fbpx

Haartransplantatie in Maastricht, Zwolle of Almere

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Kaler worden, haarverlies en een dunner wordende haardos zijn vaak het begin van ongewenste haaruitval. U kunt het haarverlies op diverse manieren proberen te bedekken. Als de haaruitval aanhoudt kunnen de kalende plekken u tot wanhoop drijven. Naast een groot aantal haargroeimiddelen kunt u dan een haartransplantatie in Maastricht, Zwolle, Almere of omgeving overwegen. Een haartransplantatie verbetert bijvoorbeeld de haarlijn of de kruin en geeft bovendien blijvende resultaten.

Haartransplantatie in Maastricht, Zwolle of Almere?
Haartransplantatie in Maastricht, Zwolle of Almere?
Succesvolle haartransplantatie in Maastricht, Zwolle, Almere of omgeving?

Een haartransplantatie in Maastricht, Zwolle, Almere of omgeving is al jaren een bekende chirurgische ingreep. De behandeling wordt regelmatig toegepast en heeft uitstekende resultaten. Deze bekendheid heeft de haartransplantatie techniek deels te danken aan bekende personen die publiciteit hebben gekregen met de behandeling die zij hebben ondergaan. Diverse bekende Nederlanders gingen u reeds voor. U kunt een haartransplantatie laten uitvoeren door de ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum. Het Medisch Centrum heeft modern ingerichte privé klinieken in Amsterdam en Weert. Binnen de kliniek wordt de behandeling uitgevoerd met behulp van de innovatieve FUE haartransplantatie methode.

Haartransplantatie voor mannen en vrouwen

Sinds de verfijning van de behandelmethoden, kiezen de laatste jaren ook steeds meer vrouwen voor een haartransplantatie in Maastricht, Zwolle, Almere en omgeving. De techniek die hierbij wordt gebruikt is de FUE methode. De ingreep verschilt nauwelijks van die bij een man. Als u als vrouw zijnde voor een FUE haartransplantatie kiest dan hoeven uw haren doorgaans niet gemillimeterd te worden, voordat de behandeling wordt uitgevoerd. Aan de achterzijde van uw hoofd, in de haarkrans, wordt een klein stukje geschoren. Na de ingreep valt het langere aanwezige haar hier overheen en is het niet langer zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Voorwaarde hiervoor is uiteraard wel dat u, net als bij mannen, over voldoende haar in het donorgebied dient te beschikken. U begint uw haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum met een uitgebreid eerste consult. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met de cosmetisch arts, welke u alles over de vooruitstrevende behandeltechniek uitlegt. Bekijk foto’s van behaalde resultaten en stel alle vragen die u met betrekking tot de haartransplantatie heeft. Neem indien mogelijk adviezen van uw behandelend artsen mee en vergeet eventueel medicijngebruik niet te vermelden.

Voor- en nadelen haartransplantatie

Geen hoofd is hetzelfde en iedereen ervaart de FUE haartransplantatie in Maastricht, Zwolle, Almere of omgeving op zijn of haar eigen manier. De ingreep is intensief en heeft een aantal voor- en nadelen.
De voordelen van een FUE haartransplantatie:

 • Zichtbare littekens blijven uit. Mensen die een haarimplantatie hebben ondergaan en daarna kiezen voor een kort kapsel, hebben geen zichtbare littekens.
 • In tegenstelling tot andere haartransplantatie technieken is het bij de FUE methode mogelijk om een groot aantal grafts uit het donorgebied te verkrijgen.
 • De herstelperiode van de huid is kort en de kans op onverwachte complicaties klein.
 • Bij de FUE haartransplantatie wordt niet gesneden in het donorgebied. Mannen en vrouwen ervaren hierdoor nagenoeg geen pijn tijdens en na de behandeling.

De nadelen van een FUE haartransplantatie:

 • Het is een intensieve behandeling die, zeker bij een groot aantal grafts dat getransplanteerd wordt, soms over meerdere behandeldagen verspreid moet worden.
 • Door de intensiviteit van de ingreep liggen ook de haartransplantatie kosten soms iets hoger dan bij de verouderde FUT haartransplantatie techniek.
 • Mannen en vrouwen die eerder een FUT haartransplantatie hebben ondergaan, hebben minder beschikbare grafts in het donorgebied, waardoor er minder grafts getransplanteerd kunnen worden.
Maak een afspraak voor een intakegesprek

Overweegt u een haartransplantatie? Wilt u weten of de behandeling voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum. De klinieken zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met eigen vervoer? Parkeren kan altijd op korte afstand van de kliniek.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Maastricht, Zwolle of Almere’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu