fbpx

Huidverbetering Weert

Zoekt u informatie over huidverbetering in Weert? Als gevolg van het ouder worden, medische behandelingen, hormonale schommelingen, blootstelling aan het zonlicht, overmatig gebruik van agressieve cosmeticaproducten en luchtvervuiling verandert uw huid. Dit kan vervelende huidproblemen tot gevolg hebben. Met behulp van huidverbetering in Weert worden problemen als pigmentatie, acne, roodheid, rimpels en bultjes behandeld en verminderd.

Huidverbetering Weert.
Huidverbetering Weert.
Van een beschadigde naar een stralende huid

Niet alleen is de huid het grootste lichaamsorgaan, het is tegelijkertijd een weerspiegeling van uw gezondheid. Zaken zoals rimpels, pigmentvlekken, littekens, puistjes en moedervlekken ontsieren de uitstraling van uw huid en worden als vervelend ervaren. Voor de meeste van deze kwalen zijn cosmetische behandelingen beschikbaar. Met de juiste techniek krijgt u weer een mooie, stralende huid en stoort u zich niet langer aan de oneffenheden. Soms is het niet genoeg om uw huid te behandelen met crèmes, gels en lotions. Als dit het geval is, kan een behandeling voor huidverbetering in Weert overwogen worden. Een passende behandeling verzorgt uw huid verder en anders dan de dagelijkse verzorgingsroutine. In de apparatuur en producten die voor gezichtsbehandeling gebruikt worden, zitten meer en andere werkzame stoffen dan in uw dagelijkse huidverzorgingscrème. De ingrediënten dringen dieper door in de huid, waardoor nieuwe cellen de kans krijgen zich te ontwikkelen en de structuur van de huid te verbeteren. Het gevolg van een geslaagde huidverbeterende behandeling is een stevigere en gezonde huid. Huidverbetering laat uw huid weer stralen.

Behandelmogelijkheden huidverbetering in Weert

Niet alleen een doffe uitstraling, maar ook huidverslapping, couperose, rimpels, lijntjes en acne zijn regelmatig voorkomende huidaandoeningen die behandeld en verbeterd kunnen worden in onze kliniek. Acura Medisch Centrum in Weert heeft passende behandelingen voor alle huidtypes. Chemische peelings, mesotherapie, fractional lasertherapie en ultherapie zijn succesvol bij de behandeling van huidproblemen. Stoort u zich aan het uiterlijk van uw huid? Onze ervaren specialisten staan voor u klaar. Of u nu voor een kleine onvolkomenheid komt of dat u al langere tijd last heeft van een huidprobleem, we zoeken samen naar de beste behandeltechniek. Verschillende huidverbeterende technieken worden toegelicht en verduidelijkt door middel van beeldmateriaal. Dagelijks worden in de kliniek behandelingen toegepast om problemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, couperose, steelwratjes, rosacea en zichtbare tekenen van het ouder worden te corrigeren.

Huidproblemen effectief behandelen

Een groot aantal huidproblemen worden door ervaren specialisten en huidtherapeuten effectief en gericht behandeld. Huidverbetering kent diverse behandelmethodes en een behandeling wordt volledig op uw unieke behoefte afgestemd. Behandeltechnieken worden ook met elkaar gecombineerd om een optimaal resultaat te bereiken. De meest voorkomende behandeltechnieken voor huidverbetering in Weert zijn:

 • Acne therapie. Acne en acne littekens behoren tot de meest voorkomende en opvallende huidproblemen. Met behulp van een fractional CO2 laserbehandeling, al dan niet in combinatie met een chemische peeling en gezichtsverzorgingsproducten, wordt de huid verbeterd. Afhankelijk van de ernst van de acne en de littekens zijn een aantal sessies nodig. Tijdens het consult bij de huidtherapeut kan een nauwkeurige inschatting gemaakt worden van de duur van het behandeltraject.
 • Couperose behandeling. Couperose is een onschuldige, maar opvallende aandoening die zich kenmerkt door de kleine rode, soms blauwe bloedvaatjes in het gezicht. Couperose wordt het meest gezien bij mensen van middelbare leeftijd. De aandoening kan behandeld worden met Fractional CO2 Laser en/of IPL.
 • Chemische peeling. Met een chemisch ‘schuurmiddel’ wordt uw bovenste huidlaag verwijderd. Na de peeling ziet uw huid er jonger en frisser uit. De techniek wordt gebruikt om rimpels, beschadigingen en oneffenheden van de huid te verminderen. De fruitzuren die in de chemische peeling zijn verwerkt zorgen voor een versnelde afschilfering van de huid. Ook wordt de huid beter doorbloed en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Aandoeningen als acne, grove poriën, pigmentvlekken, verhoorning van de huid en littekentjes worden met een chemische peeling succesvol behandeld.
 • Pigmentvlekken verwijderen. Pigment- en ouderdomsvlekken kunnen verwijderd of vervaagd worden door middel van een chemische peeling, een laserbehandeling, IPL behandeling of coagulatie. Laat voordat u een pigmentvlek laat verwijderen controleren of de vlek kwaadaardig is. Heeft u een donkere huidskleur? Voorzichtigheid is geboden bij het behandelen van pigmentvlekken. Het contrastverschil kan na behandeling extra opvallen.
 • Fractional CO2 Laser behandeling. Lasertherapie wordt gebruik om uw huid te verjongen en te verstevigen. De geavanceerde laserapparatuur schiet kleine gaatjes in de huid. De warmte die hierbij vrijkomt stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Behandeling met de Fractional CO2 Laser biedt een oplossing voor de verouderde huid. Ook kraaienpootjes, rimpeltje rondom uw mond, littekens, pigmentvlekken, vale ondertoon van uw huidskleur en grove poriën komen voor een Fractional CO2 laser behandeling in aanmerking.
Veilige huidverbeteringsbehandeling

Huidverbetering bestaat uit een scala van behandelmogelijkheden. Als u de behandeling door een ervaren specialist of huidtherapeut toe laat passen, is het risico op bijwerkingen klein. Tijdelijke zwellingen, roodheid en bloeduitstortingen kunnen zich voordoen. Dit zijn verschijnselen die na een aantal dagen vanzelf afnemen. Een enkele keer doet zich een allergische reactie voor of raakt de behandelde huid geïnfecteerd. Dit zijn echter uitzonderingen. Stelt de specialist een behandeltraject voor, waarbij meerdere sessies zijn inbegrepen? Volg het traject nauwgezet en sla geen behandeling over. Afhankelijk van de kwaal of aandoening die u laat behandelen, kan geadviseerd worden om regelmatig een nabehandeling te doen. Zo blijft het bereikte effect behouden.

Gratis consult huidverbetering in Weert

Stoort u zich aan bijvoorbeeld een opvallend pigmentvlekje in uw gezicht? Heeft u acnelittekens waar u van af wilt? Maak een afspraak voor een gratis consult voor huidverbetering bij Acura Medisch Centrum. Onze ervaren specialisten en huidtherapeut laten voorbeelden zien van behandeltechnieken en resultaten die daarmee bereikt worden. U kunt aangeven waar u zich aan stoort en welke verwachting u van een behandeling heeft. Uw huid wordt aandachtig bekeken, waarbij ook uw gezondheid en eventueel medische geschiedenis worden besproken. Op basis hiervan stelt de specialist of huidtherapeut een behandeltechniek of een combinatie van technieken voor. Heeft u vragen? Stel deze gerust tijdens het consult, de specialist of huidtherapeut neemt uitgebreid de tijd om deze te beantwoorden. Wilt u meer weten over huidverbetering? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495-212134. Vult u het contactformulier in? Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu