fbpx

Haartransplantatie review online vinden of plaatsen?

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Bent u op zoek naar een haartransplantatie review van iemand die u is voorgegaan bij Acura Medisch Centrum of een andere haartransplantatie kliniek? Ons haartransplantatie team heeft afgelopen jaren honderden behandelingen uitgevoerd. Er zijn online dan ook veel haartransplantatie reviews gedeeld. Het grootste forum waar haartransplantatie ervaringen kunnen worden gedeeld, is Haarweb.

Haartransplantatie review.
Haartransplantatie review.

Via Haarweb kunt u honderden ervaringen vinden van mensen die u zijn voorgegaan. Over de volgende haarklinieken kunt u onder andere ervaringen vinden:

 • Haartransplantatie reviews over Acura Medisch Centrum
 • Haartransplantatie reviews over Hairplus medical care
 • Haartransplantatie reviews over Transhair
 • Haartransplantatie reviews over het Nationaal Huidcentrum
 • Haartransplantatie reviews over Hair Science Institute
Op basis van welke criteria kunt u een haartransplantatie review beoordelen?

Naast Haarweb zijn er ook diverse andere sites waar dergelijke ervaringen worden gedeeld. Een andere site waar soortgelijke reviews kunnen worden gedeeld, is Kliniekervaringen.nl. Een voordeel van deze site ten opzichte van Haarweb is dat op deze site een score wordt gegeven op basis van een aantal criteria. Er wordt hierbij onder andere gekeken naar:

 • Het eindresultaat van de behandeling
 • De voor- en nazorg
 • De bereikbaarheid van de kliniek
 • Of u de kliniek aan uw naasten zou aanraden
Deel uw haartransplantatie review over Acura Medisch Centrum online en/of met ons

Acura Medisch Centrum staat bekend om de hoge klanttevredenheid en scherpe prijzen. Wij scoren op websites als Kliniekervaringen.nl ruim een 9. Dit is natuurlijk een cijfer waar we erg trots op zijn. Heeft u een behandeling bij ons ondergaan? We waarderen het enorm indien u uw haartransplantatie review wilt plaatsen op Haarweb, Kliniekervaringen.nl of een andere site waar u dergelijke reviews kunt plaatsen.
Wij hebben een groot gedeelte van onze klanten, dankzij mond tot mond reclame. Wilt u uw ervaring graag online delen, maar weet u niet waar u dit kunt doen? Dan kunt u dit dus onder andere doen op Haarweb en Kliniekervaringen.nl. Dit zijn de twee best bekeken sites op het gebied van reviews over haartransplantatie.

Haartransplantatie review online vinden of plaatsen? FAQ

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over een haartransplantatie review online vinden of plaatsen? De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat is een haartransplantatie review?
Een haartransplantatie is een beoordeling over een ingreep die heeft plaatsgevonden. Deze reviews worden online gedeeld op diverse plaatsen en manieren. Het geeft u op een vrij eenvoudige manier inzicht in de beschikbare mogelijkheden en hoe anderen haarklinieken en haartransplantatie specialisten hebben ervaren.

2. Waar vind ik haartransplantatie reviews?
Online vindt u zowel op de websites van haarklinieken als van haarfora en beauty websites ervaringen van mannen en vrouwen die een haartransplantatie hebben laten toepassen. Vergelijkingssites, waar onder meer cosmetische ingrepen worden vergeleken, geven eveneens reviews weer. Reviews zijn zowel van binnen- als buitenlandse haarklinieken beschikbaar.

3. Waarom plaatst iemand een review online?
Het is tegenwoordig gebruikelijk om de ervaringen die iemand heeft te delen. De redenen hiervoor zijn vaak persoonlijk. Iemand kan een positieve review te plaatsen om een haarkliniek en het verloop van een haartransplantatie te prijzen, terwijl iemand anders met een negatieve review anderen wil wijzen op mogelijke risico’s en bijwerkingen van de haarimplantatie.

4. Zijn online reviews onafhankelijk en betrouwbaar?
Dat hangt er van af waar de reviews geplaatst zijn. U kunt er van uit gaan dat zowel op vergelijkingssites als bij haarklinieken zelf de reviews betrouwbaar en onafhankelijk zijn. Gesponsorde websites zijn vaak al iets minder onafhankelijk. Toch betekent dat niet dat u uit zulk soort reviews geen waardevolle informatie kunt halen. Probeer dan ook altijd positieve en negatieve reviews over een haarkliniek en of specialist te lezen.

5. Is het mogelijk om zelf een haartransplantatie review te plaatsen?
Ja, u doet anderen en ook de haarkliniek daar zelfs een groot plezier mee. Websites als Haarweb, maar ook Kliniekervaringen.nl, zijn drukbezochte sites waar naast reviews ook vragen en andere opmerkingen gedeeld worden. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een review middels een e-mail naar een haarkliniek te sturen. Facebook pagina’s van haarklinieken worden eveneens drukbezocht en ook daar is het meestal mogelijk om een review of recensie te plaatsen.

6. Moet ik betalen om een review te plaatsen?
Nee. Aan het plaatsen van een review, positief of negatief, zijn geen kosten verbonden.

7. Krijg ik betaald voor het plaatsen van een positieve review?
Nee. Het plaatsen van een review doet u geheel vrijwillig. Het is een manier om anderen te wijzen op positieve of negatieve feiten die verband houden met een haartransplantatie.

8. Ik lees veel positieve reviews over een haarkliniek. Wat is de volgende stap?
Als u een voorkeur heeft voor een haarkliniek of een behandelaar dan kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. Het is belangrijk om zelf te ervaren hoe een haarkliniek en de medewerkers functioneren. Hoe goed of positief een review ook is, er gaat niets boven uw eigen gevoel en mening. Ga daarom ook altijd bij meerdere haarklinieken kennis maken alvorens een beslissing te nemen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie review online vinden of plaatsen’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu