fbpx

Huidverslapping tegengaan Amsterdam IJburg

Wilt u huidverslapping tegengaan in de omgeving van Amsterdam IJburg? Net als u proberen we er allemaal jong uit te blijven zien, maar naarmate we ouder worden beginnen we ondanks alles toch vaak huidverouderingsverschijnselen te zien. Vanaf ongeveer het 30e levensjaar wordt de huid dunner, kwetsbaar, slap en droog. De huid wordt ook steeds minder voorzien van voedingsstoffen. Collageen en elastine wordt niet meer opgebouwd en de huid wordt slapper. Om het verouderingsproces tegen te gaan, biedt Acura Medisch centrum een aantal doeltreffende behandelingen:

Huidverslapping tegengaan met Ultherapie

Wat is Ultherapie precies? Niet iedereen kent namelijk deze term. Ultherapie is de nieuwste behandeling voor huidverstrakking. Ultherapie is uniek, omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Een Ultherapie behandeling werkt met ultrasoon geluid. Er worden energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. Op deze plaatsen ontstaat een warmte van 60 tot 70 graden Celsius.  Door deze warmte wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd. Deze behandeling kan perfect ingezet worden bij een verslapte hals, kaaklijn, decolleté, oogleden of wenkbrauwen.

Huidverslapping tegengaan in Amsterdam IJburg.
Huidverslapping tegengaan in Amsterdam IJburg.
Het resultaat van Ultherapie

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een echografische visualisatie van uw huid gemaakt, zodat wij precies kunnen bepalen waar de energie afgeleverd moet worden. Vervolgens wordt er micro-gefocuste ultrasound energie afgegeven op exact de juiste diepte onder uw huid. Het weefsel wordt verhit, zonder het huidoppervlakte en de omringende huidstructuren te beschadigen. Als reactie op de afgeleverde energie, wordt in de huid het wondhelingsproces op gang gebracht. Dit proces  bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
Ultherapie zorgt voor een natuurlijk proces in de huid, waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van chemische stoffen, toxines of fillers. Daarom wordt deze behandeling gezien als een natuurlijke manier van huidverstrakking. Omdat het huidoppervlak en de omringende huidstructuren niet beschadigen, kent deze behandeling geen hersteltijd. U kunt deze behandeling dus ondergaan tussen alle bedrijven door.
De meeste mensen hebben slechts één behandeling nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie op ultrasound energie en de aanmaak van lichaamseigen collageen kan het behandelend gebied baat hebben bij een tweede behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.
Ultherapie wordt vaak ingezet in combinatie met een fractionele CO2 laser, omdat hierdoor de resulaten nog beter zijn. Waar een gefractioneerde laser werkt op rimpels, pigment en de huidstructuur, werkt Ultherapie op verstrakking. Daarom vormen deze 2 behandelingen een prachtig resultaat waarbij vaak één behandeling al voldoende is.

Het consult om huidverslapping tegen te gaan in Amsterdam IJburg

Tijdens het consult geeft de arts uitleg over de techniek en procedure van een Ultherapie behandeling. Wij vragen u naar uw algemene gezondheidstoestand, zoals uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, eventuele allergieën, etc. Op deze manier vindt de behandeling in optimale omstandigheden plaats. Ook bespreken we uw wensen en vertellen wij u wat de mogelijkheden van huidverstrakking zijn met behulp van Ultherapie. Wij proberen altijd zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Uiteraard brengen we u op de hoogte van de mogelijke risico’s en complicaties. Tijdens het consult heeft u bovendien alle ruimte om vragen te stellen.

Kosten van huidverslapping tegengaan
Ultherapie 1 zone (bv. oog- of mondgebied)€ 450
Ultherapie Décolleté€ 1.000
Ultherapie Gezicht compleet€ 1.000
Ultherapie Hals€ 800
Ultherapie Wangen en Kaak€ 800
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor behandeling om huidverslapping tegen te gaan?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘huidverslapping tegengaan Amsterdam IJburg’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu