fbpx

Haartransplantatie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad of Leidschendam-Voorburg

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Stoort u zich aan zichtbaar groter wordende inhammen of een kalende kruin? Acura Medisch Centrum biedt u een FUE haartransplantatie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad, Leidschendam-Voorburg of omgeving aan, met blijvende resultaten. Haarverlies kan leiden tot minder zelfvertrouwen en een negatief zelfbeeld. Bekijk de mogelijkheden voor een permanente oplossing die uw haarlijn en dichtheid van het haar kan verbeteren.

Haartransplantatie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad of Leidschendam-Voorburg?
Haartransplantatie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad of Leidschendam-Voorburg?
Hoe werkt een haartransplantatie?

Haarimplantatie is een ingreep, waarbij gebruik wordt gemaakt van uw eigen donormateriaal. Door de innovatieve FUE techniek toe te passen, hoeft er tijdens de behandeling niet gesneden te worden. Dit voorkomt een litteken en versnelt het herstelproces. Gedurende de haartransplantatie werkt de arts met een ultra fijne holle naald. Deze neemt de grafts een voor een weg uit het donorgebied. Donormateriaal bevindt zich meestal in uw haarkrans op de achterzijde van het hoofd. Na het oogsten worden de haarzakjes op kwaliteit gecontroleerd. Haarzakjes die in de haarkrans aanwezig zijn, zijn niet gevoelig voor het mannelijke hormoon dihydrotestosteron, DHT, dat bij mannen en vrouwen Alopecia androgenetica veroorzaakt. De getransplanteerde haren blijven uw leven lang groeien. Uiteraard kan met het verstrijken van de jaren uw haardos wat dunner worden, net zoals dit anders ook gebeurt. Resultaten zijn echter niet direct na de haartransplantatie zichtbaar. U moet hiervoor een periode van negen tot twaalf maanden in acht nemen.

Permanent resultaat haartransplantatie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad, Leidschendam-Voorburg of omgeving

Haargroeimiddelen bieden afwisselende resultaten, die bovendien tijdelijk van aard zijn. In de beginfase van haaruitval kunt u gebaat zijn bij een product als Minoxidil of Finasteride. Is uw haarverlies te ver gevorderd of vindt u het gebruik van een haargroeimiddel vervelend? Een haartransplantatie kan kaalheid effectief en permanent bestrijden. Haartransplantatie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad, Leidschendam-Voorburg of omgeving is een veilige behandeling die jaarlijks bij een toenemend aantal mannen en vrouwen wordt uitgevoerd. Het is een chirurgische ingreep, waarbij de cosmetisch arts gebruikt maakt van een lokale verdoving. U kunt de kliniek dezelfde dag weer verlaten. De resultaten die bereikt worden, zijn bovendien natuurlijk en blijvend.
Niet iedereen komt voor een haartransplantatie in aanmerking, u dient rekening te houden met het volgende:

 • Beschikt u (nog) over voldoende donorhaar in de haarkrans. Is dit haar van goede kwaliteit?
 • Uw haaruitval wordt niet veroorzaakt door gebruik van bepaalde medicijnen of een onderliggende ziekte.
 • Om de ingreep te kunnen ondergaan, moet uw gezondheid in orde zijn.
Beste haartransplantatie resultaten

Een haarimplantatie kan worden uitgevoerd op diverse aangegeven transplantatiegebieden. Deze worden voorafgaand aan de ingreep met u besproken. De geschiktheid voor een haartransplantatie wordt bepaald door een behandelend specialist van Acura Medisch Centrum. Dit hoort u in het intakegesprek bij de kliniek. Uw hoofdhuid wordt bekeken en de arts informeert naar de oorzaak van uw haaruitval. U heeft de tijd om vragen te stellen en uw medische achtergrond wordt besproken. De arts overhandigd u een persoonlijk behandelvoorstel voor een haartransplantatie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad of Leidschendam-Voorburg.
Neem contact op met de moderne Acura klinieken in Amsterdam of Weert voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Purmerend, Roosendaal, Lelystad, Leidschendam-Voorburg?’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu