fbpx

Haartransplantatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen of Weert

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

U heeft er misschien nooit bij stil gestaan, maar haaruitval en een toenemende mate van kaalheid kunnen een negatieve impact op het zelfvertrouwen hebben. Haaruitval is niet meteen zichtbaar. Pas als uw haardos dunner wordt en uw inhammen groter kan de behoefte tot camoufleren ontstaan. Beginnende haaruitval kan soms effectief behandeld worden met haargroeimiddelen. Bent u de beginfase al voorbij? Een haartransplantatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Weert of omgeving geeft u nieuwe haargroei en blijvende resultaten.

Haartransplantatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen of Weert?
Haartransplantatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen of Weert?
Werking van een haartransplantatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Weert of omgeving

Ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie methodes zijn voortdurend in beweging. Acura Medisch Centrum maakt doorgaans gebruik van de FUE haartransplantatie techniek. Dit betekent dat de arts met een fijne holle naald uw haarzakjes een voor een uit het donorgebied haalt om later weer te transplanteren bij de kalende gebieden. De techniek heeft als voordeel in vergelijking met bijvoorbeeld de FUT-techniek dat er niet gesneden en gehecht hoeft te worden. Na de behandeling blijft u niet zitten met een ontsierend litteken. Haarzakjes uit de haarkrans hebben een andere structuur dan de overige haren op het hoofd. Hierdoor blijven ze ook na de haartransplantatie nieuwe haren produceren. De reden hiervan is dat deze haarzakjes niet gevoelig zijn voor het mannelijke dihydrotestosteron hormoon dat bij veel mannen en vrouwen de oorzaak van hun kaalheid is. De getransplanteerde haren blijven levenslang groeien.

Haaranalyse voor een haartransplantatie

Om u van een weloverwogen persoonlijk advies voor een haartransplantatie te kunnen voorzien is een haaranalyse belangrijk. Ruim voor de haarimplantatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen of Weert vindt er een intakegesprek plaats met een cosmetisch arts. Acura Medisch Centrum werkt met ervaren, gespecialiseerde artsen die al jaren naar volledige tevredenheid haartransplantaties uitvoeren. Met behulp van haaranalyse kan een arts de dikte en structuur van uw haar bepalen. Dit in combinatie met de mate van kaalheid maakt dat de arts kan bepalen hoeveel grafts in uw situatie getransplanteerd moeten worden voor een optimaal resultaat.

Prijsindicatie FUE-haartransplantatie

Acura Medisch Centrum in Weert voert de FUE-haartransplantatie techniek uit bij mannen en vrouwen die met kaalheid geconfronteerd worden. Indien uw kaalheid wordt veroorzaakt door medicijngebruik of een onderliggende ziekte, dan is het beter om eerst andere behandelingen tegen haaruitval aan te wenden. Lijdt u aan Alopecia androgenetica of is de haaruitval erfelijk bepaald? Dan kan een haartransplantatie vaak met succes uitgevoerd worden. De kosten zijn afhankelijk van het aantal grafts die tijdens de behandeling getransplanteerd worden.

Gratis intakegesprek haartransplantatie

De artsen en medewerkers van Acura Medisch Centrum heten u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek in de kliniek. Tijdens het gesprek wordt de oorzaak van het haarverlies besproken en bestudeert de arts uw hoofdhuid, waarna u een persoonlijk behandelvoorstel ontvangt. Vergeet eventueel medicijngebruik niet te vermelden! Het intakegesprek bij Acura Medisch Cenntrum is gratis en verplicht u tot niets. U kunt de klinieken zowel telefonisch als per e-mail bereiken, een afspraak is dan ook snel gemaakt.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘Haartransplantatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Weert’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu