fbpx

Huidverjonging

Huidverjonging

Als u ouder wordt, verandert uw huid. Lijntjes, kraaienpootjes en rimpels worden zichtbaar. Verkleuringen door pigmentatie, roodheden, verwijde vaatjes, een doffe huid tekenen naast rimpeltjes en lijntjes ook de ouder wordende huid. Daarnaast zien we dat de huid op den duur verslapping toont. Het verouderingsproces van uw huid wordt naast het verstrijken van de jaren sterk beïnvloed door zonlicht, milieu-invloeden, stress en leefgewoonten.

Als u op zoek bent naar huidverjongende behandelingen bent u bij Acura aan het juiste adres. Wij kijken namelijk naar het totaalbeeld en niet enkel alleen naar één gebied. Dit zorgt ervoor dat de huid in zijn totaliteit egaler, jonger én gezonder zal ogen. Onze behandelingen zijn veilig en effectief en voor elke wens hebben wij een geschikte behandeling.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu