fbpx

Haartransplantatie video

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Informatie over een haartransplantatie vindt u vandaag de dag in tijdschriften, glossies, online en op televisie. Foto’s en een haartransplantatie video geven u een goed beeld van de mogelijkheden. Met name haartransplantatie video’s brengen de volledige behandeling nauwgezet in beeld. Waar vindt u gedegen filmmateriaal dat een onafhankelijke kijk op een haartransplantatie geeft?

Haartransplantatie video.
Haartransplantatie video.
Waarom is een haartransplantatie video interessant?

Steeds meer aanbieders van haartransplantaties publiceren voor en na foto’s van uitgevoerde behandelingen. Voor u als mogelijk toekomstige patiënt is dit belangrijk. U krijgt immers inzicht in de reeds bereikte resultaten. Als u dit soort foto’s bekijkt, is het van belang om te weten dat de tijd die tussen de eerste en laatste foto zit ruim negen tot twaalf maanden bedraagt. Resultaten van een haartransplantatie zijn namelijk niet direct zichtbaar. Een groot aanbod van haartransplantatie video’s vindt u voornamelijk via YouTube. U heeft hier de keuze uit video’s van Nederlandse behandelingen en haartransplantaties die in het buitenland hebben plaatsgevonden. Niet iedere kliniek hanteert dezelfde werkwijze of dezelfde haartransplantatie techniek. Door meerdere haartransplantatie video’s te bekijken, krijgt u een beter beeld van de diverse methoden.

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Haartransplantatie video, de behandeling in beeld gebracht

Overweegt u een haartransplantatie, maar heeft u geen idee wat u mag verwachten? Online is het mogelijk om een video van een haartransplantatie te bekijken van een volledige behandeling. Van het allereerste intakegesprek tot en met het uiteindelijke resultaat. U ziet hoe een consult werkt en hoe de arts uw hoofdhuid bestudeert. Het wordt duidelijk in beeld gebracht hoe u uw wensen kenbaar kunt maken en dat de arts uw medische achtergrond met u doorneemt. De haartransplantatie video gaat dan verder op de dag van de behandeling. U ziet hoe u wordt voorbereid op de haartransplantatie. Een medewerker van de kliniek maakt foto’s voor in uw persoonlijke dossier. Indien nodig wordt uw haar geschoren en vervolgens gaat u naar de behandelkamer. Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep, waarbij gebruik wordt gemaakt van een plaatselijke verdoving. Bestudeer ook video’s waarin op een interessante manier wordt uitgelegd wat het verschil is tussen de verschillende haartransplantatie technieken. Probeer video’s van zowel de FUT als FUE methode te bekijken, zodat u het verschil weet tussen beide technieken.

Haartransplantatie video bekende personen

Het is u in de verschillende media misschien opgevallen dat een toenemend aantal bekende mensen voor een haartransplantatie kiest. Voor de haarkliniek waar deze ingreep plaatsvindt, is een bekende man of vrouw een buitengewoon interessante manier om de aandacht op zich te vestigen. Ook haartransplantatie video’s van bekende personen zijn online te vinden. Vaak wordt enthousiast verteld over de uitgevoerde behandeling en de tevredenheid over de artsen en de kliniek waar de haarimplantatie heeft plaatsgevonden. Welk voordeel heeft u van de haartransplantatie video van een bekend persoon? Probeer altijd objectief naar eender welke haarimplantatie video te kijken. Door diverse video’s te bekijken, kunt u behandelmethoden en haarklinieken met elkaar vergelijken. Zie hoe de resultaten zich door de maanden heen ontwikkelen en hoe de behandelkamer van een kliniek in beeld wordt gebracht. Het zijn vaak kleine dingen die voor u van belang kunnen zijn. Aan de hand van de getoonde beelden kan uw interesse voor een haarkliniek of een behandeltechniek gewekt worden. Verdiep u daarna in de ervaringsverhalen van anderen en discussieer mee op de verschillende fora. Maak een afspraak voor een eerste consult bij een aantal klinieken. Zo komt u vanzelf bij de haarkliniek waar u met vertrouwen de FUE haartransplantatie ondergaat.

Meer weten na het zien van een haartransplantatie video?

De medisch specialisten van Acura Medisch Centrum vertellen u uitgebreid over de diverse haarbehandelingen waaronder een haartransplantatie. Neem telefonisch of via e-mail contact op en maak een afspraak bij een van de moderne privé klinieken in Amsterdam en Weert.

Haartransplantatie video FAQ – Veelgestelde vragen

1. Wat is een haartransplantatie video?
Haartransplantatie video’s brengen op gedetailleerde wijze een FUT of FUE haarimplantatie in beeld. Door dit soort beeldmateriaal te bekijken, krijgt u inzicht in de manier waarop een haartransplantatie wordt uitgevoerd. U ziet hoe de haarzakjes worden geoogst, voorbereid worden op de terugplaatsing in de kalende gebieden en de uiteindelijke terugplaatsing zelf.

2. Waarom bekijk ik een haartransplantatie video?
Het bekijken van een haartransplantatie video laat u zien hoe een behandeling van A tot Z verloopt. U vindt zowel uitgebreide video’s, waarbij de behandeling vanaf het intakegesprek tot en met het controleren van het eindresultaat in beeld wordt gebracht, als beknopte videoreportages van de eigenlijke behandeling.

3. Waar vind ik haartransplantatie video’s?
Acura Medisch Centrum heeft een haartransplantatie video op de website opgenomen. Daarnaast vindt u video’s door te googelen of door via YouTube gericht te zoeken.

4. Is het mogelijk om alleen Nederlandse haartransplantatie video’s te bekijken?
Indien u alleen Nederlandse video’s wilt zien, kunt u de resultaten daarop selecteren en filteren.

5. Ik zie regelmatig de zelfde video’s, maar wel bij verschillende aanbieders. Hoe kan dit?
Beeldmateriaal is privacy gevoelig. Niet iedereen geeft zomaar toestemming om de haartransplantatie die wordt uitgevoerd, op te nemen en te publiceren op een website of op een YouTube kanaal. Het beeldmateriaal is bedoeld om u een idee te geven op welke manier de haarzakjes geoogst en getransplanteerd worden.

6. Kan ik vooraf aan de ingreep vragen of iemand beelden wil maken van mijn haartransplantatie, zodat ik later zelf kan zien wat er is gebeurd?
Achteraf terugzien hoe de behandeling is uitgevoerd en verlopen, is bijzonder. Tijdens de lange behandeling zit u immers in een behandelstoel. U weet dat de behandeling wordt uitgevoerd, maar u ziet hier niks van, omdat het uw hoofd betreft. In overleg met de uitvoerend specialist kunnen soms beeldopnames gemaakt worden van de ingreep. Neemt u dan wel een telefoon of camera mee. Bespreek dit ook tijdens het intakegesprek bij de haarkliniek waar u een ingreep overweegt.

7. Krijg ik korting als ik toestemming geef om een haartransplantatie video van mijn ingreep te maken?
Dit kan besproken worden met de betreffende haarkliniek, waar de behandeling wordt toegepast. Let wel dat u dan veelal ook toestemming dient te verlenen om het beeldmateriaal voor publicatie- promotiedoeleinden te mogen gebruiken. Overweegt u hiermee in te stemmen, lees dan de voorwaarden die gehanteerd worden aandachtig door. Besteed daarbij aandacht aan hoelang de beelden gebruikt mogen worden.

8. Is het zinvol om buitenlandse haartransplantatie video’s te bekijken?
Om een beeld te krijgen van het verloop van een haartransplantatie, is de taal waarin de ingreep heeft plaatsgevonden niet van belang. Het gaat erom dat u ziet hoe een FUE en/of FUT haartransplantatie toegepast worden. Hoe worden de plaatselijke verdovingen gezet, op welke manier worden de haarzakjes een voor een uit het donorgebied geoogst en hoe worden ze geplaatst in de transplantatie gebieden? Dit zijn dingen die u in een haartransplantatie video kunt zien.

9. Wat is het voordeel van haartransplantatie video’s?
Zonder dat u zelf een ingreep ondergaat, ziet u hoe de haartransplantatie wordt uitgevoerd. U ziet hoe een behandelkamer eruit kan zien en welke apparatuur wordt gebruikt tijdens de ingreep. Het is een handige hulp als u een haartransplantatie overweegt of als u zich voorbereidt op de behandeling.

10. Wat is het nadeel van haartransplantatie video’s?
Zeker de video’s die alleen fragmenten van de behandeling laten zien, kunnen een verkeerd beeld geven van de behandelduur. Een gemiddelde haartransplantatie duurt tussen de 4 en 8 uur, dit wordt niet in beeld gebracht. Daarnaast is het belangrijk om uzelf goed te realiseren dat een behandeling bij iedereen anders verloopt. Bij de een worden meer haarzakjes getransplanteerd dan bij de ander, zoals ook de resultaten per persoon verschillen.

11. Zijn er ook haartransplantatie video’s van bekende personen?
Ja. Het komt regelmatig voor dat bekende personen een haartransplantatie op beeld vast laten leggen. Hiervoor zijn uiteraard afspraken en overeenkomsten gemaakt met de haarkliniek waar de betreffende ingreep plaatsvindt. Zowel degene die de haartransplantatie ondergaat als de kliniek waar de behandeling wordt uitgevoerd, komen hierdoor onder de aandacht van een breder publiek. Wij hebben onder andere een interessante video van een haartransplantatie van Yuri van Gelder bij ons in de kliniek.

12. Zit er verschil in binnen- en buitenlandse haartransplantatie video’s?
U zult zien dat de FUE techniek op identieke wijze wordt toegepast. De voorbereiding kan verschillen, maar de uiteindelijke behandeling is nagenoeg hetzelfde. Wat onder andere kan verschillen, is het aantal grafts dat wordt getransplanteerd. Probeert u ook een FUT haartransplantatie video en een haarstamcel transplantatie video te bekijken. De verschillen in de techniek worden dan goed zichtbaar.

13. Geeft een haartransplantatie video een realistisch beeld van de ingreep?
Ja. Online haartransplantatie video’s zijn beelden van ingrepen die in werkelijkheid hebben plaatsgevonden. U kunt zien hoe de ingreep verloopt en op welke manier de haarzakjes worden geoogst en teruggeplaatst.

14. Kan ik ook video’s zien van haartransplantaties in Turkije?
Ja. Turkse haarklinieken plaatsen, net zoals de Nederlandse haarklinieken dat doen, regelmatig haartransplantatie video’s op de eigen website.

15. Zijn er ook haartransplantatie video’s van vrouwen?
Het aantal vrouwen dat een haartransplantatie ondergaat is aanmerkelijk lager in vergelijking met mannen. De meeste video’s die u online vindt betreft een behandeling bij mannen. Toch zijn er ook video’s beschikbaar van haartransplantaties bij vrouwen. Even zoeken op YouTube levert een aantal interessante beelden op. Het kan gebeuren dat u Engelstalige video’s vindt, dat maakt echter voor uw beeldvorming niets uit. Het gaat immers om het verloop van de behandeling en niet zozeer om de taal die wordt gesproken.

16. Zijn er FUT en FUE haartransplantatie video’s?
De FUT techniek wordt minder toegepast dan de FUE methode. Het is dan ook de moderne FUE techniek die het meest in beeld wordt gebracht. Toch zijn er ook FUT video’s gepubliceerd. Kijk goed naar de manier waarop het reepje huid wordt verwijderd en hoe de wond achteraf wordt gehecht.

17. Is er een leeftijdsbeperking voor het bekijken van haartransplantatie video’s?
Nee, zowel de video’s bij de haarklinieken als op YouTube hebben geen leeftijdsbeperking. Het is een chirurgische ingreep die uiterst veilig is.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie video’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu