fbpx

Haartransplantatie Thailand

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Sommige landen zijn niet erg voor de hand liggend om een haartransplantatie te ondergaan, maar zijn populairder dan u wellicht dacht. Een voorbeeld hiervan is een haartransplantatie in Thailand. In Thailand worden veel cosmetische ingrepen uitgevoerd, waaronder ook de haartransplantatie behandeling. Let op dat de kwaliteit van de haarklinieken in Thailand moeilijk vast te stellen is, omdat er niet veel ervaringen te vinden zijn.

Haartransplantatie Thailand?
Haartransplantatie Thailand?
Haartransplantatie Thailand voordelen en nadelen

Wanneer iemand er voor kiest om een haartransplantatie in Thailand te ondergaan, is de meest voor de hand liggende reden de lagere haartransplantatie kosten. De haartransplantatie kosten liggen hier lager, maar houd hierbij wel rekening met een vliegticket en het verblijf in het land. Het belangrijkste voordeel van een haarbehandeling in Thailand is daarom het kostenvoordeel. Een nadeel van een haartransplantatie in Thailand is dat er weinig bekend is over de kwaliteit en resultaten die in dit land worden geboekt.

Haartransplantatie Thailand ervaringen

Wanneer we online zoeken op het bekendste haartransplantatie forum, valt direct op dat er slechts weinig informatie te vinden is over de haartransplantatie behandeling in Thailand. De voornaamste reden zal zijn dat er weinig mensen uit Nederland zijn die voor een behandeling tegen haaruitval hun toevlucht zoeken in Thailand. Op basis van haartransplantatie ervaringen is het daarom lastig om te zeggen hoe het zit met de kwaliteit van specifieke haartransplantatie klinieken. Het is wel algemeen bekend dat de kwaliteit hier van sommige haarklinieken te wensen overlaat.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie Thailand’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu