fbpx

Haartransplantatie in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein of Hardenberg

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Heeft u last van kaalheid of ongewenste haaruitval? Kaalheid neemt uw zin om met zelfvertrouwen in de spiegel te kijken weg. Tegenwoordig zijn er meerdere behandelingen om haaruitval te verminderen. Wilt u een permanente oplossing? Veel mensen hebben interesse in een haartransplantatie in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Hardenberg of omgeving bij haarproblemen.

Haartransplantatie in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein of Hardenberg?
Haartransplantatie in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein of Hardenberg?
Effectieve haartransplantatie in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Hardenberg of omgeving?

De hypermoderne klinieken van Acura Medisch Centrum voeren FUE-haartransplantaties uit. De klinieken liggen centraal op goed bereikbare locaties in Amsterdam en Weert. Zo kunt u voor een haartransplantatie in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein of Hardenberg altijd terecht bij een vertrouwde en gekwalificeerde kliniek in de buurt. De artsen en medewerkers van Acura Medisch Centrum doen er alles aan om u een gevoel van welkom te geven. Samen met u wordt gestreefd naar een optimaal eindresultaat van een haartransplantatie. De resultaten van een haartransplantatie zijn uw leven lang zichtbaar. Het is een complexe, maar effectieve behandeling tegen haaruitval.

Maak kennis met moderne behandelcentra

Hoe mooi zou het zijn als u een kliniek binnen wandelt en met direct zichtbaar resultaat naar buiten gaat? Kwaliteit en hoogstaande medische zorg zijn belangrijke speerpunten bij de Acura klinieken. U wordt geadviseerd over de mogelijkheden die een haartransplantatie te bieden heeft. Niet iedereen kan succesvol met een haarimplantatie behandeld worden. Dit hangt onder andere af van de oorzaak die uw kaalheid heeft. Daarom wordt iedereen die een haartransplantatie overweegt, uitgenodigd voor een vrijblijvende intakegesprek in Amsterdam of Weert. De artsen maken in het gesprek kennis met u en uw verwachtingspatroon. Er wordt gekeken naar de oorzaak van uw haaruitval en de fase waarin de kaalheid zich bevindt. Is uw kaalheid te ver gevorderd en beschikt u niet over voldoende donormateriaal? Dan is een haartransplantatie niet de meest geschikte behandeling. In het intakegesprek wordt tevens gesproken over uw algemene gezondheid en eventueel medicijngebruik. Als de arts een positief advies geeft voor een haartransplantatie, ontvangt u een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave voor de volledige behandeling.

FUE-haartransplantatie

De artsen van Acura Medisch Centrum voeren de haartransplantaties uit met de zogenaamde FUE-methode. Deze intensieve behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en laat nauwelijks littekens achter. De grafts worden uit het donorgebied geoogst met behulp van een holle naald. Na het oogsten worden ze op kwaliteit gecontroleerd en een voor een teruggeplaatst in het transplantatiegebied. De behandelduur is per persoon verschillend en hangt onder andere af van het aantal haarzakjes die getransplanteerd worden. Al bij het intakegesprek kan de arts u vertellen hoe lang de behandeling in beslag neemt. Na het afronden van de ingreep kunt u de kliniek weer verlaten. Voordat dit gebeurt, ontvangt u verschillende adviezen die het herstel ten goede komen. In de eerste weken na de haartransplantatie vallen de getransplanteerde haren uit. U hoeft niet in paniek te raken. Dit is een normale reactie en onderdeel van het haargroei proces dat zich herstelt. Het uiteindelijke resultaat is na negen tot twaalf maanden zichtbaar. U komt dan voor een laatste afsluitende controle naar de kliniek.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Veenendaal, Zeist, Nieuwegein of Hardenberg’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu