fbpx

Huidtherapie Acura Medisch Centrum

Last van huidproblemen? Maak een afspraak bij de huidtherapeut voor een vrijblijvend consult! Een huidtherapeut is een paramedicus die gespecialiseerd is in het behandelen van huidproblemen.

De diversiteit aan huidproblemen is groot waardoor het behandelaanbod van de huidtherapeut breed is. Bijvoorbeeld huidklachten als acne, overbeharing, haarverlies dunner worden haar, pigmentproblemen, huidveroudering, couperose en andere oppervlakkige vaatproblemen, littekens, storende steelwratjes, bultjes en andere onschuldige huidoneffenheden vallen onder het domein van de huidtherapeut. Door middel van verschillende behandeltechnieken, zoals licht- en lasertherapie, chemische peelings en mesotherapie kan de huidtherapeut deze huidproblemen behandelen.
Enkele huidtherapeutischebehandelingen worden vergoed uit de basis- of aanvullende verzekering.
Wil je meer informatie over onze behandelingen of ben je benieuwd wat we voor jouw huid kunnen betekenen? Maak via onderstaande tool een afspraak voor een vrijblijvend consult bij onze huidtherapeut.
Je kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu