fbpx

Haartransplantatie Youtube

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Haartransplantaties worden steeds vaker uitgevoerd. Mannen en vrouwen die te maken hebben met haarverlies, kiezen voor een behandeling in Nederland of in het buitenland. De toename in het aantal behandeling hangt nauw samen met de innovatieve ontwikkelingen die de haartransplantatie techniek heeft doorgemaakt. Wilt u weten hoe een behandeling eruit ziet? Bekijk dan eens een video en zoek online op haartransplantatie Youtube.

Haartransplantatie Youtube.
Haartransplantatie Youtube.
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Waarom haartransplantatie Youtube?

Het internet is een waardevolle bron als u meer informatie zoekt over behandelingen tegen haaruitval. Zeker als u een haartransplantatie overweegt, vindt u online veel interessante artikelen en ervaringsverhalen. Meelezen op haartransplantatie fora helpt u bij het vormen van een beeld van de ingreep. Mannen, en ook steeds meer vrouwen, delen hier hun haartransplantatie ervaringen met lotgenoten. Haarklinieken worden besproken, haartransplantatie technieken doorgenomen en resultaten gedeeld. Een forum is een ideale plaats om foto’s van haartransplantaties te bekijken. U ziet niet alleen foto’s van voor en lange tijd na de ingreep. Ook worden foto’s geplaatst van de tussenliggende periode. Hierdoor ziet u hoe een resultaat zich door de weken en maanden na de transplantatie ontwikkelt. Wilt u zien hoe de behandeling verloopt? Haartransplantatie behandelingen op Youtube laten zien hoe de ingreep wordt uitgevoerd. De video’s brengen de behandeling in beeld, zodat u weet wat u van de operatie kunt verwachten.

Haartransplantatie Youtube ervaringen

Youtube heeft een groot aantal video’s over haartransplantaties. U kunt een keuze maken uit haarimplantatie Youtube filmpjes die zowel uit Nederland als uit het buitenland afkomstig zijn. Het is interessant om verschillende video’s te bekijken. Maak een onderscheid tussen een FUT haartransplantatie en een haarimplantatie die met de FUE techniek wordt uitgevoerd. De video’s zijn niet altijd van ondertiteling en/of Nederlands commentaar voorzien. Beelden spreken echter voor zich. Door het toenemend aantal FUE haartransplantaties die worden uitgevoerd, is er eveneens ontwikkeling in online gedeelde haartransplantatie video’s zichtbaar. Naast standaard video’s waarbij de chirurgische haarimplantatie in beeld wordt gebracht, houden mensen een vlog bij. Een vlog over een haartransplantatie? Ja zeker. Het interessante van deze vlogs is dat u kunt zien hoe het herstel na de behandeling verloopt. Door op regelmatige basis vlogs te posten, is prima te zien op welke wijze de hoofdhuid zich hersteld en hoe het haargroei proces wordt hervat.

Het belang van online haartransplantatie video’s

Haartransplantatie filmpjes op Youtube en andere soorten video’s zijn van belang voor iedereen die meer informatie zoekt over een geschikte behandeling tegen haaruitval. Uiteraard brengt een Youtube filmpje niet de hele behandeling in beeld. Een haartransplantatie is een intensieve ingreep die tussen de vijf en tien uur kan duren. Dit hangt onder meer af van het aantal grafts dat bij u getransplanteerd wordt. De artsen van Acura Medisch Centrum hebben ruime ervaring met haartransplantaties. Het team is perfect op elkaar ingespeeld en dat telt mee bij de duur van de behandeling. Op de dag van de behandeling is het belangrijk dat u ontspannen bent en zich op uw gemak voelt. Het is niet ongebruikelijk dat u de hele dag bezig bent met de ingreep. U kunt de kliniek aan het einde van de behandeling verlaten. Laat u ophalen door een bekende, het is beter om die dag zelf niet te rijden.

Doe uw voordeel met haartransplantatie video’s op Youtube

Na het zien van meerdere haartransplantatie Youtube video’s heeft u waarschijnlijk een beter idee van de behandelwijze. Neem dit mee bij de beslissing om u te laten behandelen bij een haarkliniek. U kunt op gerichte wijze vragen stellen aan de behandelend specialist. Laat tijdens het intakegesprek zien dat u zich op verschillende manieren voorbereid op de haartransplantatie. U overweegt immers een kostbare ingreep, een belangrijke investering in uw eigen welzijn. De artsen van Acura Medisch Centrum, met klinieken in Amsterdam  en Weert, informeren u over de behandelingen die bij u mogelijk zijn.

Haartransplantatie YouTube FAQ – Veelgestelde vragen

1. Zijn er op YouTube haartransplantatie beelden beschikbaar?
Ja. Zowel haarklinieken als mensen die reeds een haartransplantatie hebben ondergaan, publiceren via YouTube vaak beeldmateriaal. Zowel de ingreep zelf als de ontwikkeling van de resultaten wordt dan duidelijk in beeld gebracht.
2. Hoe vind ik haartransplantatie video’s op YouTube?
YouTube heeft een handige zoekfunctie, waarmee u willekeurige films en video’s kunt zoeken. Als u ‘haartransplantatie’ intypt wordt het woord aangevuld met eventuele zoeksuggesties. U krijgt een lange lijst met resultaten die passen bij uw zoekopdracht.
3. Zijn de beelden die ik zie op YouTube authentiek?
Ja, daar kunt u over het algemeen wel van uitgaan. Naast haarklinieken die een behandeling promoten, ziet u ook beeldmateriaal van bekende personen die een behandeling hebben ondergaan. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer zogenaamde vlogs waarin u ziet hoe de resultaten van een haartransplantatie zich ontwikkelen.
4. Waarom plaatsen mensen beeldmateriaal van een haartransplantatie op YouTube?
Het is steeds normaler geworden om ervaringsverhalen te delen. Dit kan zowel via een haartransplantatie forum waar u ervaringen kunt lezen, als via vlogs waar een behandeling in beeld wordt gebracht. Als voorbereiding op een ingreep, kan een filmpje op YouTube uitkomst bieden. Beeldmateriaal delen is een persoonlijke keuze. Als u het niet erg vindt om over een aantal jaar nog steeds die ene haartransplantatie video van uzelf terug te vinden op YouTube, dan is er niets op tegen om beeldmateriaal te publiceren.
5. Worden op YouTube alleen video’s geplaatst van de haartransplantatie zelf?
Nee, absoluut niet. U kunt daarnaast filmmateriaal bekijken van de voorbereiding op de ingreep, maar ook de periode na de behandeling wordt in beeld gebracht. Ervaringsverhalen zijn opgenomen en aan de hand van de ontwikkelende resultaten krijgt u een prima idee van een volledige haartransplantatie procedure.
6. Kan ik zien hoelang het duurt voordat het eindresultaat is bereikt?
Ja. Diverse filmpjes en persoonlijke vlogs laten zien hoe de behandelde hoofdhuid er direct na een behandeling uitziet. De daarop volgende herstelperiode, het haarverlies en de eerste nieuwe haargroei laten zien wat u van de weken en maanden na de haartransplantatie kunt verwachten. Trotse vloggers nemen u bijvoorbeeld mee naar de eerste kappersbeurt en tonen met trots hoe het eindresultaat er ruim een jaar na de ingreep uitziet.
7. Zijn er ook minder positieve YouTube video’s beschikbaar?
Dat is zeker het geval. Niet iedereen heeft een even positieve ervaring en niet iedereen is achteraf tevreden met het bereikte resultaat. Diverse video’s laten zien hoe een teleurstellend resultaat eruit ziet. Ook zijn een aantal filmpjes gepubliceerd waarbij u kunt zien dat slechts een klein gedeelte van de getransplanteerde haarzakjes zijn aangeslagen na de ingreep.
8. Kan ik op YouTube Turkse haartransplantatie video’s vinden?
Ja. Verschillende Turkse haarklinieken hebben FUT- en/of FUE haartransplantatie filmpjes geüpload. Bovendien beschikt een aantal aanbieders over een eigen YouTube kanaal dat volledig aan haartransplantatie behandelingen is gewijd. Buiten de haarklinieken zelf worden ook video’s getoond van mannen en vrouwen die een behandeling in Turkije hebben laten uitvoeren.
9. Worden op YouTube haartransplantaties bij vrouwen in beeld gebracht?
Als u bij de zoekfunctie ‘haartransplantatie vrouwen’ intypt, krijgt u vanzelf een overzicht van geschikte video’s. Zowel de ingreep als de resultaten na afloop zijn in beeld gebracht. U ziet hoe deze vrouwen de behandeling hebben ervaren en hoe een haartransplantatie ervoor heeft gezorgd dat ze weer met zelfvertrouwen in de spiegel kunnen kijken.
10. Mag een haarkliniek beeldmateriaal zonder mijn goedkeuring publiceren op YouTube?
Nee, dat mag niet zomaar. Overigens wordt ook niet van iedere haartransplantatie die een specialist uitvoert beeldmateriaal gemaakt. U dient vooraf schriftelijke toestemming te geven voor het feit dat de beeldopnames gemaakt worden. Daar komt ook bij dat u toestemming dient te verlenen voor het gebruik van de betreffende beelden als promotie- en/of publicatiemateriaal. Lees de voorwaarden aandachtig door. Hiermee voorkomt u dat u achteraf met ongewenste situaties wordt geconfronteerd.
11. Hoelang blijft beeldmateriaal op YouTube beschikbaar?
Films en video’s die geüpload worden naar YouTube blijven daar in principe beschikbaar. Het is mogelijk om de beelden zelf te verwijderen, hiervoor dient u wel zelf degene geweest te zijn die de film heeft gepubliceerd. In sommige situaties kan YouTube zelf besluiten om materiaal te verwijderen.
12. Ik heb op YouTube een filmpje gezien van een haartransplantatie robot. Wordt deze techniek al toegepast?
Ja, maar niet zelfstandig. De huidige haartransplantatie robot is afhankelijk van de nauwkeurige bediening van een ervaren haartransplantatie specialist. In de toekomst zal de techniek naar alle waarschijnlijk verder ontwikkeld en verfijnd worden. Acura Medisch Centrum past vooralsnog met uitstekende resultaten handmatig de FUE haartransplantatie techniek toe.
13. Worden de verschillende haartransplantatie technieken bij een YouTube video in beeld gebracht?
Ja. U kunt zowel video’s bekijken van de FUT haartransplantatie als van de FUE methode. Kijk hierbij goed naar de verschillende manieren waarop de haarzakjes uit het donorgebied verwijderd worden. Interessant is ook om te zien hoe de huid in geval van de FUT techniek gehecht wordt.
14. Wat is een haartransplantatie vlog die ik op YouTube zie?
Mannen of vrouwen die een haartransplantatie ondergaan, kunnen hierover een soort van video dagboek bijhouden en op YouTube publiceren. Het interessante van deze vlogs is dat u kunt zien hoe een resultaat zich door de maanden heen ontwikkeld. Voordat het eindresultaat zichtbaar is, zijn immers 9 tot 12 maanden verstreken.
15. Kan ik een haartransplantatie video zien van de haarkliniek van mijn voorkeur?
Veel haarklinieken beschikken over video’s en YouTube kanalen waarop beelden van behandelingen worden getoond. Kunt u deze niet direct vinden, vraag er dan naar bij de haarkliniek van uw voorkeur. Vaak is een telefoontje of berichtje al voldoende om uw vraag beantwoord te krijgen.
16. Ik zie in een haartransplantatie video specialisten die wel in erg veel video’s terug komen. Hoe is dit mogelijk?
Probeer te ontdekken of het een filmpje is dat bij een specifieke kliniek is opgenomen en of het daadwerkelijk dezelfde arts is. Knippen en plakken is tegenwoordig in online video’s ook mogelijk.
17. Hoe weet ik dan of het originele beelden zijn?
Nederlandse YouTube kanalen van haarklinieken, behandelend specialisten en vlogs zijn vrijwel altijd origineel.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om haaruitval tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie Youtube’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting samenwerkingspartner
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu