ingreep in Iran, omdat er weinig informatie over te vinden is.

Wat kost een haartransplantatie in Iran?

Indien de kosten van een haartransplantatie in Iran wordt vergeleken met de kosten in Nederland, valt direct op dat de gemiddelde kosten hier lager zijn. Net als bijvoorbeeld in Turkije zijn de kosten voor personeel lager. Dit geldt ook voor de huisvestingskosten.

Nadelen van een haartransplantatie in Iran

Er kleven verschillende nadelen aan een haartransplantatie behandeling in Iran. Om te beginnen is er natuurlijk een taalbarrière. Daarnaast is er echter ook sprake van een grote afstand. Indien er iets aan de hand is en u wilt een beroep doen op de haartransplantatie arts in dit land, is dat natuurlijk erg lastig. Dit geldt ook voor controles na de behandeling. Het is altijd beter om dit ‘live’ te laten zien, dan een foto te sturen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie Iran’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu