fbpx

Huidverzorging Amsterdam IJburg

Om de huid gezond te houden, is een professionele huidverzorging erg belangrijk. Als u heeft gezocht op ‘huidverzorging Amsterdam IJburg’, bent u bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres. Wij werken met de producten van Environ en Dermaceutic. Net als dat het weer ieder seizoen verandert, verandert ook de huid. In de winter voelt de huid vaak trekkerig aan. In de zomer kan de huid daarentegen juist meer glanzen en wordt er vaker een zonnebrandcrème aangebracht. Om tijdens elk jaargetijde de huid te laten stralen en producten te gebruiken die passen bij de wens van de huid en het huidtype, biedt Acura Medisch centrum dus de professionele producten aan van Environ en Dermaceutic. Wij staan voor duurzame producten, met hoge concentraties werkzame stoffen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod voor elk huidtype en bieden bovendien behandelingen aan met een goede prijs kwaliteit verhouding hebben.

Huidverzorging Amsterdam IJburg.
Huidverzorging Amsterdam IJburg.
Huidverzorging Amsterdam IJburg met Environ en Dermaceutic

Niet alleen de seizoenen hebben invloed op de huid. Leeftijd speelt uiteraard ook mee in de behoefte naar verschillende producten. Een jonge huid bevat meer talg, een vettige stof, die de huid soepel houdt. Naarmate we ouder worden, verliest de huid deze vettige stof en wordt de huid vochtarmer. Ook spelen onze gewoontes en leefomstandigheden mee en hebben deze invloed op de veroudering van de huid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stress, voeding met veel suikers, alcohol, verkeerd cosmeticagebruik en natuurlijk de zon. Zonlicht brengt veel schade toe aan de huid. De zon is een beruchte ‘sloper’ van elastinevezels en collageen, Dit zijn de bouwstenen van de huid, net als cement voor een muur. De werking van de zon op de huid kunt u vergelijken met het proces waarbij een haar-elastiekje bros wordt na langdurig in de zon te hebben gelegen. Bij het oprekken breekt dit elastiekje vrijwel direct. Dit gebeurt ook in de huid met de elastinevezels en het collageen. Een goede zonnebrandcrème is daarom een must.

Een gezonde leefstijl is ook belangrijk

Naast een gezonde leefstijl is een goede en dagelijkse huidverzorging essentieel voor het behouden of verkrijgen van een mooie huid. Er zijn veel producten op de markt die van alles beloven. Om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor de huid moeten er actieve ingrediënten inzitten met hoge concentraties aan werkzame stoffen. En juist daarom werken wij met Environ en Dermaceutic. Daarnaast let Environ en Dermaceutic ook op de verpakkingen, hier komt geen zuurstof en licht bij de crème, waardoor de werkzame stoffen niet vervliegen en hun werking afgeven in de huid.
Om goed te kunnen bepalen welke producten uw huid nodig heeft, zal de huidtherapeut eerst een huidanalyse uitvoeren. Samen wordt er gekeken naar de beste producten voor uw huid. Wilt u weten welke producten uw huid weer laten stralen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de huidtherapeut.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een huidverzorging behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘huidverzorging Amsterdam IJburg’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu