fbpx

Haartransplantatie in Utrecht of Amersfoort

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Dagelijks verliest u een groot aantal haren. Pas als u dagelijks meer dan 100 haren verliest en de hergroei uitblijft, wordt uw haardos dunner en ontstaan uiteindelijk kalende plekken. Kaal worden is doorgaans niet ernstig, maar het wordt door mannen en vrouwen als lastig en vervelend ervaren. Het aantal haargroeimiddelen en behandelingen tegen haaruitval is divers en uitgebreid. U kunt ook een haartransplantatie in Utrecht, Amersfoort of omgeving overwegen.

Haartransplantatie in Utrecht of Amersfoort?
Haartransplantatie in Utrecht of Amersfoort?
Voor wie is een haartransplantatie in Utrecht, Amersfoort of omgeving geschikt?

Stoort u zich in ernstige mate aan uw kalende hoofdhuid? Overweegt u een haarimplantatie behandeling? Niet iedere man of vrouw is geschikt om een haartransplantatie te ondergaan. Dit hangt af van verschillende factoren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de aanwezigheid van voldoende haar in uw haarkans, de oorzaak van uw kaalheid en uw algehele gezondheidstoestand. Wanneer bent u niet geschikt voor een haartransplantatie in Utrecht, Amersfoort of ogeving? Dit hangt sterk af van de onderliggende oorzaak van het haarverlies. Wordt uw haarverlies veroorzaakt door medicijngebruik? Dan is het beter om de haartransplantatie naar een later moment te verplaatsen. Het kan immers best zijn dat uw haargroei zich herstelt op het moment dat u andere medicatie gaat gebruiken. Ook een haartransplantatie op zeer jonge leeftijd kan reden zijn om de haartransplantatie pas op een bepaald moment in de toekomst te ondergaan. Wie bepaalt of u een haarimplantatie behandeling kunt ondergaan? Bij het intakegesprek dat u heeft, bij bijvoorbeeld een van Acura Medisch Centrum klinieken, wordt uw hoofdhuid bestudeerd door een ervaren specialist. De arts geeft een advies over de resultaten die behaald kunnen worden en of een haartransplantatie voor u een geschikte behandeling tegen haaruitval is.

FUE haartransplantatie in Utrecht, Amersfoort of omgeving

De moderne privé klinieken van Acura bevinden zich in Amsterdam en Weert op goed bereikbare locaties. U kunt de klinieken zowel met uw eigen vervoer als met het openbaar vervoer bereiken. Acura voert haartransplantaties uit met behulp van de moderne FUE techniek. Zowel mannen als vrouwen komen vanuit Nederland, maar ook Duitsland en België naar de kliniek voor een haartransplantatie. De FUE haartransplantatie techniek laat geen ontsierend litteken achter. Het is een intensieve techniek die tijdrovend is. Een behandeldag kan bij een groot aantal grafts die getransplanteerd wordt, behoorlijk lang duren. Het komt voor dat een behandeling over meerdere dagen wordt verspreid. Medisch specialisten die de behandeling uitvoeren, maken gebruik van een holle naald om de haarzakjes uit het donorgebied te verwijderen. De geoogste grafts worden in een speciale vloeistof gelegd, voordat ze op de kalende plaatsen getransplanteerd worden. Zowel mannen als vrouwen ervaren de FUE haartransplantatie techniek als vrijwel pijnloos. Lichte napijn kan zich voordoen in de eerste uren na de behandeling. Een haartransplantatie is een operatieve ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. U kunt te maken krijgen met complicaties en bijwerkingen welke door de behandelend arts in het intakegesprek zijn toegelicht. De kans hierop is doorgaans vrij klein.

Punten van aandacht haartransplantatie

Het maakt niet uit naar welke haartransplantatie techniek uw voorkeur uitgaat. Het is en blijft een ingrijpende behandeling die een tijdelijke impact heeft op uw leven. U dient er rekening mee te houden dat het een kostbare behandeling is, waarmee veel tijd en geduld is gemoeid. Resultaten zijn immers niet direct na de ingreep zichtbaar. Pas na een periode van negen tot twaalf maanden is het resultaat optimaal. De artsen van Acura Medisch Centrum hebben een lange ervaring met haartransplantaties en haarimplantaties. Bovendien wordt in de klinieken gewerkt met de modernste technieken en uiterst verfijnde apparatuur. Maak een afspraak voor een intakegesprek. Het verplicht u tot niets en het is een eerste stap naar een vollere haardos. Er zijn veel positieve haartransplantatie ervaringen online over ons gedeeld.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Utrecht of Amersfoort’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu