fbpx

Haartransplantatie in Nijmegen of Arnhem

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Zeker als u te maken heeft met kaalheid en ongewenst haarverlies kan een haartransplantatie in Nijmegen, Arnhem of omgeving veel voor u betekenen. De haaruitval uit zich op diverse manieren en zeker in de beginfase heeft u mogelijk al diverse haargroeimiddelen uitgeprobeerd. Als uw kaalheid te ver gevorderd is of als u moe bent van het gebruik van de producten is een haarimplantatie vaak een prima optie. Een haartransplantatie in Nijmegen of Arnhem biedt blijvende resultaten.

Haartransplantatie in Nijmegen of Arnhem?
Haartransplantatie in Nijmegen of Arnhem?
Overweegt u een haartransplantatie in Nijmegen, Arnhem of omgeving?

Haaruitval, een kaler wordende kruin en inhammen. Dit zijn tegenwoordig onderwerpen die regelmatig besproken worden in magazines, tijdschriften en online platforms. Mannen en vrouwen worden soms al op jonge leeftijd geconfronteerd met dunner wordend haar. De oorzaken voor het haarverlies zijn divers, maar de grootste veroorzaker van kaalheid is de zogenaamde ‘mannelijke kaalheid’. Alopecia androgenetica is erfelijk bepaald en wordt veroorzaakt door het mannelijk hormoon DHT. Hierdoor komt het haargroeiproces in een stroomversnelling en vallen haren sneller uit, waarbij nieuwe aangroei van sterk haar uit blijft. Het gebruik van haargroeimiddelen kan, zeker in de beginfase, het haarverlies verminderen. Middelen als Minoxidil, Finasteride en Dutasteride hebben bewezen positieve effecten op haaruitval. Ze worden voornamelijk aan mannen voorgeschreven. Op het moment dat het gebruik wordt gestopt, verdwijnen de bereikte resultaten en keert het haarverlies terug. U kunt dan een haartransplantatie overwegen. De moderne privé klinieken van Acura Medisch Centrum bevinden zich op goed bereikbare locaties in Amsterdam en Weert. Haartransplantaties worden door de ervaren cosmetisch artsen uitgevoerd met toepassing van de FUE haartransplantatie techniek.

Haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum

Voor een haartransplantatie in Nijmegen, Arnhem of omgeving maakt u een afspraak bij Acura Medisch Centrum in Weert. De artsen en professionele assistenten informeren u graag over de behandelmethode en de mogelijkheden die het Centrum u te bieden heeft. Aandoeningen die regelmatig behandeld worden zijn:

 • Alopecia androgenetica. Het is echter wel zo dat uw kaalheid nog niet te ver gevorderd mag zijn voor een succesvolle haartransplantatie. In de haarkrans dient namelijk voldoende haar aanwezig te zijn dat getransplanteerd kan worden.
 • Alopecia areata. Deze vorm van haaruitval kan behandeld worden, mits de aandoening onder controle is en u uw behandeld specialist op de hoogte brengt van uw voornemen voor een haartransplantatie.
 • Als uw wenkbrauwen uitvallen, kunt u ook gebruik maken van een wenkbrauwtransplantatie.

Niet iedereen lijdt aan dezelfde vorm van haarverlies. Voordat u een haartransplantatie ondergaat, vindt een intakegesprek in een van de klinieken plaats. Mannen of vrouwen die lijden aan bepaalde ziekten zoals diabetes of epileptische aanvallen kunnen in uitzonderlijke gevallen een haartransplantatie ondergaan. Uw gezondheid komt immers op de eerste plaats.

Kosten haartransplantatie in Nijmegen, Arnhem of omgeving

Acura Medisch Centrum hanteert uiterst competitieve tarieven voor FUE haartransplantaties. Iedere haartransplantatie is anders en dat geldt ook voor het kostenplaatje. De haartransplantatie kosten van een complete behandeling hangt onder meer af van het aantal grafts die de ervaren specialisten transplanteren. De kosten voor een haartransplantatie bij Acura Medisch Centrum worden bepaald door het aantal getransplanteerde grafts. Acura Medisch Centrum hanteert tarieven waarbij ook de nazorg is inbegrepen. Kwalitatief hoogwaardige zorg, waarbij u resultaten mag verwachten die aan uw wens voldoen. Wilt u weten wat een haartransplantatie in uw situatie kost? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de Acura klinieken in Amsterdam of Weert. U wordt uitgenodigd voor een eerste consult. Tijdens dit consult zal de arts naar de onderliggende oorzaak van uw haaruitval kijken. Aan het einde van het gesprek ontvangt u een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via e-mail.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Nijmegen of Arnhem’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu