fbpx

Haartransplantatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard of Kampen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Waarom zou u jarenlang blijven tobben om iets aan uw ongewenste haaruitval te doen? Naast effectief bewezen haargroeimiddelen zijn ook de haartransplantatie technieken modern en innovatief. Haartransplantatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen of omgeving is een ideale oplossing voor dames en heren met haaruitval. Meerdere behandelingen zijn mogelijk. Welke voor u de meest geschikte is, kan snel worden geadviseerd door Acura Medisch Centrum.

Haartransplantatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard of Kampen?
Haartransplantatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard of Kampen?
Populaire cosmetische behandeling

Jaarlijks ondergaan veel mannen en vrouwen een haartransplantatie in Nederland. Dit aantal is nog altijd stijgende. Deze populariteit heeft de haarimplantatie voornamelijk te danken aan de verbeteringen die de techniek heeft doorgemaakt. Daarnaast wordt de haartransplantatie als behandeling tegen haaruitval regelmatig door bekende personen in de publiciteit gebracht. Door de toenemende vraag naar haartransplantatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen en omgeving, zijn er meerdere haarklinieken beschikbaar voor een ingreep. Acura Medisch Centrum voert FUE-haartransplantaties uit bij cliënten uit Nederland en de omliggende buurlanden. De kwaliteit van de behandeling is vooruitstrevend, waarbij bovendien aantrekkelijk scherpe tarieven gehanteerd worden.

Haartransplantatie technieken in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen of omgeving

Acura Medisch Centrum legt u graag de verschillende haartransplantatie technieken tijdens een kennismakingsgesprek uit. De meest gebruikte technieken zijn de FUT- en FUE-methode. Het verschil bevindt zich in de manier waarop de grafts uit het donorgebied geoogst worden.

FUT-methode.

Bij de ingreep die plaatsvindt met lokale verdoving, snijdt de arts een reepje huid van het achterhoofd. Dit stukje huid bevat grafts die met behulp van speciale mesjes verdeeld worden. Deze individuele grafts worden teruggeplaatst in de transplantatiegebieden. Op de plaats waar de huid is verwijderd, worden hechtingen aangebracht die een blijvend litteken achterlaten. De FUT-methode wordt de laatste jaren steeds minder vaak toegepast.

FUE-methode.

Een innovatieve techniek, waarbij de arts werkt met een holle naald om de grafts een voor een te oogsten. Gedurende de haartransplantatie wordt er niet gesneden of gehecht. De FUT-methode laat geen zichtbare littekens achter. Dit maakt de herstelperiode van de hoofdhuid korter. In vergelijking met de FUT-methode is een FUE-haartransplantatie tijdsintensiever.

Welke techniek kiest u?

U kunt een voorkeur hebben voor een haarimplantatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen of omgeving die met een bepaalde techniek wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om uw voorkeur tijdens het kennismakingsgesprek bij de haarkliniek aan te geven. De keuze voor een FUE- of FUT-haartransplantatie wordt geadviseerd door een ervaren specialist. Tijdens het intakegesprek bij een van de Acura klinieken in Amsterdam of Weert worden de technieken verder toegelicht. Samen met de arts spreekt u onder meer over uw medisch verleden, medicijngebruik en uw verwachtingspatroon. De arts kijkt naar de oorzaak van uw kaalheid en de aanwezigheid van voldoende donormateriaal. U heeft de gelegenheid om vragen te stellen. Indien gewenst kunt u een kijkje nemen in de behandelkamer. Tijdens het gesprek zal de arts u een advies geven over de haartransplantatie techniek en ontvangt u een behandelplan dat op uw persoonlijke situatie is gebaseerd. Meer weten over de mogelijkheden of verschillen tussen beide methodes? Neem dan contact op met de medewerkers van Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard of Kampen’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu