fbpx

Haartransplantatie in Rotterdam of Barendrecht

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Zoekt u mogelijkheden voor een haartransplantatie in Rotterdam, Barendrecht of omgeving? Het aantal haarklinieken dat haarimplantaties uitvoert is de voorbije jaren fors in aantal toegenomen. Dat maakt de keuze voor een haartransplantatie soms lastig. Welke haarkliniek past het beste bij u? Waar let u op bij het maken van een keuze? Bij het overwegen van een haartransplantatie, is het interessant te weten wat een behandeling precies inhoudt. Kwaliteit van de geleverde zorg is naast het kostenplaatje van grote invloed op uw keuze.

Haartransplantatie in Rotterdam of Barendrecht?
Haartransplantatie in Rotterdam of Barendrecht?
Haartransplantatie in Rotterdam, Barendrecht of omgeving?

Zoeken op haarklinieken in Rotterdam of Barendracht levert diverse resultaten op. De regio kent verschillende haarspecialisten. Online vindt u op eenvoudige wijze meer informatie over de haartransplantatie ervaringen die mensen hebben met een haartransplantatie in Rotterdam of Barendrecht. De klinieken van Acura Medisch Centrum bevinden zich in Amsterdam en Weert. Vanuit de regio Rotterdam is Amsterdam zowel met eigen transport als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De kliniek is gespecialiseerd in FUE haartransplantaties en haarimplantaties met biofibre haar. Mannen en vrouwen uit heel Nederland en de omliggende landen weten de weg te vinden naar de ervaren medisch specialisten van Acura Medisch Centrum.

Waarom kiezen voor een haartransplantatie in Rotterdam, Barendrecht of omgeving?

Haartransplantaties worden bij een toenemend aantal mannen en vrouwen uitgevoerd. De toename van het aantal behandelingen hangt nauw samen met de moderne techniek. Het is immers niet langer nodig om voor een haartransplantatie in Rotterdam of Barendrecht een FUT-litteken over te houden aan de behandeling. Klinieken stappen over op de innovatieve FUE-techniek die optimale resultaten geeft, zonder ontsierende littekens. De kliniek van Acura in Amsterdam biedt u een FUE haartransplantatie tegen een betaalbare prijs. Ervaren artsen informeren u graag over de FUE methode en welke resultaten u mag verwachten. U krijgt uw zelfvertrouwen terug.

Behandeling haartransplantatie in Nederland

Al bij het intakegesprek wordt de behandeling nader toegelicht. U wordt optimaal voorbereid op de ingreep zelf. Op de dag van de haartransplantatie wordt u na aankomst in de haarkliniek klaargemaakt voor de behandeling. Na de voorbereiding gaat u naar de behandelkamer en worden vitale functies zoals hartslag, bloeddruk en zuurstofgehalte gemeten. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving en indien gewenst krijgt u een kalmerend middel, zodat u ontspannen de ingreep kunt ondergaan. Het is een pijnloze operatie die wordt uitgevoerd door ervaren specialisten en vakkundige assistenten. Net zoals bij iedere andere operatieve ingreep bestaat een kleine kans op complicaties en onverwachte bijwerkingen. Om deze tot een minimum te beperken, heeft u van de specialist gerichte adviezen ontvangen die belangrijk zijn voor en na de haartransplantatie. De behandeling laat geen ontsierend litteken achter, omdat er gebruik wordt gemaakt van een fijne holle naald. Het herstel na een FUE haartransplantatie verloopt doorgaans soepel en vlot.

Adviezen bij een haartransplantatie

Samen met u streven de medisch specialisten van Acura Medisch Centrum naar optimaal haalbare resultaten. Om het herstel te bespoedigen, ontvangt u een aantal instructies die zeker kort na de ingreep belangrijk zijn:

 • Om eventuele nabloedingen te voorkomen, vermijd u hoge druk op het hoofd.
 • De eerste nacht nadat de haartransplantatie is uitgevoerd, slaapt u het liefste op uw rug, waarbij uw hoofd iets hoger ligt dan u normaal gewend bent. Op deze manier wordt het transplantatiegebied minder belast.
 • Vermijd het dragen van petjes, mutsen of sieraden op uw hoofd de eerste weken na de haartransplantatie.
 • Intensief sporten waarbij uw lichaam zwaar belast wordt, vermijd u ook liever gedurende de eerste twee tot vier weken na de ingreep.
 • Een bezoek aan sauna of zonnebank stelt u tot 4 weken na de haartransplantatie uit.
 • Gebruik huid- en haarvriendelijke verzorgingsproducten. Uw arts zal u daarnaast een aantal hygiënische voorschriften geven.
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Rotterdam of Barendrecht’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu