fbpx

Huid behandeling Weert

Wilt u meer weten over een huid behandeling in Weert? Uw huid is een weerspiegeling van uw gezondheid en welzijn. De uitstraling van uw huid vertelt iets over uw leeftijd en uw gemoedstoestand. Verschillende factoren zijn van invloed op de gezondheid van uw huid. U kunt een grauwe tint ontwikkelen als gevolg van bijvoorbeeld (over)vermoeidheid. Met een huid behandeling in Weert krijgt uw huid weer een frissere, jongere uitstraling.

Huid behandeling Weert.
Huid behandeling Weert.
Keuze huid behandeling in Weert

U wilt de conditie en uitstraling van uw huid laten verbeteren, maar u weet niet precies welke mogelijkheid u moet kiezen. De specialisten en huidtherapeut van Acura Medisch Centrum onderzoeken uw huid en geven u een realistisch beeld van de mogelijkheden. Binnen de kliniek worden diverse huidbehandelingstechnieken aangeboden. De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten die jaarlijks honderden huidverbeterende behandelingen toepassen. U bent in vertrouwde handen en kunt rekenen op een succesvolle behandeling. Wat kunt u verwachten van huid behandeling?

 • Natuurlijke resultaten en een stralende huid.
 • Behandeling door ervaren huidtherapeuten en specialisten.
 • Goed bereikbare kliniek in het centrum van Weert.
 • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding.
Gezichtsbehandeling voor een jongere uitstraling

De huid van het gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Behoorlijk belastend voor de vitaliteit en uitstraling van uw huid zijn onder andere het zonlicht en luchtvervuiling. De gevolgen hiervan zijn zichtbaar in de vorm van pukkeltjes, grove poriën en tekenen van huidveroudering, zoals rimpeltjes en lijntjes. In combinatie met de juiste dagelijkse huidverzorging kunt u uw huid onder meer met een chemische peeling laten verbeteren. Eventueel kan een gezichtsbehandeling worden geadviseerd waarbij de chemische peeling in verschillende behandelingen wordt toegepast. De samenstelling van de chemische peeling wordt op een zorgvuldige manier gedaan. De voorbereiding die aan een chemische peeling voorafgaat is medebepalend voor het resultaat. De huidtherapeut geeft u tijdens het consult instructies die u in de weken en dagen voor de behandeling opvolgt. Een peeling duurt doorgaans 30 tot 45 minuten. Afhankelijk van de aandoening die u laat behandelen zijn meerdere sessies nodig. De ingrediënten zorgen ervoor dat de huid versneld verschilfert en er daardoor beter en gezonder uitziet. Om uw huid optimaal te ondersteunen en gezond te houden, kan de huidtherapeut u naast een bepaalde behandeling ook het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten adviseren. Speciaal ontwikkelde producten hydrateren en beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. De balans van uw huid wordt verbeterd en het verouderingsproces wordt afgeremd. Ouder worden is een natuurlijk proces wat tot gevolg heeft dat uw huid minder snel vernieuwd, dikker en droger wordt. De huid gaat daardoor makkelijker rimpelen. Factoren die hierop van invloed zijn zoals de zon, uw levensstijl en uw voedingsgewoonte kunnen de veroudering in een stroomversnelling brengen. Het herstellen van de natuurlijke balans is iets wat met een huid behandeling wordt bewerkstelligd.

Wees voorzichtig na de huid behandeling in Weert

Als gevolg van de huid behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn. Afhankelijk van de toegepaste methode gaat de huid in de dagen die volgen afschilferen, vervellen en/of worden er korstjes gevormd. Met betrekking tot uw dagelijkse werkzaamheden kan de behandeling vlak voor het weekend worden gedaan. Uw huid ziet er tijdens de dagen na de behandeling anders uit dan gebruikelijk. Het is belangrijk om daarbij op te letten dat u niet:

 • Krabt aan de korstjes, pukkeltjes of losse velletjes. Het verder beschadigen van de huid kan ontstekingen en littekens tot gevolg hebben.
 • De huid niet wast met water dat te warm is.
 • Gebruik maakt van huidverzorgingsproducten op basis van bijvoorbeeld alcohol.

Na een paar dagen ziet u al verbetering. Idealiter volgt u de adviezen van de huidtherapeut op en blijft u weg uit de zon en gaat u niet naar een natte omgeving, zoals een zwembad of sauna. De ontwikkeling van de huidverbetering zal zich ook na de behandeling doorzetten. Tijdens het consult vertelt de specialist hoeveel behandelsessies er geadviseerd worden om het optimale resultaat te bereiken. Krijgt u van de huidtherapeut of specialist het advies om een bepaald huidverzorgingsproduct te gebruiken? Gebruik deze dan zo lang als geadviseerd wordt.

Kosten en vergoeding huid behandeling

U heeft voor huidbehandelingen en huidtherapie niet altijd een verwijzing van een huisarts of dermatoloog nodig. Huidbehandeling kan worden aangeboden als aanvulling op een behandeling of ingreep die u eerder heeft ondergaan, het kan echter ook een prima op zichzelf staande behandeling zijn. Of de aanbevolen huidbehandeling vergoed wordt, hangt af van uw zorgverzekering en uw aanvullende zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van zowel de basis- als aanvullende verzekering staan de eisen en voorwaarden vermeld waar een huidbehandeling aan dient te voldoen om voor vergoeding in aanmerking te komen. Hoe de behandeling en het kostenplaatje er in realiteit uitzien, wordt tijdens een consult met u besproken. Het consult is bedoeld om de huidproblemen, die u ervaart te onderzoeken en een geschikt behandelvoorstel te doen. Afhankelijk van de eventuele combinatie van behandeltechnieken en het aantal noodzakelijke behandelsessies ontvangt u een behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave.

Consult huid behandeling in Weert

Zoekt u een huid therapeutische behandeling die voldoet aan uw specifieke behoefte? Maak een afspraak voor een huidverbeteringsconsult bij Acura Medisch Centrum. Bent u voor een huidaandoening onder behandeling van een huisarts of dermatoloog en heeft u medicatie voorgeschreven gekregen? Neem deze mee naar het consult. De ervaren huidtherapeuten en specialisten houden daar rekening mee bij het samenstellen van een behandelplan. Een verwijzing is niet noodzakelijk. Indien uw zorgverzekering een gedeelte of de volledige kosten vergoedt, kan er eventueel direct tussen de kliniek en uw zorgverzekeraar gecommuniceerd worden. Stel de vragen die u heeft en vertel de huidtherapeut welke verwachting u van een behandeling heeft. De huidtherapeut zal vragen naar uw gezondheid en de huidproblemen die u heeft en/of wilt laten behandelen. De huid wordt nader bekeken en onderzocht. Alleen door een grondige aanpak kan een behandeling worden voorgesteld die volledig aan uw persoonlijke behoefte voldoet. Het consult is gratis. Wilt u een afspraak maken en meer informatie over huidbehandelingen in Weert ontvangen? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495-431709.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu