fbpx

Huidverbetering

Bent u op zoek naar een behandeling om de huidstructuur te verbeteren? Het grootste lichamelijke orgaan, uw huid, is gelijk één van de meest opvallende onderdelen van uw uitstraling. Niets is zo gewild als een jonge, frisse en stralende huid. Diverse omstandigheden laten helaas zo hun sporen na op uw huid. Rimpels, lijntjes, moedervlekken, pigmentvlekken of littekens zijn soms storend in uw gezicht aanwezig. Huidverbetering is een verzamelnaam voor diverse cosmetische ingrepen die uw huid weer een jeugdige uitstraling kunnen geven.

Huidverbetering.
Huidverbetering.
Huidverbetering in Nederland

Uw ogen, uw haar en uw huid zijn voor de buitenwereld typerend voor uw uiterlijk. Dagelijks besteden mannen en vrouwen veel aandacht aan huid- en haarverzorging. Ondanks een goede verzorging kan het gebeuren dat uw huid wat extra’s nodig heeft. Huidverbetering is een uitstekende aanvulling op de normale huidverzorging. Wat dacht u van een intens voedende gezichtsbehandeling of een huidverbeterende chemische peeling? Door gebruik te maken van en te werken met actieve stoffen en ingrediënten die dieper in uw huid doordringen, ontstaat het gewenste effect. Niet alleen verbetert de structuur van uw huid, maar ook kan de bovenste laag verwijderd worden, waardoor uw gezicht er weer glad en jong uitziet. Het behandelen en verminderen van rimpels en lijntjes kan eveneens met huidverbeterende behandelingen bereikt worden. Diverse schoonheidssalons en gespecialiseerde klinieken bieden huidverbetering in één of meerdere vormen aan. Stel uzelf eerst de vraag wat u verwacht van huidverbetering en wat uw wensen zijn ten aanzien van een geschikte behandeling. Cosmetisch artsen en huidtherapeuten kunnen aan de hand van uw huidstructuur en eventuele huidproblemen een concrete behandeling voorstellen.

Chemische peeling, CO2 laser of Ultherapie?

Uw huid heeft het dag in dag uit zwaar te verduren. Invloeden van binnen- en buitenaf laten allemaal hun sporen na. UV-straling, uitlaatgassen, luchtvervuiling, voedingsmiddelen, tabak en alcohol zijn hiervan voorbeelden. Tel daar de weersveranderingen en temperatuurverschillen bij op en het wordt ineens duidelijk wat uw huid allemaal doorstaat om u te beschermen. Uitdroging, pigmentvlekken, rimpeltjes en lijntjes zijn niet alleen gevolgen van het ouder worden, ook de eerder vermelde invloeden zijn hiervan de oorzaak. Acura Medisch Centrum biedt diverse behandelingen om uw huid fris, jong en stralend te houden.

 • Chemische peeling. Een waardevolle aanvulling op de dagelijkse huidverzorging is een chemische of fruitzuurpeeling. Deze gezichtsbehandeling dringt diep door in de huid en de samenstelling van de peeling zorgt ervoor dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Uw huid vernieuwt zich, wordt steviger en ziet er gezonder en jonger uit. Chemische peelings worden toegepast op onder meer een grauwe, doffe huid. Heeft u last van verstopte poriën, onzuiverheden, acné, pigmentvlekken of fijne lijntjes? Ook dan kan een chemische peeling een geschikte gezichtsbehandeling zijn.
 • Ultherapie. Zonder chirurgische ingreep is het met Ultherapie mogelijk om huidveroudering en huidverslapping tegen te gaan. De behandeling die werkt op basis van ultrasone energie kent geen hersteltijd. De energie die vrijkomt zorgt ervoor dat de natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Collageen is onmisbaar voor een stevige huid. Het resultaat van Ultherapie is een natuurlijke lift van de hals of het gezicht en een jeugdige uitstraling.
 • Fractionele CO2 laser. Rimpels, lijntjes, pigment- en moedervlekken worden met een CO2 laserbehandeling behandeld. De CO2 laser werkt dieper in op uw huid via minuscule gaatjes, waardoor het natuurlijke verbeterings- en herstelproces op gang wordt gebracht. De laser geeft warmte af, wat er toe leidt dat de aanmaak van elastine en collageen worden gestimuleerd. Uw huid ziet er na een CO2 laserbehandeling gezonder en stralend uit, waarbij een korte herstelperiode van 3 tot 5 dagen in acht moet worden genomen.
Huidverbetering behandelingskosten

Huidverbeterende, cosmetische ingrepen hebben een prijskaartje. Afhankelijk van het soort behandeling die u ondergaat, wordt de kostprijs berekend. Door het brede aanbod en het grote aantal klinieken en schoonheidsspecialisten lopen de tarieven voor huidverbetering sterk uiteen. Daar komt dan ook nog bij dat tegenwoordig meer en meer buitenlandse aanbieders zich presenteren. Dit gaat vaak gepaard met op het eerste gezicht aantrekkelijk lage tarieven voor huidverbeterende behandelingen en cosmetische ingrepen. Wat er echter niet bij wordt vermeld, zijn de kosten die u extra uitgeeft aan reizen en eventueel ter plekke overnachten. Daarnaast hebben enkele behandelingen meerdere behandelsessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Regelmatig heen en weer reizen, maakt dat de lage behandelkosten alsnog duur uitvallen. Bepaal eerst wat uw wensen en verwachtingen zijn van een cosmetische behandeling. Om een geschikte behandelaar te zoeken en vinden kunt u reviews en ervaringsverhalen lezen. Verdiep uzelf in de beschikbare behandelingen en de huidproblematiek die daarmee verbeterd wordt. Een keuze voor een Nederlandse kliniek stelt u in de gelegenheid om bij meerdere behandelaars informatie op te vragen en persoonlijk kennis te maken.

Acura Medisch Centrum helpt bij huidverbetering

Onze cosmetisch artsen en gespecialiseerde huidtherapeuten helpen u graag met het behandelen en verbeteren van huidproblemen. Met moderne behandelmethoden wordt uw huid verbeterd. Het is niet nodig om rond te blijven lopen met problemen als rosacea, couperose, rimpels en lijntjes, acné(littekentjes), huidverslapping, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, overbeharing en/of een zwangerschapsmasker. Gerichte huidverbeteringsbehandelingen helpen u af van een droge, doffe of vette huid. Tijdens een persoonlijk intakegesprek bij onze kliniek wordt uw huid aandachtig bekeken en kunt u uw wensen en verwachtingen van een behandeling kenbaar maken. Aan de hand hiervan geeft de huidtherapeute u een vrijblijvend advies voor huidverbetering. U kunt zichzelf voorbereiden op het gesprek door informatie over uw gezondheid en eventuele (huid)aandoeningen mee te nemen naar het consult. Gebruikt u medicatie? Maak dan een overzicht. Dit zijn allemaal factoren die van invloed kunnen zijn op een verantwoord behandelvoorstel.

Gratis consult huidverbetering

Stoort u zich al een tijdje aan de gesprongen vaatjes in uw gezicht? Ziet uw huid er dof en grauw uit? Of wilt u acnélittekentjes laten behandelen? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij onze ervaren specialisten. De eerste stap zetten naar een huidverbeterende behandeling is vaak het moeilijkst. Eens u kennis heeft gemaakt met de huidtherapeuten, de cosmetisch artsen en de kliniek zelf, wordt het al een stuk makkelijker. Uw huid ziet er na een behandeling jong, stralend én gezond uit en uw zelfvertrouwen neemt toe. Direct een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel met 0495-729326.

Huidverbetering FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over huidverbetering. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat houdt huidverbetering precies in?
Huidveroudering is een natuurlijk proces waar iedereen mee te maken krijgt. Het verouderen van de huid wordt daarnaast beïnvloed door invloeden zoals het zonlicht, hormonale veranderingen, weersinvloeden en uw levensstijl. Uw huid wordt droger, ziet er ouder uit en u krijgt rimpels en lijntjes. Ook het ontstaan van pigmentvlekken, couperose en acnélittekentjes laten sporen na op uw huid. Huidverbetering is erop gericht om uw huid weer te laten stralen en uw huid een gezonde, jeugdige uitstraling te geven.

2. Waarom is huidverbetering belangrijk voor mij?
De kwaliteit van uw huid is kenmerkend voor uw uitstraling. Het is een weerspiegeling van uzelf. Zichtbare vermoeidheid, terwijl u wél bent uitgeslapen, en een norse uitstraling zorgen ervoor dat u niet lekker in uw vel ziet. Het verbeteren van uw huid geeft u een frisse, uitgeslapen uitstraling. Het bestrijden van de tekenen van het ouder worden is een waardevolle aanvulling op de dagelijkse huidverzorging. Bovendien geeft u uw huid de kans om de beschermende functie optimaal uit te kunnen voeren.

3. Wanneer kan ik een chemische peeling toe laten passen?
Chemische peelings worden gebruikt bij de behandeling van oneffenheden, acnélittekens, rimpels en zonbeschadigingen. De behandelend huidtherapeut bepaalt uw geschiktheid voor een chemische peeling.

4. Hoe werkt een chemische peeling als huidverbetering?
De samenstelling van de chemische peeling, de chemische ingrediënten, zorgen ervoor dat uw bovenste huidlaag loskomt en oplost. Om dit mogelijk te maken wordt uw gezicht eerst gereinigd, waarna de peeling zorgvuldig wordt aangebracht. Afhankelijk van het soort peeling heeft het middel 30 tot 120 minuten nodig om in te trekken. De huidtherapeute verwijdert de peeling en laat uw huid rusten, voordat een masker op basis van petroleum wordt aangebracht. Dit is nodig om korstvorming na de peeling te verminderen. Uw huid herstelt zich in de dagen na de peeling.

5. Hoe werkt een CO2 laserbehandeling bij huidverbetering?
De CO2 laser schiet met laserstralen minuscule kleine gaatjes in uw huid. Hierdoor dringen warmte en energie diep door in uw huid. De natuurlijke productie van elastine en collageen worden hierdoor gestimuleerd, waardoor uw huid jonger en steviger wordt.

6. Bij welke huidproblemen kan de fractional CO2 laser worden toegepast?
Interne en externe invloeden laten allemaal hun sporen na op uw huid, waardoor oneffenheden, rimpels en lijntjes ontstaan. CO2 laserbehandelingen zijn geschikt als huidverbetering in geval van een door de zon verouderde of beschadigde huid, bij voorhoofdsrimpels en bij pigmentvlekken. De behandeling is ook succesvol bij kraaienpootjes en voor het verminderen van littekens als gevolg van onder meer acné. Grove poriën kunnen eveneens behandeld worden met CO2 laser.

7. Is Ultherapie een veilige behandeling bij huidverbetering?
Ultherapie is een relatief veilige, niet-chirurgische behandelmethode om uw gezicht, hals en kin te liften. De behandeling is goedgekeurd door de Amerikaans FDA en wordt wereldwijd met succes toegepast.

8. Is Ultherapie pijnlijk?
Nee, van pijn is meestal geen sprake. U kunt een prikkelend gevoel ervaren als de energie op de huid vrijkomt. Het gevoel verschilt van persoon tot persoon. Extreem gevoelige mensen wordt geadviseerd om vooraf aan de behandeling een pijnstiller te gebruiken.

9. Kan ik voor een huidverbeterende behandeling naar het buitenland?
Ja. Ook buitenlandse klinieken en schoonheidsspecialisten bieden diverse huidverbeterende behandelingen aan.

10. Is huidverbetering in het buitenland goedkoper?
Ja en nee. Om te beginnen hangt dit sterk af van het soort behandeling en/of therapie. Hoeveel behandelingen zijn er nodig om het gewenste resultaat te bereiken, en hoe vaak moet u naar een behandelaar toe? Reis- en verblijfskosten worden eenvoudig over het hoofd gezien, omdat ze geen onderdeel zijn van de behandeling die u overweegt te ondergaan.

11. Wordt de huidverbeterende behandeling vergoed?
Zorgverzekeraars vergoeden sommige huidverbeterende behandelingen. Hierbij kunt u onder meer denken aan acnébehandelingen die voor vergoeding in aanmerking komen. Meer informatie leest u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

12. Zijn de resultaten van huidverbetering blijvend?
Resultaten die bereikt worden, zijn langdurig zichtbaar. Onder invloed van uw levensstijl, het eventuele gebruik van alcohol en roken kan de duur van het bereikte effect beperkt worden. Zowel cosmetisch artsen als huidtherapeuten geven u adviezen en tips, waardoor u lang plezier heeft van het bereikte resultaat.

13. Wie en hoe wordt bepaald welke huidverbeterende behandeling voor mij geschikt is?
Dat is afhankelijk van uw wensen, verwachtingen, huidstructuur en eventuele huidproblemen welke u laat behandelen. Tijdens een intakegesprek bekijkt een cosmetisch arts of huidtherapeut uw huid aandachtig en wordt een behandeladvies gegeven.

14. Zijn huidverbeterende behandelingen veilig?
Ja, zolang u de behandeling uit laat voeren door een ervaren cosmetisch arts of huidtherapeut in een daartoe geschikte ruimte zijn de behandelingen veilig. Iedere cosmetische ingreep en/of behandeling bevat een zeker risico op bijwerkingen en complicaties. Door de adviezen en instructies op te volgen, beperkt u de kans op het ontstaan hiervan tot een absoluut minimum. Na een huidbehandeling kunt u last hebben van lichte zwellingen, blauwe en rode huidverkleuringen. Vaak zijn dit tijdelijke verschijnselen die vanzelf verdwijnen.

15. Zijn de resultaten van huidverbetering direct zichtbaar?
Afhankelijk van de behandeling die wordt toegepast, kan het enkele dagen tot weken duren voordat het optimale effect wordt bereikt. Wat u precies kunt verwachten, wordt tijdens een intakegesprek met u besproken. Ook hoort u hoe u het herstel en het resultaat positief kunt beïnvloeden.

16. Waarom ga ik naar Acura Medisch Centrum voor huidverbetering?
Zowel onze cosmetisch artsen als huidtherapeuten zijn ervaren professionals die u gedurende het behandelproces bijstaan en begeleiden. U krijgt een persoonlijk behandelvoorstel dat is gebaseerd op zowel uw verwachtingen als uw huidstructuur en eventuele huidproblemen. Onze tarieven kenmerken zich door een prima prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij de nazorg is inbegrepen. Ook voor een combinatie van diverse behandelingen kunt u bij ons terecht, met een gemiddelde klantwaardering van 8.7 zijn veel tevreden klanten u reeds voorgegaan.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor de verbetering van uw huid?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘huidverbetering’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu