fbpx

Haartransplantatie Polen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

In vrijwel alle Europese landen worden tegenwoordig haartransplantaties uitgevoerd. Wilt u mogelijk een haartransplantatie in Polen ondergaan? Op het gebied van de gezondheidszorg is Polen minder verder dan Nederland. Jaarlijks kiezen er toch nog behoorlijk wat mensen voor een haartransplantatie in dit land. Opvallend is dat dit wel vooral mensen zijn met Poolse ‘roots’.

Haartransplantatie Polen.
Haartransplantatie Polen.
Ervaringen met haartransplantatie Polen

Polen is met bijna 40 miljoen inwoners op dit gebied ruim tweemaal zo groot als Nederland. Het valt op dat er online weinig te vinden is over haartransplantatie ervaringen in Polen. Een forum waar veel van dergelijke ervaringen worden gedeeld, laat veel zien over behandelingen in Nederland, België en Turkije, maar weinig over Polen. Een belangrijke reden dat nog niet veel mensen naar Polen gaan voor een haarimplantatie behandeling, is dat hier nog vrij weinig over bekend is.

Wat kost een haartransplantatie in Polen?

De kosten van een haartransplantatie behandeling in Polen liggen gemiddeld lager dan in Nederland. De verschillen zijn echter minder klein dan bijvoorbeeld de prijzen in Turkije. Wanneer de prijzen van haarklinieken in Polen worden vergeleken met Acura Medisch Centrum, zien we zelfs helemaal geen verschil. Voor eventuele lagere prijzen is het daarom in principe niet nodig om naar dit land toe te gaan.

Nadelen van een haartransplantatie in Polen

Net als bij haartransplantaties in Turkije, is de kwaliteit van een haartransplantatie in Polen niet altijd even goed. Er zijn mensen behandeld met een mooi resultaat, maar veel mensen zijn hier ook ontevreden over. Andere nadelen van een haarimplantatie in Polen zijn de taalbarrière en de afstand. Wanneer u op controle wilt komen na de ingreep, moet u eerst meer dan 1.000 kilometer afleggen. Dit is voor veel mensen een groot obstakel.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie Polen’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu