fbpx

Haartransplantatie Suriname

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Haartransplantatie Suriname? Van sommige landen verwacht u wellicht niet dat dit populaire landen zijn voor een haartransplantatie, maar valt dit in werkelijkheid mee. Een interessant voorbeeld hiervan is Suriname. Had u al eens gehoord van een haartransplantatie in Suriname? Er worden in dit land meer cosmetische ingrepen uitgevoerd dan u waarschijnlijk dacht. Houd wel in uw achterhoofd dat de kwaliteit van veel klinieken moeilijk vast te stellen is. Daarnaast zijn de eisen met betrekking tot de hygiëne vaak minder streng dan in Nederland. Kijk daarom extra goed uit voor infecties, als u voor een haarimplantatie naar Suriname wilt gaan.

Haartransplantatie Suriname?
Haartransplantatie Suriname?
Haartransplantatie Suriname voordelen en nadelen

Als iemand er voor kiest om in Suriname een haartransplantatie te ondergaan, is meestal de reden dat de haartransplantatie kosten hier lager zijn. De kosten kunnen hier lager zijn, omdat de huisvestingskosten en salariskosten lager zijn dan in Nederland. Wanneer u de kosten van een haartransplantatie in Suriname en Nederland met elkaar vergelijkt, moet u wel rekening houden met de kosten voor een vliegticket en het verblijf in dit land. Een nadeel van haartransplantaties in Suriname is dat de eisen met betrekking tot de hygiëne hier vaak minder hoog zijn. Kijk daarom uit voor infecties.

Haartransplantatie Suriname ervaringen

Op het bekendste haartransplantatie forum wordt direct duidelijk dat er slechts weinig informatie te vinden is over de haartransplantatie behandeling in Suriname. De meest waarschijnlijke reden zal zijn dat er weinig mensen uit Nederland zijn die voor een behandeling tegen haaruitval hun toevlucht zoeken in dit land. Op basis van haartransplantatie ervaringen is het daarom lastig om te zeggen hoe het zit met de kwaliteit van specifieke haartransplantatie klinieken. Weeg altijd de voor- en nadelen goed tegen elkaar af, als u een haartransplantatie in het buitenland overweegt.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie Suriname’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu