fbpx

Haartransplantatie in Zaanstad, Zaandam of Den Bosch, ’s-Hertogenbosch

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Behoort u tot de mensen die ongewenste haaruitval of kaalheid als vervelend ervaren? De keuze voor een haartransplantatie in Zaanstad, Zaandam, Den Bosch (’s-Hertogenbosch) of omgeving kan daar een einde aan maken. Acura Medisch Centrum heeft hedendaags ingerichte privé klinieken in Amsterdam en Weert waar FUE haartransplantaties worden aangeboden. Wilt u weten of uw haaruitval voor een haartransplantatie in aanmerking komt? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.

Haartransplantatie in Zaandam, Zaanstad of Den Bosch?
Haartransplantatie in Zaandam, Zaanstad of Den Bosch?
Taboe omtrent haartransplantatie in Zaanstad, Zaandam, Den Bosch (’s-Hertogenbosch) en omgeving

De dagen dat een effectieve behandeling als een haartransplantatie tegen haaruitval niet in het openbaar bespreekbaar waren, zijn voorgoed voorbij. Door de verbeteringen in de toegepaste haartransplantatie technieken, de toename van het aantal haarklinieken en het aantal bekende personen dat voor een behandeling kiest, is de taboesfeer doorbroken. Dit maakt dat een haartransplantatie voor meer mannen en vrouwen toegankelijk is geworden. Een intakegesprek bij een haarkliniek geeft u meer inzicht in de mogelijkheden en welke resultaten u mag verwachten. Een haartransplantatie is een effectieve behandeling bij:

 • Groter wordende of kalende inhammen.
 • Een terugtrekkende haarlijn.
 • De verdikking van uw haardos.

De gewenste haartransplantatie wordt bij Acura Medisch Centrum uitgevoerd in een moderne, rustgevende behandelkamer. Na de ingreep kunt u dezelfde dag de kliniek verlaten, om thuis in uw vertrouwde omgeving te herstellen.

Intensiteit van een FUE haartransplantatie

Al tijdens het intakegesprek bij de kliniek waar uw keuze op is gevallen, wordt de FUE haartransplantatie uitgebreid besproken. Een FUE haartransplantatie in Zaanstad, Zaandam, Den Bosch of omgeving is een intensieve ingreep die met uiterste precisie wordt uitgevoerd. In tegenstelling tot bij oudere technieken laat de FUE haartransplantatie techniek geen littekens achter. Het is een chirurgische ingreep, waarbij een lokale verdoving wordt toegepast. Door de verfijning van de gebruikte techniek, wordt er niet in uw huid gesneden en behoort hechten tot het verleden. De ervaren cosmetisch arts hanteert een ultra fijne holle naald om de grafts uit het donorgebied te oogsten. Ieder haarzakje bevat gemiddeld een tot vier haren. Na het oogsten wordt de graft op kwaliteit gecontroleerd en ingebracht in het transplantatiegebied. Afhankelijk van het aantal grafts die bij u worden getransplanteerd, kan een behandeling een hele dag duren. Het kan voorkomen dat de ingreep over meerdere dagen wordt verspreid. Doorgaans wordt een FUE haartransplantatie nagenoeg pijnloos ervaren. Voordat u de kliniek verlaat, krijgt u een aantal handige adviezen die het herstel en het eindresultaat positief kunnen beïnvloeden.

De haartransplantatie kosten

Wilt u meer weten over de haarimplantatie behandeling en haarimplantaten? Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een ingreep? Contact opnemen met de vakkundige medewerkers van Acura Medisch Centrum is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Maak een afspraak voor een intakegesprek en laat u voorlichten over de behandeling. De arts bekijkt en bespreekt de onderliggende oorzaak van uw kaalheid. U ontvangt een persoonlijk behandelplan, waarin het aantal grafts dat getransplanteerd kan worden is vermeld. De prijsopgave die u bij het behandelplan krijgt, is inclusief de kosten voor onder meer de nazorg. Contact opnemen kan telefonisch of via e-mail.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een haartransplantatie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘haartransplantatie in Zaanstad, Zaandam of Den bosch’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
 • Haarstichting-keurmerk
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu