fbpx

Huidverbetering Amsterdam IJburg

Bent u op zoek naar een kliniek voor huidverbetering in Amsterdam IJburg? Net als u, proberen we er allemaal jong uit te blijven zien. Maar naarmate we ouder worden, beginnen we ondanks alles toch huidverouderingsverschijnselen te zien. Vanaf ongeveer het 30e levensjaar wordt de huid dunner, kwetsbaar, slap en droog. Ook bloedvaten verminderen, waardoor de huid minder voorzien wordt van voedingsstoffen. Collageen en elastine wordt minder opgebouwd en de huid wordt slapper. Om het verouderingsproces tegen te gaan, bied Acura Medisch centrum een aantal doeltreffende behandelingen. In dit artikel worden verschillende huidverbetering behandelingen voor u opgesomd.

Huidverbetering in Amsterdam IJburg?
Huidverbetering in Amsterdam IJburg?
Huidverbetering met de fractionele C02 laser

Wat is een gefractioneerde laser? De gefractioneerde laser is een hoogwaardige laser die voor veel doeleinden inzetbaar is. Wanneer we ouder worden, zien we dat aan de huid: de huid verliest elasticiteit, waardoor er rimpels ontstaan. Door invloeden van de zon ontstaan pigmentvlekken, ook wordt de structuur van de huid naarmate we ouder worden grover. Om al deze ontsierende eigenschappen aan de huid te verbeteren,  wordt de fractionele laser ingezet.

Het resultaat van een fractionele CO2 laser

De fractionele laser maakt microscopische gaatjes in de huid, waardoor de laser haar warmte afgeeft in de huid. De huid zet deze warmte om in nieuw collageen en elastine, dit zijn de bouwstenen van onze huid. Daarnaast ziet de huid deze kleine microscopische gaatjes als kleine wondjes, waardoor er een herstelproces in de huid wordt geactiveerd. Door dit herstelproces vernieuwt de huid zich. Naast deze eigenschappen absorbeert de laser ook het opgestapelde pigment van pigmentvlekken. Hierdoor zullen de pigmentvlekken verminderen of zelfs verdwijnen. Doordat er kleine gaatjes in de huid ontstaan, zal het herstelproces ongeveer drie tot vijf dagen duren. De eerste resultaten zullen ongeveer met één maand te zien zijn. Gedurende het gehele herstelproces vernieuwt het huidoppervlak zich volledig en wordt er nieuw collageen en elastine aangemaakt.
De gefractioneerde laser zorgt voor een natuurlijke huidverbetering in de huid, waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van chemische stoffen, toxines of fillers. Daarom wordt deze laser gezien als een natuurlijke manier van huidverbetering en huidverjonging.
De meeste mensen hebben slechts 2 behandelingen nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie op het eigen herstelproces en de aanmaak van lichaamseigen collageen kan het behandelend gebied baat hebben bij een derde behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.
De gefractioneerde laser wordt vaak ingezet in combinatie met Ultherapie, omdat hierdoor de resultaten nog beter zijn. Waarbij de fractionele CO2 laser werkt op rimpels, pigment en de huidstructuur, werkt Ultherapie op verstrakking. Daarom vormen deze 2 behandelingen een prachtig resultaat, waarbij vaak één behandeling al voldoende is.

Het huidverbetering consult in Amsterdam IJburg

Tijdens het consult geeft de arts uitleg over de techniek en procedure van een laserbehandeling. Wij vragen u naar uw algemene gezondheidstoestand, zoals uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, eventuele allergieën, etc. Zo vindt de behandeling met de fractionele CO2 laser in optimale omstandigheden plaats.
Ook bespreken we uw wensen en vertellen wij u wat de mogelijkheden van een huidverjonging met fractionele laser zijn. Wij proberen altijd zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Uiteraard brengen we u op de hoogte van de mogelijke risico’s en complicaties. Tijdens het consult heeft u alle ruimte om vragen te stellen.

De huidverbetering kosten
1x Gezicht compleet€ 250
1x Regio*€ 75
3x Gezicht compleet€ 600
3x Gezicht compleet + Juvenus Biostimulatie€ 700
Environ en Dermaceutic

Huidveroudering wordt naast genetische factoren ook bepaald door processen van buitenaf. Deze tekenen van huidveroudering zijn het gevolg van onze gewoontes en leefomstandigheden zoals stress, voeding met veel suikers, alcohol, verkeerd cosmeticagebruik en natuurlijk de zon. Zonlicht brengt veel schade toe aan de huid. Ultraviolet licht is een beruchte ‘sloper’ van elastinevezels en bindweefsels. Zonlicht breekt het elastine in vele kleine stukjes, net zoals een haar-elastiekje bros wordt na langdurig in de zon te hebben gelegen. Bij het oprekken breekt dit elastiekje vrijwel direct.
Naast een gezonde leefstijl is een goede huidverzorging essentieel voor het behouden van een mooie huid. Er zijn veel producten op de markt die beloven wondercrèmes te zijn en rimpels te verminderen. Helaas is dit vaak niet het geval! De reden hiervan is dat actieve ingrediënten ontbreken of de concentratie van de werkzame stof te laag is. Ook zijn er veel verpakkingen, waarbij zuurstof en licht komt  bij de crème, waardoor de werkzame stoffen vervliegen. Omdat wij staan voor duurzame producten, met hoge concentraties werkzame stoffen, een uitgebreid aanbod voor elk huidtype en daarnaast een goed prijs kwaliteit verhouding, werken wij bij Acura Medsisch centrum met Environ en Dermaceutic. Deze producten zijn niet vrij op de markt verkrijgbaar en kunnen alleen gekocht worden na een consult met een huidtherapeut. Deze specialist zal eerst een huidanalyse uitvoeren, waardoor duidelijk wordt aan welke producten uw huid behoefte heeft. Wilt u weten naar welke producten uw huid snakt? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de huidtherapeut.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een huidverbetering behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘huidverbetering Amsterdam IJburg’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu